2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kız elin değmisken o ıspanaktan börek yapsana sen bize, börek istiyor canım

Canım ben bizle de yese tabağı ayrı ne yediğini mutlaka bilirim.Tabağı hariç babası yerken sofrada tıkıştırıyor ağzına.Bir kaseye yakın üç öğün mutlaka yiyor.Sabahları uyandığında emziririm.Bir saat sonra ya omlet,ya da pankek krep tarzı şeyler veriyorum.Uyuduktan sonra sebze ya da çorba bir kase.Arada meyve, yoğurt akşam da artık ne yiyorsak veriyorum azar azar.Aralarda benim kız düşkün boğazına ne yerse oğlan da istiyor bisküvi tatlı onlara da başladıkAralar hariç öğünleri üç aydır aynı miktar neredeyse.Az mı veriyorum diyorum bazen de şu an 13 kg.Uykuya dalarken uyku sırasında emiyor zaten.Gece de iki üç kere emiyor.

Aynen ben de öyleyim kıza ayrı hazırla yemek seçiyor hep oğlan ayrı hazırla.Zamanım mutfakta geçiyor ben de acıkıyorum arada atıştırıyorum hep babam da sürekli atıştırıyorsun diyorHiç böyle değildim şu emzirme başladı başlayalı iştah açıldı bende.

Hatta 3 4 takim hic giydirmedigim var. Annem esleme diye aldi ama zaten küçük kalacak deyip giydirmedim. Eee zaten evden de cikmiyoruz sadece anneme ve kayınvalideme o kadar
Benim de oğlana aldığım çoğu şeyi giydiremedim.Eşofman pijama giyiyor hep.Kumaş takımlar almıştım hiç giyemedi nerde giydirecektim ki

Ben sütlü tatlılardan başladım denemeye sıkıntı yok şimdilik.Domates çorbası da verdim.Bal kaldı denenecek.Çilek bir de.

Peki kaç kg dogmustu, 4 kg civari kalmis aklimda. Kilolu cocuk zaten daha cok yer mide genis neticede

Hey masallahh o yanaklari gormek isterdim

Gecennbsene yalatmistik cogumuzb
Hakiki bal bulmak çok zor kızlar ya . Bi arkadaş demişti ya doktor demiş kapalı olanlar daha iyi diye balparmak alıp denemek isterim piyasanın en iyisi o gibi . Çocukluğumdan hatırlıyorum annem balı buzdolabına koyardı taş gibi olurdu şekerlenirdi . Köyden bal alıyoruz hakiki diye donmuyor. Yazık verilen paraya da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…