2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım bende oksapar kullanıyorum, doktor havasını almaya gerek yok dedi

Kızlar idrar enfeksiyonum hâla gecmedi. Yine canim acimaya devam ediyor. Yarin yine gidecegim doktora sanirim. İkili testimde çıkmış ama netten sonucu goremiyorum

kizlar keyfinizi bozmak istemiyorum.dun kontrole gelmistim hastaneye fakat bebegimin1 haftadir kalbinin durdugunu ogrendim.bugun kurtaj oldum.Allah sizinkileri bagislasin.aranizdan ayriliyorum
Çok geçmiş olsun,çok üzüldüm, acını deşmek istemem ama belirtilerinde değişiklik olmuşmuydu

12 haftam bitmek üzere bulantılarım başladı yaa şimdiye kadar açken bulanıyordu yiyince düzeliyordu ama şuan sürekli bulantı var

12 haftam bitmek üzere bulantılarım başladı yaa şimdiye kadar açken bulanıyordu yiyince düzeliyordu ama şuan sürekli bulantı var
Bulanti deme canim benim kadar bu sayfada kimse cekmemistir.Sabredicen yapacak bir şey yok maalesef

Vayyyy ne sanslisin yaaa, cok gipta ettim. Bizde soyle oluyor, esim ilkinde ruya gormus kiz olcak dedi, doktor yuzde 99 erkek dedi. Esim kazandi
Simdi esim yine bi ruya gormus erkek olacak diyor, daha doktor tahminde bulunmadi, bekliyoruz bakalim
Allah saglikli sihhatli ve de gönlünüze gore versin ins.

Ense 1.20 burun kemiğni zor ölçtü eli yüzündeydi 5 dk uğraştı toplamda 7-8 dk sürdü nette yazıyor 20-25 dk baktı diye uğraşmadı benimki

Canım bide şöyle bişey okumuştum burda biri yazmıştı sanırım. Bu 2li testteki oran şöyleymiş; diyelim 30 yaşındasın dünyada bu zamana kadar 30 yaşındaki kaç kadının bebeğinde down sendromu çıkmış o oranı söylüyolarmış

Aynen bende biyerde okumuştum benim ense kalınlığımda çok yüksek değildi ama de öyle dedi

kizlar keyfinizi bozmak istemiyorum.dun kontrole gelmistim hastaneye fakat bebegimin1 haftadir kalbinin durdugunu ogrendim.bugun kurtaj oldum.Allah sizinkileri bagislasin.aranizdan ayriliyorum
canım allah sabır versin..başın sağ olsun En kısa zamande tekrar nasip etsin inşallah

Ayy bende başlıcam gözüm yemiyo
Dün tam 2 yaşına girdi acaba erkenmiki
2 ay once denedim hic orali olmadi. Wc Goturdugumde çiş yapmadi. Arkamdan yapti şap şap ayaklariyla oyun yapti 4 günde biraktim. Ama 18 aydan beri hep anlattim wc isini. Aylardir hazirlaniyodu yani. Gecen ayda yine ara ara bez cikardim denedim. Ama yok olmadi. Bu yasadigimiz hastaliklardan sonra kaka ve cis tuttuğunu ve mizirdandigini farkettim. 3 gundur kaka cogunlukla lazimliga yapti. Ve aglamiyordu da artik. Onceden cok aglardi.. sonunda bugun basladik hayırlısı bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…