Eğer doktorunda uygun görürse bence harika fikirKızlar ben birsey danısmak istiyorum daha cok erken biliyorum ama simdi cevremdeki herkes konustugu icin bende dusunmeden alamıyorum kendimi ☺ Kızıma dogum yaptıgım zaman satım 11 hazirandı bu bebiste 12 haziran kızımın muhtemel dogum tarihi 17 marttı 3 martta sezeryan oldum bu bebişinde 18 mart. Zaten yine sezeryan olacagım icin herkes diyor ki bu da 3 martta dogsun en fazla 8 marta kadar bekler doktor zaten bu bebek icin ikisininde dogum günü 3 mart olsa birbirlerine haksızlık yapmıs olur muyum bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız? Tabi ki önce Allah ıma emanet..
Günaydın kızlarrrrKızlar ben birsey danısmak istiyorum daha cok erken biliyorum ama simdi cevremdeki herkes konustugu icin bende dusunmeden alamıyorum kendimi ☺ Kızıma dogum yaptıgım zaman satım 11 hazirandı bu bebiste 12 haziran kızımın muhtemel dogum tarihi 17 marttı 3 martta sezeryan oldum bu bebişinde 18 mart. Zaten yine sezeryan olacagım icin herkes diyor ki bu da 3 martta dogsun en fazla 8 marta kadar bekler doktor zaten bu bebek icin ikisininde dogum günü 3 mart olsa birbirlerine haksızlık yapmıs olur muyum bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız? Tabi ki önce Allah ıma emanet..
Benimde 2 yaşında kızım var ve sürekli oyun ilgi istiyor yavrum haklı olarakBende öyleyim kızlar hemen herseye aglıyorum. Hic birsey yapmak istemiyorum. Kendimi iyice saldım. Kızım aglıyor diye sinir oluyorum sonra susmayınca oturup bende aglıyorum cocugumun dengesinide bozdum
Gittinmi cnmBen şuan tokdayım gidiyorum canım. İnşallah hayırlı haberler alırım. Bol bol dua ediyorum. Sizde edin
benimde ilk çocuğumun doğum tarihi 1 nisandı ama 15 martta doğdu şimdide doğum tarihi 8 mart şuan için bir tarih vermiyorlar ama büyük ihtimalle birbirlerine çok yakın tarih olacak bence haksızlık olmaz sonuçta kardeş onlarKızlar ben birsey danısmak istiyorum daha cok erken biliyorum ama simdi cevremdeki herkes konustugu icin bende dusunmeden alamıyorum kendimi ☺ Kızıma dogum yaptıgım zaman satım 11 hazirandı bu bebiste 12 haziran kızımın muhtemel dogum tarihi 17 marttı 3 martta sezeryan oldum bu bebişinde 18 mart. Zaten yine sezeryan olacagım icin herkes diyor ki bu da 3 martta dogsun en fazla 8 marta kadar bekler doktor zaten bu bebek icin ikisininde dogum günü 3 mart olsa birbirlerine haksızlık yapmıs olur muyum bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız? Tabi ki önce Allah ıma emanet..
Çok güzel olurKızlar ben birsey danısmak istiyorum daha cok erken biliyorum ama simdi cevremdeki herkes konustugu icin bende dusunmeden alamıyorum kendimi ☺ Kızıma dogum yaptıgım zaman satım 11 hazirandı bu bebiste 12 haziran kızımın muhtemel dogum tarihi 17 marttı 3 martta sezeryan oldum bu bebişinde 18 mart. Zaten yine sezeryan olacagım icin herkes diyor ki bu da 3 martta dogsun en fazla 8 marta kadar bekler doktor zaten bu bebek icin ikisininde dogum günü 3 mart olsa birbirlerine haksızlık yapmıs olur muyum bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız? Tabi ki önce Allah ıma emanet..
Kucuk yasta guzel ama buyudukce ayri cevreleri olacak ve hem kardesnin dogum gununu kacirmak istemezler hemde kendileri ayri bisey yapmak isteyebilirler bence bikac gun olmaliKızlar ben birsey danısmak istiyorum daha cok erken biliyorum ama simdi cevremdeki herkes konustugu icin bende dusunmeden alamıyorum kendimi ☺ Kızıma dogum yaptıgım zaman satım 11 hazirandı bu bebiste 12 haziran kızımın muhtemel dogum tarihi 17 marttı 3 martta sezeryan oldum bu bebişinde 18 mart. Zaten yine sezeryan olacagım icin herkes diyor ki bu da 3 martta dogsun en fazla 8 marta kadar bekler doktor zaten bu bebek icin ikisininde dogum günü 3 mart olsa birbirlerine haksızlık yapmıs olur muyum bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız? Tabi ki önce Allah ıma emanet..
Benimde 10 gun mola verdi tam gaz devamBelirtim hafifledi yazmistim bi hafta önce şuan belirtilerim zirveye cikti yine. Mide kaynamasi bulantisi uyutmuyor resmen
Cocuklar icin dogum gunu, dogduklari gun kendilerini biricik hissediyorlar. Yok pastasi, yok hediye acmasi vs cok mutlu oluyorlar. Sinifta bile soluyorlar, ogretmenim benim dun dogum gunumdu biliyor musunuz die. Bu durum lisede bile bu sekilde oluyorKızlar ben birsey danısmak istiyorum daha cok erken biliyorum ama simdi cevremdeki herkes konustugu icin bende dusunmeden alamıyorum kendimiKızıma dogum yaptıgım zaman satım 11 hazirandı bu bebiste 12 haziran kızımın muhtemel dogum tarihi 17 marttı 3 martta sezeryan oldum bu bebişinde 18 mart. Zaten yine sezeryan olacagım icin herkes diyor ki bu da 3 martta dogsun en fazla 8 marta kadar bekler doktor zaten bu bebek icin ikisininde dogum günü 3 mart olsa birbirlerine haksızlık yapmıs olur muyum bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız? Tabi ki önce Allah ıma emanet..
12.haftada bitiyor diyorlardı ama bitmiyoBenimde 10 gun mola verdi tam gaz devam
Bu da mantıklı geldi şimdi.Kucuk yasta guzel ama buyudukce ayri cevreleri olacak ve hem kardesnin dogum gununu kacirmak istemezler hemde kendileri ayri bisey yapmak isteyebilirler bence bikac gun olmali
Kizimda 17. Haftada bitti12.haftada bitiyor diyorlardı ama bitmiyotam olarak ne zaman rahatlayacağız acaba
Benim dökülmelerim arttı.Kızlar bir şey sorucam ya hamilelik sırasında saçlarınızdaki beyazlarda bir artış oldu mu? Benim aşırı çoğaldılar tek tük vardı önceden şimdi maşallahı var sinirimi bozmaya başladı artık
Doktorunla paylaş canım bebek için uygun olursa neden olmasınKızlar ben birsey danısmak istiyorum daha cok erken biliyorum ama simdi cevremdeki herkes konustugu icin bende dusunmeden alamıyorum kendimi ☺ Kızıma dogum yaptıgım zaman satım 11 hazirandı bu bebiste 12 haziran kızımın muhtemel dogum tarihi 17 marttı 3 martta sezeryan oldum bu bebişinde 18 mart. Zaten yine sezeryan olacagım icin herkes diyor ki bu da 3 martta dogsun en fazla 8 marta kadar bekler doktor zaten bu bebek icin ikisininde dogum günü 3 mart olsa birbirlerine haksızlık yapmıs olur muyum bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız? Tabi ki önce Allah ıma emanet..
Benim de öbek öbek dökülüyorBenim dökülmelerim arttı.
Gebelikte çoğalır.lohusalıkta dökülür diye duymustum ama bizde tam tersi olucak heralde :)Benim de öbek öbek dökülüyor
Ben aç karna sari safra cikarmazsam butun gun bulaniyorum. Malesef hicbisey iyi gelmez. Gecen gun serin serin iyi geldi deyip bir koca kase karpuz yedim. Aman yarabbim çıkışı felaket oldu :/Kizlar sabh bulantilarinizi ne geciriyor ben hic kusmazdim ama 1haftadir cok kotuyum hic bisey yemeden su iciyorum serin bazen iyi geliyor bazsn beni mahvediyor 2 3 saat gecse bile zorla yediğimi cikartiyorumyedigimde bi dilim slaatalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?