2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Vayyy beeee hepsini okuyacakmisin
Evet cnm son sayfalardayim en bastan en sona kadar okudum benim zor gecti hamileligim 2 gunde 1 serum aldim 1 ay boyunca o sure zarfinda benden birileriyle olup ayni duygulari yasamak cok hosuma gitti hepsini severek okudum.Maalesef uzucu seyler olsada

Kizlar sabh bulantilarinizi ne geciriyor ben hic kusmazdim ama 1haftadir cok kotuyum hic bisey yemeden su iciyorum serin bazen iyi geliyor bazsn beni mahvediyor 2 3 saat gecse bile zorla yediğimi cikartiyorum yedigimde bi dilim slaatalik
Bulantıyı geçirmeye çalışma, sabah bir şekilde kusmaya bak.
İlkinde sabah bulantıları doğuma kadar sürmüştü.
Kusmadığım günler zor geçerdi.

Merhaba hanımlar. Güzel bir gün olsun hepimiz için. Bizde bugün tatiliz fakat sağolsun eşim arkadaşına siz vermiş ev tasiyacaklarmis. Yahu insan sormaz mi bana da bir planın var mı diye. Zaten atamam çıktı bi ay bile kalmadı gitmeme. . Çok geriliyorum bu hareketlerine.

Bir de ben hic dikkat edemiyorum yediklerine. Ne süt içiyorum düzenli ne yoğurt peynir türevi. Suçluluk hissediyorum bi aydır. Bebeğin gelişimini etkiler mi bu beslenme tarzım.

Canım ben de öle çok iştahsızım yiyemıyorum pek öle sağlıklı seyleri.Gecen hafta doktora gittim.Doktorum gelişiminin gayet iyi olduğunu söyledi.Yemek için kendini zorlama dedi.4.aydan sonra iştahın açılır dedi

Kizimda zorla süt icerdim. Bunda daha cok ayran ve yogurt her sabah peynir tuketiyorum. Yine kizimda kaşarda cok yemistim. 30lu haftalardan sonra kg aldıramadim ne yaptiysam. Biraz zayif dogdu

Ben aç karna sari safra cikarmazsam butun gun bulaniyorum. Malesef hicbisey iyi gelmez. Gecen gun serin serin iyi geldi deyip bir koca kase karpuz yedim. Aman yarabbim çıkışı felaket oldu :/

Bulantıyı geçirmeye çalışma, sabah bir şekilde kusmaya bak.
İlkinde sabah bulantıları doğuma kadar sürmüştü.
Kusmadığım günler zor geçerdi.

Ilk hamileligimde ben hic kusmamistim simdide bisey yemeden kusmaya calisinca zorlamaktan karin boslugum agriyor ,insallah komple surmez kaçıncı ayda gecmisti kusmalariniz

Arkadaşlar balık yiyor musunuz? Ben normalde çok seviyorum ama şu an mevsimi değil diye çiftlik balığı yemek istemiyorum. Somon da pek sevmiyorum. Balık yiyemediğim için suçluluk hissediyorum biraz

Kizimda zorla süt icerdim. Bunda daha cok ayran ve yogurt her sabah peynir tuketiyorum. Yine kizimda kaşarda cok yemistim. 30lu haftalardan sonra kg aldıramadim ne yaptiysam. Biraz zayif dogdu

Ne kadr dogmustu canim bende hic sut yumurta yiyip icmedim arada ayran ve.sabahlari peynir yedim ,midemde gaz cikismasi oluyordu acile ciktigimda doktor sut ürünleri ve beyaz ekmek tuketmeyin diyince esim zaten icmiyor bebege zarari olamz mi dedi doktorda hayir onun yerine yesilliklerdenn beslenebilir bebegin gazi olmasin demisti, o yuzden yiyemesenizde sucluluk hissetmeyin
Muzunda kilo aldirdigini okumustum ama onuda tum.hamileligim boyunca yiyemedim dokundu yiyince bana 35.inci haftada 2kilo olan oglum 40.haftada 3kilo olarak dogmustu

Gittim geldim canım. Çok şükür şimdilik herşey yolunda. Ense kalınlığı 1.1 mm. Burun kemiği oluşmuş. eli kolu parmakları herşeyiyle kocaman olmuş miniğim. 12+0 dık. 12+4 olmuş. İlerlemiş 4 gün. İkili test için kan vermedim. Gerek duymadık. Cinsiyet içinde emin olamadığı için kesin birşey söyleyemedi. Haftaya yine çağırdı daha net görürüz dedi. Resimleri atayımda bir tahminde bulunsun anlayanlar nasıl mutluyum anlatamam. Allah hepinize böyle güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin inşallah. Çok uzun yazdım sanki sevinçten

Çok sevindim canm ya sonunda güzel haber aldık
.bende en son 6.haftada gitmiştim haftaya tekrar gideceğim..çok tedirginim herşey yolundadır inşallahh

Arkadaşlar balık yiyor musunuz? Ben normalde çok seviyorum ama şu an mevsimi değil diye çiftlik balığı yemek istemiyorum. Somon da pek sevmiyorum. Balık yiyemediğim için suçluluk hissediyorum biraz
Yemiyorum.Zaten çok sevmezdim.Temelli tiskindim.Ama ictigin vitaminde omega 3 var ise dr bana yemesende karsilar demisti.

Çok sevindim canm ya sonunda güzel haber aldık
.bende en son 6.haftada gitmiştim haftaya tekrar gideceğim..çok tedirginim herşey yolundadır inşallahh
İnşallah herşey yolundadır. Allah kimseyi kötü şeylerle sınamasın. Evlatlarımızla hiç sınamasın

Aynen oyle dusuncelerdeyim kurbandan sonra et yemeke basladik sukur de balik yiyemiyoruz
Bende mevsimini bekliyorum esim eylule az kaldi bol bol yiycez dedi Allahtan az kalmis artik ama ikk 3ay onemliydi yememiz bende bide femix omega var pnu kullaniyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…