Canım bende oksapar kullanıyorum, doktor havasını almaya gerek yok dediKızlar çok acil bir sorum var. Oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum, daha önceki gebeliğimde de kaybedene kadar clexane kullanmıştım. Havasını alıyordum hep, bunu da alıyoruz. Ama az önce bir yerde okudum dozu zaten düşük, kan sulandırıcının havası alınmaz yazıyor. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Çok geçmiş olsun,çok üzüldüm, acını deşmek istemem ama belirtilerinde değişiklik olmuşmuydukizlar keyfinizi bozmak istemiyorum.dun kontrole gelmistim hastaneye fakat bebegimin1 haftadir kalbinin durdugunu ogrendim.bugun kurtaj oldum.Allah sizinkileri bagislasin.aranizdan ayriliyorum
Üzgünüm ama ben de çok merak ediyorum. Yani düşse anlarsın, büyük olsa hareket etmediğinde anlarsın ama böylesine küçükken nasıl anlayabiliriz?Çok geçmiş olsun,çok üzüldüm, acını deşmek istemem ama belirtilerinde değişiklik olmuşmuydu
Bulanti deme canim benim kadar bu sayfada kimse cekmemistir.Sabredicen yapacak bir şey yok maalesef12 haftam bitmek üzere bulantılarım başladı yaa şimdiye kadar açken bulanıyordu yiyince düzeliyordu ama şuan sürekli bulantı var
Allah saglikli sihhatli ve de gönlünüze gore versin ins.Vayyyyne sanslisin yaaa, cok gipta ettim. Bizde soyle oluyor, esim ilkinde ruya gormus kiz olcak dedi, doktor yuzde 99 erkek dedi. Esim kazandi
Simdi esim yine bi ruya gormus erkek olacak diyor, daha doktor tahminde bulunmadi, bekliyoruz bakalim
evet ikiside erkek dedi oyle ciktiCin takvimi bende de tuttu ama bi sey merak ediyorum. Rus takvimi die bi sey gordum, o da dogru cikti mi peki ?
Ense 1.20 burun kemiğni zor ölçtü eli yüzündeydi 5 dk uğraştı toplamda 7-8 dk sürdü nette yazıyor 20-25 dk baktı diye uğraşmadı benimki
Bugunku ben. Sabah 7de kalktik. Bir daha uyumadim. Arada toplamda 1 saat uzanmisimdir. Birde kizla wc egitimine basladik ates aldim bugun
Aynen bende biyerde okumuştum benim ense kalınlığımda çok yüksek değildi ama de öyle dediCanım bide şöyle bişey okumuştum burda biri yazmıştı sanırım. Bu 2li testteki oran şöyleymiş; diyelim 30 yaşındasın dünyada bu zamana kadar 30 yaşındaki kaç kadının bebeğinde down sendromu çıkmış o oranı söylüyolarmış
kizlar keyfinizi bozmak istemiyorum.dun kontrole gelmistim hastaneye fakat bebegimin1 haftadir kalbinin durdugunu ogrendim.bugun kurtaj oldum.Allah sizinkileri bagislasin.aranizdan ayriliyorum
Ayy bende başlıcam gözüm yemiyoBugunku ben. Sabah 7de kalktik. Bir daha uyumadim. Arada toplamda 1 saat uzanmisimdir. Birde kizla wc egitimine basladik ates aldim bugun
2 ay once denedim hic orali olmadi. Wc Goturdugumde çiş yapmadi. Arkamdan yapti şap şap ayaklariyla oyun yaptiAyy bende başlıcam gözüm yemiyo
Dün tam 2 yaşına girdi acaba erkenmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?