2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar 3.5 ayı kısmetse yarin tamamlıyorum.Geçen haftaya göre değişen belirtilerim.Günde 5 kez kusan ben 3 gundur hiç kusmuyorum ama mide bulantısı ve ara ara öğurtu devam ediyor.Hala çok halsiz hissetsemde geçen haftaya göre gücüm biraz daha iyi.Karnım hamiş karnı olmaya başladı sanki bütün kilom karın tarafında o kadar bi ağırlık hissesiyorum.pijamalarım bile bu gidiste haftaya olmayacak.idrara çıkmam daha cok arttı.saat bası wc deyim.Hemen yapmazsam karnıma ağrı giriyor.Gaz sorunumda arttı. :)

MaşaAllah canım cabuk öğrenir inşaAllah
Doğmadan öğrenmeleri bizim için iyi olur

Her şeyimiz aynı Doktorum mide yanması için lansor verdi, hem yanmaya hem bulantıya çok iyi geldi. Çok şükür bir şeyler yemeye de başladım.

Bunun cevabını bende çok merak ediyorum. Bile biri ayrıntılı açıklayabilir mi

cok tesekkurler bilgilendirmen icin aramizda 15 gun var ama 15 gun bizim icin neleri degistiriyor sayenizde ogreniyoruz

kizlar keyfinizi bozmak istemiyorum.dun kontrole gelmistim hastaneye fakat bebegimin1 haftadir kalbinin durdugunu ogrendim.bugun kurtaj oldum.Allah sizinkileri bagislasin.aranizdan ayriliyorum
Ah canım.benim.. Rabbim sabrını arttir, doğru zamanda tekrar yaşatsın en hayirlisindan en sagliklisindan

Iyi akşamlar kızlar benimde bi skintim var idrarimda kan cikio ve enfeksiyon varmis sanırım kum yada tas var bobregimde tahlilimi doktoruma gosteremedim ama bisey olur diede çok korkuorum varmi aranizda benim gibi olan

kizlar keyfinizi bozmak istemiyorum.dun kontrole gelmistim hastaneye fakat bebegimin1 haftadir kalbinin durdugunu ogrendim.bugun kurtaj oldum.Allah sizinkileri bagislasin.aranizdan ayriliyorum
Aaaa cok uzuldum ya rabbim tekrar nasip etsin insallah Allah sabir versin

AhmetYahya Allah yar ve yardımcınız olsun canım, inşallah hissettiğiniz sıkıntıyı hafifletsin. Tez vakitte de hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur inşallah.

Kızlar iyi geceler. Az önce yoğun bir burun kanaması yaşadım. Buna sebep olacak hicbirşey yoktu .bende anlamadım ve korktum açıkçası. Sonra internetten okuduğumda bunu yaşayanlar olduğunu gördüm. Genişleyen kan damarları sebebiyle imiş. Var mıdır böyle birseyi tecrübe etmiş olan? Önceki hamileligimde hiç böyle şeyler yasamadim.

Bugunku ben. Sabah 7de kalktik. Bir daha uyumadim. Arada toplamda 1 saat uzanmisimdir. Birde kizla wc egitimine basladik ates aldim bugun
Benimde 27 aylik kizim var bizde 1 hafta önce basladik korktuğum gibi olmadı 3.gun Hep kendi gitti oturdu lazimliga sukur biz atlattık simdiye kaçak da olmadı ama gece bagliyorum

Canım yasamdim ama bu sekilde kanama normalmis gebelikte.Kullandigimiz gebelik takvimindede belirtiyordu.
Çok yoğun olursa doktora gorunmende fayda var yine de

Evet canım bu çok normal. Korkma. Ben de kızıma hamileyken sofrada yemek yerken bile bi bakardım burnum kanıyor. Her hangi bir temas olmadan bile kendi kendine kanayabiliyor. Bir de burunda mukus artışı çok yoğun olabilir. Temizlerken mendil kullanmak yerine ılık su ile abdest alır gibi temizlemeni öneririm. Ama benim bu hamileliğimde henüz burun kanamam olmadı. Her hamilelik farklı gerçekten. Yine de endişen geçmezse bir sonraki kontrolde doktoruna danış canım. Allah hayrla sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin yavrularımızı

Gece bende bagladim. Gunduz 3 kez kacirdik
Canım kızın kaç aylık? Benim kızım 22 aylık. Ben de istiyorumaslında tuvalet eğitimine başlamayı. Ama bir kaç denemede kızımın henüz hazır olmadığını gördüm. Kaçıncı ayda başlamamız en uygun olur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…