2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimde kizim 3.500 beklerken 2900 doğdu 40+0 da. Dun usglerine baktim 30lu haftalarda kg alimi azalmis. Nedenini bulamadim

2li testi yükselk riskli çıkan varmı bugün sonucumu aldım hoca yüksek risk dedi 14 hafta 3 testim var tüp bebek dr

2li testi yükselk riskli çıkan varmı bugün sonucumu aldım hoca yüksek risk dedi 14 hafta 3 testim var tüp bebek dr
Cnm o sonuca aldanma o sadece ihtimal.keşke yaptırmasaydın bile .bu süreçten sonra kafana takacaksın sağlıklı mı değil mi diye kendini yiyeceksin.

Riskli çıkan bir iki kişi oldu ama bu testler ihtimaller üzerine canım. Canını sıkma bir sürü duydum öyle çıkıp sağlıklı doğan bebek. Çok yakın arkadaşımda oldu mesela hemde 2 çocuğuna da riskli dediler. Çok şükür sapasağlam ikiside. Ama tabi doğana kadar kendini harap etti berbat bi hamilelik geçirdi. Ense kalınlığı burun kemiği ölçümlerin nasıldı?

Merhaba canlarım, dün doktora gittik de artık görev yerime geldim. Bu doktora ilk muayene oluşum. Plesanta aşağıda dedi biraz dikkatli ol ayakta kalma ağır kaldırma ayaklarını biraz yukarı kaldır dinlenirken dedi. Var mı böyle bişey yaşayan ya da yaşamış olan

Arkadaşlar ben 2li test istemedim. En son kontrolüm 26 ağustostaydı. Ense kalınlığı, burun kemiği vs. bilgilerine 2li test kapsamında mı bakılıyor? Benim doktorum bir şey söylemedi. Bir de 2li test istemedim ama ayrıntılı ultrasona girebiliyorum değil mi? Onla alakası yok?

Cnm o sonuca aldanma o sadece ihtimal.keşke yaptırmasaydın bile .bu süreçten sonra kafana takacaksın sağlıklı mı değil mi diye kendini yiyeceksin.
Tüp bebek dr aradı dedki yaşına göre zaten risklisin birde ölçüm yapan dr dikkatli olmazsa ense kalınlığını 1 mm bile fazla yazsa riskli çıkar dedi takılma detaylı yaparız

Benimde kizim 3.500 beklerken 2900 doğdu 40+0 da. Dun usglerine baktim 30lu haftalarda kg alimi azalmis. Nedenini bulamadim

Oglum 40+5de doğmuştu canim bizim zaten sadece renkli ultrasona girince kilo soyluyorlar 2 yada 3kez soylediler yani o yuzden ay ay olarkta bilemiyorum ,ama ultrsonda 500gr eksik yada fazla olabilir demislerdi

Ense 1.20 burun kemiğni zor ölçtü eli yüzündeydi 5 dk uğraştı toplamda 7-8 dk sürdü nette yazıyor 20-25 dk baktı diye uğraşmadı benimki

Ense 1.20 burun kemiğni zor ölçtü eli yüzündeydi 5 dk uğraştı toplamda 7-8 dk sürdü nette yazıyor 20-25 dk baktı diye uğraşmadı benimki

Burun kemiği var demekki canım elini koysada bulmuş, ense kalınlığı da normal çıkmış. Sıkma canını bi sorun yoktur inşallah.

Bende yaptırdm bugün sonucu 1 hafta sonra alıcam pişman oldum simdi stres yasıcam diye inşaallah temiz çıkar

Merhaba hepinize;
Beni etiketleyen arkadaşların bilgilerini biriktirerek işliyorum tabloya. Bazı etiketler gözden kaçmış olabilir. Haber vermeniz yeterli
Canım merhaba ben mesaj atmıştım ama hala listede adım var bilgilerim yok Şimdi listenin altında buldum çok teşekkür ederim

Cnım ben havasını almıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…