2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bende geçen hafta gittim doktora. Bana ikili test istiyor musun sormadan zaten ölçümleri ultrasonda yaptı. Normalde yapması gereken ölçümler . Yani ölçümleri güzel istersen ikili test yaptır dedi. Ben yaşımdan dolayı test yaptırdım. Belki teste risk görünür ama ölçümlerim benim içimi rahatlatmaya yetti. Bence ölçümler daha önemli bir bulgu . Ben ilk hamileliğimde hiçbir testi yaptırmadım ama ayrıntılı ultrasona girdim.

kizlar keyfinizi bozmak istemiyorum.dun kontrole gelmistim hastaneye fakat bebegimin1 haftadir kalbinin durdugunu ogrendim.bugun kurtaj oldum.Allah sizinkileri bagislasin.aranizdan ayriliyorum

Yaa cok uzuldum canim Allah acisini hafifletsin insallah ,kndini vücudu toparlaman icin sana sifa versin ..ahh keske bu kontrolleri daha sık yapsalar

kizlar keyfinizi bozmak istemiyorum.dun kontrole gelmistim hastaneye fakat bebegimin1 haftadir kalbinin durdugunu ogrendim.bugun kurtaj oldum.Allah sizinkileri bagislasin.aranizdan ayriliyorum
Bu aşamada ne denir ne söylenir acını ne hafifletir inan bilmiyorum canım.Herşeyde vardır bir hayr.Allah tan umudunu kaybetme.Insallah yakın zamanda tekrar bu duyguları yaşarsın.

Allah sabır versin çok zor bir durum. Ne denir bilmiyorum. Başka çocuğun var mıydı bilmiyorum ama inşallah istediğin bir zamanda tekrardan hamilelik yaşarsın

Canım geçmiş olsun, Rabbim sabrını versin Kaç haftalıktin acaba? En kısa zamanda hayırlısını yaşarsın inşallah canım

Allah askina keyif bozmak ne demek canim. Senin canin yanmis orda, yazik gunah. Allah yardimcin olsun. Tez zmaanda toparlan ins, cok gecmis olsun.

Benim bunları söylemedi bile bana
Aslında detaylı demesi gerek bizi telkin edip nasıl ilerleriz ona bakmalı dr bana direk nifty aminosentez ayrıntılı ultrason dedi ben çöktüm zaten 10 sene sonra Allah nasip etti 3-4 saat yataktan kalkamadım tüp bebek dr takılma genelde 2 lide 35 yaş üstü hep riskli dr bir hatası ölçümde bu sonucu verir dedi rahatladım

Allah en kısa zamanda hayırlı bir şekilde kucağını doldurur inşallah. Canım hiç belirtin olmadımı

Allah sabır versin inş en kosa sürede yeniden nasip eder kucağın boş kalmasın

Canım sıkma canını. Kuzenim de hamile şu an, 37 yaşında. Sağlıklı bir kızı da var zaten. Riski yüksek çıktı ama peritanolog sadece yaşa bağlı çünkü bebeğin gelişimi ve ölçümleri çok iyi dedi. Testlere boşuna para harcama dedi.

Benim doktorum beni öncesinde rahatlattı yani sonuç riskli bile çıksa 2 çeşit test var onlara yönleniriz diyerek anlatıp bilgilendirdi yalnız muayene ederken pozitif enerji verdiği için ben hiç sormadm bi skntı olsa söylerdi belki . kendine stres yapmamalısın dediğin gibi ufak bir ölçüm yüzünden yanlış sonuç çıkabiliyor birde tüp bebekte bu ihtimal çok düşük benimde tüp bebek. Hayırlı sağlıklı evlat olsunlar inşaallah içini rahatlatıp allaha sığın canım inşaallah güzel sonuclarımızı paylaşıcaz birbirimizle❤

Çok üzüldüm allah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bebek nasib etsin

Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…