Maşallah canım ne guzel kocaman olmus pek anlamam ama his geldi erkek benceKızlar anlayanlardan tahmin istiyorum bende
Erkek bebiş gibi duruyorKızlar anlayanlardan tahmin istiyorum bende
Allah hepimizin yüzünü güldürsün canım. Kimse üzülmesin. Sağ sağlim kucağımıza alalım inşallah. Doktorda bir çıkıntı görüyorum ama bazen bu kaybolabiliyor o yüzden emin değilim dediMaşallah canım ne guzel kocaman olmus pek anlamam ama his geldi erkek bencedarisi basimiza bize de dua et haftaya da ben gidicem persembe gunu 2li taramaya
Aii inşallah. Kızlarım erkek kardeş diye tutturdularErkek bebiş gibi duruyor
Hava ile dozunun alakası yok ki...Havasını alırken ilacı taşırmamaya bak dikkatli al havasını yeter cnm.Bir de vurduktan sonra hemen çıkarma iğne ucu küçük olduğu için deriden bir kısmının çıkma ihtimali var.Yaptıktan sonra 3 sn.say yavas bekle öyle çıkar.Çıkardıktan sonra da kısa bi süre yaptığın yere bastır.( Günde en az 10 kere yapan bir hemşirenin tavsiyesi :) )Kızlar çok acil bir sorum var. Oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum, daha önceki gebeliğimde de kaybedene kadar clexane kullanmıştım. Havasını alıyordum hep, bunu da alıyoruz. Ama az önce bir yerde okudum dozu zaten düşük, kan sulandırıcının havası alınmaz yazıyor. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Bizi de haberdar edersin :)Aii inşallah. Kızlarım erkek kardeş diye tutturdularsağlıklı olması en önemlisi tabiki ama. Bakalım bir hafta daha sabredicez artık. Kesinleşmesi için.
Tabikide. Hiç beklemeden hemdeBizi de haberdar edersin :)
Ay canım içimi rahatlattın yaHava ile dozunun alakası yok ki...Havasını alırken ilacı taşırmamaya bak dikkatli al havasını yeter cnm.Bir de vurduktan sonra hemen çıkarma iğne ucu küçük olduğu için deriden bir kısmının çıkma ihtimali var.Yaptıktan sonra 3 sn.say yavas bekle öyle çıkar.Çıkardıktan sonra da kısa bi süre yaptığın yere bastır.( Günde en az 10 kere yapan bir hemşirenin tavsiyesi :) )
Rica ederim canım ne demek :)Ay canım içimi rahatlattın yaÇok teşekkür ederim
Masallah kız benceKızlar anlayanlardan tahmin istiyorum bende
Yok nuba gore degil canm.keseye ve bebegn goruntusune gore falan e bide cogunluk hissiyatama kesin degil haa
Evet canim heyecanli surecler sonra dogunca nasil olacak kime benzeyecek falan daha onlar varSaol cnm ya insan daha bi heycanlaniyo valla bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?