2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Selin asla affetmezdi

Ben baldan korkuyorum ya, babamın anafilaksi düzeyinde arı alerjisi var, bizim kız da alerjik olunca ne bileyim tırstım ama tahin pekmez vermek istiyorum ben de

ay benim kiz 8 kilo aglayacam galiba suralarda masallah masallah

Neyden korksam basima geliyo ya eslem düştü komidine carpti dudagi patladi. Her yanimiz kan oldu cok korktuk
Geçmiş olsun kuzum geçen aylarda bizim de başımıza geldi o, sandalyeye ağzını vurdu galiba anlayamadım ağzından kanlar boşalmaya başladı aklım çıktı ama çok şükür bişeyi yoktu, ilk vurmanın etkisiyle kanadı o kadar muhtemelen

Simdi uyutmaya calisiyorum emerken sorun olcakmi acaba. Kimbilir nasil cani acidi yA offf

Evet yaa offf . Bende bi balbarnaknalayim diyorum . Hakiki bal die aldiklarikiz bile donuyor valla canim . Hic yeltenemedim daha bala dokunmazsa ginde 30 cc balli sut veririm diyorum ama bal sikinti iyisini bulmak

Salla babos salla . Okula gidecegi gunlerin geceside hep kizimin yorgani dusuyo ne hikmetse anlamadim . Beni kontrol ediyo oglus yanindami die . Gecede yatirdim yatak odasinda cinari seviyodum salyali kopusmusunns en die optum sarilirken anaaam bi baktim kapidan bizi izliyo yavru çaki hemeen eeeaaaaaağğğ kivircik kopuste burdaymis babasiiiğğ ben su kopusude bi yiyim dedim gidikladim mincirdimda kriz yasamadik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…