Bildigin gibi ayniyiz vallaCanııım kızlaaar,nasılsınız ballarım
Ver gitsin dunus . Sute alistirmak zor damak zevkeri gelistikce dahada zorlasiyoBende pınardan deniyim diyorum yarın versem mi
Kız elin değmisken o ıspanaktan börek yapsana sen bize, börek istiyor canımAyyy bemdede var kv almis yarisini ben aldim bir kac tutam yarin piserelim kahve getir ben yikayip vereyim sana bu kiyagimida unutma. Bide bahceye pirasa ekmisti banada verdiballahim bebek pirasa o kdar guzeldiki dun oglen pisirdim koca tencereyi yedim sonrada ishal oldum
Canım ben bizle de yese tabağı ayrı ne yediğini mutlaka bilirim.Tabağı hariç babası yerken sofrada tıkıştırıyor ağzına.Bir kaseye yakın üç öğün mutlaka yiyor.Sabahları uyandığında emziririm.Bir saat sonra ya omlet,ya da pankek krep tarzı şeyler veriyorum.Uyuduktan sonra sebze ya da çorba bir kase.Arada meyve, yoğurt akşam da artık ne yiyorsak veriyorum azar azar.Aralarda benim kız düşkün boğazına ne yerse oğlan da istiyor bisküvi tatlı onlara da başladıkMesela gece boyu emdi. Saat 6.30da emdi sonra 11e dogru kalktik once emdi sonra tavada yumurta verdim. Ama hepimiz ayni tavadan yiyince ne kadar yedi bilmiyorum. Ekmekle veriyorum hemde. Cok az ablasinin sütünden de içti. Sonra parka çıktık. Yine yarım muzu esleme ve yusraya verdim. Kuru üzüm verdim. Miktarlar az işte sanirim farkedemiyorumki hepimiz ayni anda yiyince. Yolda uyudu simdi uyandi. Emzircem şimdi. Sonrada domates corbasi vercem. Ekmekte veriyorum yine az. Aksama da pirasa ile yoğurt veririm.
Siz neler veriyosunuz? Tabi hergun boyle dolu olmuyor menu. Bazen oglen corba ya da yogurt oluyor. Meyve ve kuru meyve pek vermiyodum artik basladim
Aynen ben de öyleyim kıza ayrı hazırla yemek seçiyor hep oğlan ayrı hazırla.Zamanım mutfakta geçiyor ben de acıkıyorum arada atıştırıyorum hep babam da sürekli atıştırıyorsun diyorİste dedigim gibi her gun bugünkü kadar dolu olmuyor menüsü ama herhalde hareketlendiklerinden yetmiyor yani + kgya gecirecek kadar. Biraz duzene sokmam lazim yemek işlerini. Valla butun günüm kendimi doyur, cocuklari doyur ile geciyor. Zaten hazırlamakta mesele.
Sen onun yemeğini koy bir tabağa ne kadar yediğini bil.İki akşam biz kendi tabağımızdan verdik oğlana doydu mu aç mı anlamadım hiç.Bir de muhallebi yaptım üstüne yedi bitirdi.Eslem bu aralar yemek secmiyor ama sanirim miktarlarda sorjn var
Benim de oğlana aldığım çoğu şeyi giydiremedim.Eşofman pijama giyiyor hep.Kumaş takımlar almıştım hiç giyemedi nerde giydirecektim kiHatta 3 4 takim hic giydirmedigim var. Annem esleme diye aldi ama zaten küçük kalacak deyip giydirmedim. Eee zaten evden de cikmiyoruz sadece anneme ve kayınvalideme o kadar
Vallahi verilmis.sadakam varmiste yememisçok şükür yememiş eslem olsa kesin tadına bakmıştı
Ben sütlü tatlılardan başladım denemeye sıkıntı yok şimdilik.Domates çorbası da verdim.Bal kaldı denenecek.Çilek bir de.Cnm koyden sut almistim ama ondan daha hic vermedim buzluga cigken 1.5luk siselere boldum atim cikarip kaynatip yogurt mayaliyorum . Dun denedigim torkunun yarim yagli sutuydu dunus .bugun denemeye devam etmedim yaa acaip huysuz basedemiyorum sutle mutle ugrasamadim
Benim bal kaldi canimBen sütlü tatlılardan başladım denemeye sıkıntı yok şimdilik.Domates çorbası da verdim.Bal kaldı denenecek.Çilek bir de.
Yıfkam yok zabagnan yifkada acarim sanaKız elin değmisken o ıspanaktan börek yapsana sen bize, börek istiyor canım
Peki kaç kg dogmustu, 4 kg civari kalmis aklimda. Kilolu cocuk zaten daha cok yer mide genis neticedeCanım ben bizle de yese tabağı ayrı ne yediğini mutlaka bilirim.Tabağı hariç babası yerken sofrada tıkıştırıyor ağzına.Bir kaseye yakın üç öğün mutlaka yiyor.Sabahları uyandığında emziririm.Bir saat sonra ya omlet,ya da pankek krep tarzı şeyler veriyorum.Uyuduktan sonra sebze ya da çorba bir kase.Arada meyve, yoğurt akşam da artık ne yiyorsak veriyorum azar azar.Aralarda benim kız düşkün boğazına ne yerse oğlan da istiyor bisküvi tatlı onlara da başladıkAralar hariç öğünleri üç aydır aynı miktar neredeyse.Az mı veriyorum diyorum bazen de şu an 13 kg.Uykuya dalarken uyku sırasında emiyor zaten.Gece de iki üç kere emiyor.
Hey masallahh o yanaklari gormek isterdimCanım ben bizle de yese tabağı ayrı ne yediğini mutlaka bilirim.Tabağı hariç babası yerken sofrada tıkıştırıyor ağzına.Bir kaseye yakın üç öğün mutlaka yiyor.Sabahları uyandığında emziririm.Bir saat sonra ya omlet,ya da pankek krep tarzı şeyler veriyorum.Uyuduktan sonra sebze ya da çorba bir kase.Arada meyve, yoğurt akşam da artık ne yiyorsak veriyorum azar azar.Aralarda benim kız düşkün boğazına ne yerse oğlan da istiyor bisküvi tatlı onlara da başladıkAralar hariç öğünleri üç aydır aynı miktar neredeyse.Az mı veriyorum diyorum bazen de şu an 13 kg.Uykuya dalarken uyku sırasında emiyor zaten.Gece de iki üç kere emiyor.
Ogunlerde ayri veriyorum genelde ama kahvalti ortak olabiliyorSen onun yemeğini koy bir tabağa ne kadar yediğini bil.İki akşam biz kendi tabağımızdan verdik oğlana doydu mu aç mı anlamadım hiç.Bir de muhallebi yaptım üstüne yedi bitirdi.
Biz yusra pisik kremi yedi diye acile koşmuştuk adam bizi geri yolladi para almadanVallahi verilmis.sadakam varmiste yememiskokusida guzel cunku nasil cani.cemedi hayret
Ben bayadir domates veriyordum. Onceki ay bal da vermeye basladim. Ama surekli degil. Yaz meyvelerini tadariz tekrar cikincaBen sütlü tatlılardan başladım denemeye sıkıntı yok şimdilik.Domates çorbası da verdim.Bal kaldı denenecek.Çilek bir de.
Gecennbsene yalatmistik cogumuzbBen bayadir domates veriyordum. Onceki ay bal da vermeye basladim. Ama surekli degil. Yaz meyvelerini tadariz tekrar cikinca
Ben miBildigin gibi ayniyiz vallasen nasılsın
Doğru diyosun dünüşüm . Alerjisi olmadığını bileyim yeter öyle lıkır lıkır içmese de olur birşeylerin içinde kullanabileyim kafiVer gitsin dunus . Sute alistirmak zor damak zevkeri gelistikce dahada zorlasiyo
Hakiki bal bulmak çok zor kızlar ya . Bi arkadaş demişti ya doktor demiş kapalı olanlar daha iyi diye balparmak alıp denemek isterim piyasanın en iyisi o gibi . Çocukluğumdan hatırlıyorum annem balı buzdolabına koyardı taş gibi olurdu şekerlenirdi . Köyden bal alıyoruz hakiki diye donmuyor. Yazık verilen paraya daGecennbsene yalatmistik cogumuzb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?