Benimde kizim 3.500 beklerken 2900 doğdu 40+0 da. Dun usglerine baktim 30lu haftalarda kg alimi azalmis. Nedenini bulamadimNe kadr dogmustu canim bende hic sut yumurta yiyip icmedim arada ayran ve.sabahlari peynir yedim ,midemde gaz cikismasi oluyordu acile ciktigimda doktor sut ürünleri ve beyaz ekmek tuketmeyin diyince esim zaten icmiyor bebege zarari olamz mi dedi doktorda hayir onun yerine yesilliklerdenn beslenebilir bebegin gazi olmasin demisti, o yuzden yiyemesenizde sucluluk hissetmeyin
Muzunda kilo aldirdigini okumustum ama onuda tum.hamileligim boyunca yiyemedim dokundu yiyince bana 35.inci haftada 2kilo olan oglum 40.haftada 3kilo olarak dogmustu
Bence kız
Cnm o sonuca aldanma o sadece ihtimal.keşke yaptırmasaydın bile .bu süreçten sonra kafana takacaksın sağlıklı mı değil mi diye kendini yiyeceksin.2li testi yükselk riskli çıkan varmı bugün sonucumu aldım hoca yüksek risk dedi 14 hafta 3 testim var tüp bebek dr
2li testi yükselk riskli çıkan varmı bugün sonucumu aldım hoca yüksek risk dedi 14 hafta 3 testim var tüp bebek dr
Ya aynen bende de oyle cikmiyormerhabalar bu sayfayı takip edebilmek için kayıt oldum bu listede ismim çıkmadı ama nasıl düzenlediniz orada
Tüp bebek dr aradı dedki yaşına göre zaten risklisin birde ölçüm yapan dr dikkatli olmazsa ense kalınlığını 1 mm bile fazla yazsa riskli çıkar dedi takılma detaylı yaparızCnm o sonuca aldanma o sadece ihtimal.keşke yaptırmasaydın bile .bu süreçten sonra kafana takacaksın sağlıklı mı değil mi diye kendini yiyeceksin.
Benimde kizim 3.500 beklerken 2900 doğdu 40+0 da. Dun usglerine baktim 30lu haftalarda kg alimi azalmis. Nedenini bulamadim
Ense 1.20 burun kemiğni zor ölçtü eli yüzündeydi 5 dk uğraştı toplamda 7-8 dk sürdü nette yazıyor 20-25 dk baktı diye uğraşmadı benimkiRiskli çıkan bir iki kişi oldu ama bu testler ihtimaller üzerine canım. Canını sıkma bir sürü duydum öyle çıkıp sağlıklı doğan bebek. Çok yakın arkadaşımda oldu mesela hemde 2 çocuğuna da riskli dediler. Çok şükür sapasağlam ikiside. Ama tabi doğana kadar kendini harap etti berbat bi hamilelik geçirdi. Ense kalınlığı burun kemiği ölçümlerin nasıldı?
benim doktorum oluşup oluşmaması önemli dedi, ölçmedi burun kemğini kuzum ama tam bilmiyorum tabi ölçülmesi mi gerekEnse 1.20 burun kemiğni zor ölçtü eli yüzündeydi 5 dk uğraştı toplamda 7-8 dk sürdü nette yazıyor 20-25 dk baktı diye uğraşmadı benimki
Ense 1.20 burun kemiğni zor ölçtü eli yüzündeydi 5 dk uğraştı toplamda 7-8 dk sürdü nette yazıyor 20-25 dk baktı diye uğraşmadı benimki
Tüp bebek mi bebeğin anlamadım onu canm2li testi yükselk riskli çıkan varmı bugün sonucumu aldım hoca yüksek risk dedi 14 hafta 3 testim var tüp bebek dr
benim doktorum oluşup oluşmaması önemli dedi, ölçmedi burun kemğini kuzum ama tam bilmiyorum tabi ölçülmesi mi gerek
Bende yaptırdm bugün sonucu 1 hafta sonra alıcam pişman oldum simdi stres yasıcam diye inşaallah temiz çıkarCnm o sonuca aldanma o sadece ihtimal.keşke yaptırmasaydın bile .bu süreçten sonra kafana takacaksın sağlıklı mı değil mi diye kendini yiyeceksin.
Benim bunları söylemedi bile banaEnse 1.20 burun kemiğni zor ölçtü eli yüzündeydi 5 dk uğraştı toplamda 7-8 dk sürdü nette yazıyor 20-25 dk baktı diye uğraşmadı benimki
Canım merhaba ben mesaj atmıştım ama hala listede adım var bilgilerim yokMerhaba hepinize;
Beni etiketleyen arkadaşların bilgilerini biriktirerek işliyorum tabloya. Bazı etiketler gözden kaçmış olabilir. Haber vermeniz yeterli
Cnım ben havasını almıyorumKızlar çok acil bir sorum var. Oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum, daha önceki gebeliğimde de kaybedene kadar clexane kullanmıştım. Havasını alıyordum hep, bunu da alıyoruz. Ama az önce bir yerde okudum dozu zaten düşük, kan sulandırıcının havası alınmaz yazıyor. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?