2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ben birsey danısmak istiyorum daha cok erken biliyorum ama simdi cevremdeki herkes konustugu icin bende dusunmeden alamıyorum kendimi Kızıma dogum yaptıgım zaman satım 11 hazirandı bu bebiste 12 haziran kızımın muhtemel dogum tarihi 17 marttı 3 martta sezeryan oldum bu bebişinde 18 mart. Zaten yine sezeryan olacagım icin herkes diyor ki bu da 3 martta dogsun en fazla 8 marta kadar bekler doktor zaten bu bebek icin ikisininde dogum günü 3 mart olsa birbirlerine haksızlık yapmıs olur muyum bilmiyorum siz olsanız ne yapardınız? Tabi ki önce Allah ıma emanet..

Eğer doktorunda uygun görürse bence harika fikir

Günaydın kızlarrrr Öncelikle Zafer Bayramımız Kutlu olsun
Arkadaşım senin dediğine gelince niye haksızlık yapmış olasın ki ne gibi bir eksiklik olacak hayatlarında aynı gün doğsalar ? Hatta iyi bir fikir gibi geldi bana

Bende öyleyim kızlar hemen herseye aglıyorum. Hic birsey yapmak istemiyorum. Kendimi iyice saldım. Kızım aglıyor diye sinir oluyorum sonra susmayınca oturup bende aglıyorum cocugumun dengesinide bozdum
Benimde 2 yaşında kızım var ve sürekli oyun ilgi istiyor yavrum haklı olarak
Benimde bazen hiç ama hiç halim olmuyor dikkatini dağıtıp bişeye yönlendiriyorum sonra vicdan yapıyorum bu haller uzun sürmez inşaAllah

benimde ilk çocuğumun doğum tarihi 1 nisandı ama 15 martta doğdu şimdide doğum tarihi 8 mart şuan için bir tarih vermiyorlar ama büyük ihtimalle birbirlerine çok yakın tarih olacak bence haksızlık olmaz sonuçta kardeş onlar

Çok güzel olur bir gün fark olsa da genelde aynı kutlanacağı için hiç karışmadan aynı gün olması daha iyi.sizin için gerçekten çok daha özel bir gün olmuş olacak

Kucuk yasta guzel ama buyudukce ayri cevreleri olacak ve hem kardesnin dogum gununu kacirmak istemezler hemde kendileri ayri bisey yapmak isteyebilirler bence bikac gun olmali

Cocuklar icin dogum gunu, dogduklari gun kendilerini biricik hissediyorlar. Yok pastasi, yok hediye acmasi vs cok mutlu oluyorlar. Sinifta bile soluyorlar, ogretmenim benim dun dogum gunumdu biliyor musunuz die. Bu durum lisede bile bu sekilde oluyor
Sahsi fikrim, bebeklerinizin dogum gunlerinin farkli gunlerden olmasindan yana, eger sizi maddi ve manevi yormayacaksa. Kendilerini hep ozel, biricik hissetsinler die.

Doktorunla paylaş canım bebek için uygun olursa neden olmasın

Kizlar sabh bulantilarinizi ne geciriyor ben hic kusmazdim ama 1haftadir cok kotuyum hic bisey yemeden su iciyorum serin bazen iyi geliyor bazsn beni mahvediyor 2 3 saat gecse bile zorla yediğimi cikartiyorum yedigimde bi dilim slaatalik

Kizlar sabh bulantilarinizi ne geciriyor ben hic kusmazdim ama 1haftadir cok kotuyum hic bisey yemeden su iciyorum serin bazen iyi geliyor bazsn beni mahvediyor 2 3 saat gecse bile zorla yediğimi cikartiyorum yedigimde bi dilim slaatalik
Ben aç karna sari safra cikarmazsam butun gun bulaniyorum. Malesef hicbisey iyi gelmez. Gecen gun serin serin iyi geldi deyip bir koca kase karpuz yedim. Aman yarabbim çıkışı felaket oldu :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…