2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar çok acil bir sorum var. Oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum, daha önceki gebeliğimde de kaybedene kadar clexane kullanmıştım. Havasını alıyordum hep, bunu da alıyoruz. Ama az önce bir yerde okudum dozu zaten düşük, kan sulandırıcının havası alınmaz yazıyor. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Maşallah canım ne guzel kocaman olmus pek anlamam ama his geldi erkek bence darisi basimiza bize de dua et haftaya da ben gidicem persembe gunu 2li taramaya
Allah hepimizin yüzünü güldürsün canım. Kimse üzülmesin. Sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah. Doktorda bir çıkıntı görüyorum ama bazen bu kaybolabiliyor o yüzden emin değilim dedi

Hava ile dozunun alakası yok ki...Havasını alırken ilacı taşırmamaya bak dikkatli al havasını yeter cnm.Bir de vurduktan sonra hemen çıkarma iğne ucu küçük olduğu için deriden bir kısmının çıkma ihtimali var.Yaptıktan sonra 3 sn.say yavas bekle öyle çıkar.Çıkardıktan sonra da kısa bi süre yaptığın yere bastır.( Günde en az 10 kere yapan bir hemşirenin tavsiyesi :) )

Ay canım içimi rahatlattın ya Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…