- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Evet cnm son sayfalardayim en bastan en sona kadar okudum benim zor gecti hamileligim 2 gunde 1 serum aldim 1 ay boyunca o sure zarfinda benden birileriyle olup ayni duygulari yasamak cok hosuma gitti hepsini severek okudum.Maalesef uzucu seyler olsadaVayyy beeee hepsini okuyacakmisin
Benim de öbek öbek dökülüyor
Benimde çok dökülüyor kızımda çok güzel olmuştu hamileyken ama bunda çok dökülüyorGebelikte çoğalır.lohusalıkta dökülür diye duymustum ama bizde tam tersi olucak heralde :)
Ben yavas yavas duzelmeye yeni yeni basliyorum.12.haftada bitiyor diyorlardı ama bitmiyotam olarak ne zaman rahatlayacağız acaba
Bulantıyı geçirmeye çalışma, sabah bir şekilde kusmaya bak.Kizlar sabh bulantilarinizi ne geciriyor ben hic kusmazdim ama 1haftadir cok kotuyum hic bisey yemeden su iciyorum serin bazen iyi geliyor bazsn beni mahvediyor 2 3 saat gecse bile zorla yediğimi cikartiyorumyedigimde bi dilim slaatalik
Canım ben de öle çok iştahsızım yiyemıyorum pek öle sağlıklı seyleri.Gecen hafta doktora gittim.Doktorum gelişiminin gayet iyi olduğunu söyledi.Yemek için kendini zorlama dedi.4.aydan sonra iştahın açılır dediMerhaba hanımlar. Güzel bir gün olsun hepimiz için. Bizde bugün tatiliz fakat sağolsun eşim arkadaşına siz vermiş ev tasiyacaklarmis. Yahu insan sormaz mi bana da bir planın var mı diye. Zaten atamam çıktı bi ay bile kalmadı gitmeme. . Çok geriliyorum bu hareketlerine.
Bir de ben hic dikkat edemiyorum yediklerine. Ne süt içiyorum düzenli ne yoğurt peynir türevi. Suçluluk hissediyorum bi aydır. Bebeğin gelişimini etkiler mi bu beslenme tarzım.
Kizimda zorla süt icerdim. Bunda daha cok ayran ve yogurt her sabah peynir tuketiyorum. Yine kizimda kaşarda cok yemistim. 30lu haftalardan sonra kg aldıramadim ne yaptiysam. Biraz zayif dogduMerhaba hanımlar. Güzel bir gün olsun hepimiz için. Bizde bugün tatiliz fakat sağolsun eşim arkadaşına siz vermiş ev tasiyacaklarmis. Yahu insan sormaz mi bana da bir planın var mı diye. Zaten atamam çıktı bi ay bile kalmadı gitmeme. . Çok geriliyorum bu hareketlerine.
Bir de ben hic dikkat edemiyorum yediklerine. Ne süt içiyorum düzenli ne yoğurt peynir türevi. Suçluluk hissediyorum bi aydır. Bebeğin gelişimini etkiler mi bu beslenme tarzım.
Insallah canimCanım ben de öle çok iştahsızım yiyemıyorum pek öle sağlıklı seyleri.Gecen hafta doktora gittim.Doktorum gelişiminin gayet iyi olduğunu söyledi.Yemek için kendini zorlama dedi.4.aydan sonra iştahın açılır dedi
Ben aç karna sari safra cikarmazsam butun gun bulaniyorum. Malesef hicbisey iyi gelmez. Gecen gun serin serin iyi geldi deyip bir koca kase karpuz yedim. Aman yarabbim çıkışı felaket oldu :/
Bulantıyı geçirmeye çalışma, sabah bir şekilde kusmaya bak.
İlkinde sabah bulantıları doğuma kadar sürmüştü.
Kusmadığım günler zor geçerdi.
Benim 3 gundur yariya indi kusmalarım.Ilk hamileligimde ben hic kusmamistim simdide bisey yemeden kusmaya calisinca zorlamaktan karin boslugum agriyor ,insallah komple surmez kaçıncı ayda gecmisti kusmalariniz
Kizimda zorla süt icerdim. Bunda daha cok ayran ve yogurt her sabah peynir tuketiyorum. Yine kizimda kaşarda cok yemistim. 30lu haftalardan sonra kg aldıramadim ne yaptiysam. Biraz zayif dogdu
Gittim geldim canım. Çok şükür şimdilik herşey yolunda. Ense kalınlığı 1.1 mm. Burun kemiği oluşmuş. eli kolu parmakları herşeyiyle kocaman olmuş miniğim. 12+0 dık. 12+4 olmuş. İlerlemiş 4 gün. İkili test için kan vermedim. Gerek duymadık. Cinsiyet içinde emin olamadığı için kesin birşey söyleyemedi. Haftaya yine çağırdı daha net görürüz dedi. Resimleri atayımda bir tahminde bulunsun anlayanlarGittinmi cnm
Çok sevindim canm ya sonunda güzel haber aldıkGittim geldim canım. Çok şükür şimdilik herşey yolunda. Ense kalınlığı 1.1 mm. Burun kemiği oluşmuş. eli kolu parmakları herşeyiyle kocaman olmuş miniğim. 12+0 dık. 12+4 olmuş. İlerlemiş 4 gün. İkili test için kan vermedim. Gerek duymadık. Cinsiyet içinde emin olamadığı için kesin birşey söyleyemedi. Haftaya yine çağırdı daha net görürüz dedi. Resimleri atayımda bir tahminde bulunsun anlayanlarnasıl mutluyum anlatamam. Allah hepinize böyle güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah. Çok uzun yazdım sanki sevinçten
Yemiyorum.Zaten çok sevmezdim.Temelli tiskindim.Ama ictigin vitaminde omega 3 var ise dr bana yemesende karsilar demisti.Arkadaşlar balık yiyor musunuz? Ben normalde çok seviyorum ama şu an mevsimi değil diye çiftlik balığı yemek istemiyorum. Somon da pek sevmiyorum. Balık yiyemediğim için suçluluk hissediyorum biraz
İnşallah herşey yolundadır. Allah kimseyi kötü şeylerle sınamasın. Evlatlarımızla hiç sınamasınÇok sevindim canm ya sonunda güzel haber aldık
.bende en son 6.haftada gitmiştim haftaya tekrar gideceğim..çok tedirginim herşey yolundadır inşallahh
Aynen oyle dusuncelerdeyim kurbandan sonra et yemeke basladik sukur de balik yiyemiyoruzArkadaşlar balık yiyor musunuz? Ben normalde çok seviyorum ama şu an mevsimi değil diye çiftlik balığı yemek istemiyorum. Somon da pek sevmiyorum. Balık yiyemediğim için suçluluk hissediyorum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?