Selin asla affetmezdiKizlar size ne anlatcam. Defne aksam krem getirdi elelri catlamis anmecim surermisin dedi meyve yiyodu bende armutun bitsinde oyle sureyim dedim krem kutusunu tw nin onune koydu .bende tele bakiyodum cinardabhiraz sakinlemis kendi kendine takiliyodu . Kremin kapagini acmis isaret parmagiyka kremi almis bacak bacak ustune attim oturuyorum ayagima dokunup dokunup gidiyodu 3. Seferde yapimca napiyoki dedim meger gidip gelip ayagima krem suruyomus corabim krem icindeydi beni bi gulme tuttu yuz ifadeside cok komikti surati ciddi parmakta krem agzinda salyalar akiyo dudaginida sarkitmis .sonra korktum tabi yemistir diye agzini kokladim yememis Allahtan . Bir kac sefer ayagima krem surerken gormustu yaa ne kdar akillilar kurban oldiklarimm
Ben baldan korkuyorum ya, babamın anafilaksi düzeyinde arı alerjisi var, bizim kız da alerjik olunca ne bileyim tırstım ama tahin pekmez vermek istiyorum ben deHakiki bal bulmak çok zor kızlar ya . Bi arkadaş demişti ya doktor demiş kapalı olanlar daha iyi diye balparmak alıp denemek isterim piyasanın en iyisi o gibi . Çocukluğumdan hatırlıyorum annem balı buzdolabına koyardı taş gibi olurdu şekerlenirdi . Köyden bal alıyoruz hakiki diye donmuyor. Yazık verilen paraya da
ay benim kiz 8 kilo aglayacam galiba suralarda masallah masallahCanım ben bizle de yese tabağı ayrı ne yediğini mutlaka bilirim.Tabağı hariç babası yerken sofrada tıkıştırıyor ağzına.Bir kaseye yakın üç öğün mutlaka yiyor.Sabahları uyandığında emziririm.Bir saat sonra ya omlet,ya da pankek krep tarzı şeyler veriyorum.Uyuduktan sonra sebze ya da çorba bir kase.Arada meyve, yoğurt akşam da artık ne yiyorsak veriyorum azar azar.Aralarda benim kız düşkün boğazına ne yerse oğlan da istiyor bisküvi tatlı onlara da başladıkAralar hariç öğünleri üç aydır aynı miktar neredeyse.Az mı veriyorum diyorum bazen de şu an 13 kg.Uykuya dalarken uyku sırasında emiyor zaten.Gece de iki üç kere emiyor.
Ben cilek falan vermemistimGecennbsene yalatmistik cogumuzb
En güzeli salla gitsinBen micanlı ders, yemek , bebek, koca ayu, çamaşır süpürge derken kendimde miyim bilmiyorum tek uyku yapan bir minnoş kızla hiç
Bişeyi tam yapamıyorum, sallıyorum umrumda değil artık
Geçmiş olsun kuzum geçen aylarda bizim de başımıza geldi o, sandalyeye ağzını vurdu galiba anlayamadım ağzından kanlar boşalmaya başladı aklım çıktı ama çok şükür bişeyi yoktu, ilk vurmanın etkisiyle kanadı o kadar muhtemelenNeyden korksam basima geliyo yaeslem düştü komidine carpti dudagi patladi. Her yanimiz kan oldu cok korktuk
Simdi uyutmaya calisiyorum emerken sorun olcakmi acaba. Kimbilir nasil cani acidi yA offfGeçmiş olsun kuzum geçen aylarda bizim de başımıza geldi o, sandalyeye ağzını vurdu galiba anlayamadım ağzından kanlar boşalmaya başladı aklım çıktı ama çok şükür bişeyi yoktu, ilk vurmanın etkisiyle kanadı o kadar muhtemelen
İnşallah sorun olmaz canım emerse ağrısı azalır belki,anne sütünün ağrı kesici etkisi var diye okumuştum bir yerdeSimdi uyutmaya calisiyorum emerken sorun olcakmi acaba. Kimbilir nasil cani acidi yA offf
Emzirdim şimdilik sorun olmadi gibi insallah yarina daha iyi olurİnşallah sorun olmaz canım emerse ağrısı azalır belki,anne sütünün ağrı kesici etkisi var diye okumuştum bir yerde
Cilekten korkmustum benBen cilek falan vermemistim
Ayyyyy cok hecmis olsunNeyden korksam basima geliyo yaeslem düştü komidine carpti dudagi patladi. Her yanimiz kan oldu cok korktuk
Hahahaha gozumde canlandicok tatlilarPinkpinkblue bizimkiler de kremi bulup birlikte yemisler .anca yesinler bi de hayinler yerken mam mam diyor
Aynen dunus menu secenegi genisler hic degilseDoğru diyosun dünüşüm . Alerjisi olmadığını bileyim yeter öyle lıkır lıkır içmese de olur birşeylerin içinde kullanabileyim kafi
Evet yaa offf . Bende bi balbarnaknalayim diyorumHakiki bal bulmak çok zor kızlar ya . Bi arkadaş demişti ya doktor demiş kapalı olanlar daha iyi diye balparmak alıp denemek isterim piyasanın en iyisi o gibi . Çocukluğumdan hatırlıyorum annem balı buzdolabına koyardı taş gibi olurdu şekerlenirdi . Köyden bal alıyoruz hakiki diye donmuyor. Yazık verilen paraya da
Bende sasirdim dunus nasil yemedi die her halti agzina sokuyolar cunkuSelin asla affetmezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?