- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Hic muhallebi yapip vermedim vermeye de acikcasi zaten yemeye vakti olmuyor ki :) aksam yemegini 4 5 arasi yiyoruz 8 de uyuyor zaten.benim bebe yuruse emin ol kilo hic almaz yedikleri aman aman degil ha bazen istahi oluyor yiyor bazen cok az yiyor hic zorlamadim hep kendisi karar verdi.doyunca agzini acmiyor birkac kez daha teklif ediyorum yemezse zorlamiyorum acikcasi kiloya hic takilmadim onemli olan saglikli olmasi.az yesin ama öz yesin modundayim.golden elma ve cilegi bu siralar cok seviyor bende 2 gunde 1 elma veriyorum elmanin yarisini yiyor.dun mesela karnibahar yapmistim baya sevdi guzel yedi ama bugun cok az yedi.belliki hepimizin kafalar karışık valla
ben işte kendimi suçluyorum muhallebi falan yapmıyorum pek yemek yemesi bana daha mantıklı geliyor ne bileyim... cici bebe gece yatmadan yüsra yer eslemde otlanıyo işte
Yetmiyorsa tabiki alicaksin cnm.benim gorumcem saolsun veriyor cocugu benim cocuktan 1 yas buyuk.mevsimler pek uymuyor ama yinede cikiyor birseyler tabii yetersiz geliyor.gunde 4 5 kiyafet degistiriyorum dayanirmi :) birde brn buyuk aliyorum hep yaz sonu kislik almistim biraz.buyuk aldigim icin su an tam oluyor uzun surede giymis oluyor.Seni merak ettim bebeğe kıyafet falan alıyor musun abladan kalanlarla idare edebiliyor musun ben abladan kalanlarında kullanıyorum ama yeni de aldığım oluyor abartıyor muyum acaba diye düşündüm
Bizim tek eksigimiz meyveydi. Onu da arttircam artık. Yoksa geri kalan seyleri yiyor ve beni dusunduren yerken kg almamasiHic muhallebi yapip vermedim vermeye de acikcasi zaten yemeye vakti olmuyor ki :) aksam yemegini 4 5 arasi yiyoruz 8 de uyuyor zaten.benim bebe yuruse emin ol kilo hic almaz yedikleri aman aman degil ha bazen istahi oluyor yiyor bazen cok az yiyor hic zorlamadim hep kendisi karar verdi.doyunca agzini acmiyor birkac kez daha teklif ediyorum yemezse zorlamiyorum acikcasi kiloya hic takilmadim onemli olan saglikli olmasi.az yesin ama öz yesin modundayim.golden elma ve cilegi bu siralar cok seviyor bende 2 gunde 1 elma veriyorum elmanin yarisini yiyor.dun mesela karnibahar yapmistim baya sevdi guzel yedi ama bugun cok az yedi.
Şey dermişim bizimki geğirmiyor yani doymuyor muBilerek vermedim ben aslinda. Neyse ya cocuk her yemekten sonra gegiriyor doymasa niye gegirsin dimi
Dolapta ıspanak var 1 haftadır yıkanmayı bekliyor, üstelik 1 kilo bile değilKessen biirsin benceispanakci kaffe
Ben şuan 1 yaş aldım 2-3 takım lcw dan tam üzerine göre olmuyor biraz büyük oluyor yaza kadar idare eder yaniYetmiyorsa tabiki alicaksin cnm.benim gorumcem saolsun veriyor cocugu benim cocuktan 1 yas buyuk.mevsimler pek uymuyor ama yinede cikiyor birseyler tabii yetersiz geliyor.gunde 4 5 kiyafet degistiriyorum dayanirmi :) birde brn buyuk aliyorum hep yaz sonu kislik almistim biraz.buyuk aldigim icin su an tam oluyor uzun surede giymis oluyor.
Yıkama derdini düşünerek ıspanak almadım bende bu haftaDolapta ıspanak var 1 haftadır yıkanmayı bekliyor, üstelik 1 kilo bile değil
Ben büyük kıza fazla bi şey almamışım sanki buna alma ihtiyacı duyuyorum çok fazla pahalıya kaçmıyorum zaten gerek yok hemencecik küçülüyorYüsraya 4 aliyorsak esleme 1 aliyoruz çünkü ablasindan cok cok fazla kiyafet var hemde ayirdigim halde. Dün bende ikisininde kuculenlere baktim. Eslemden kuculenler 1 koca poset. Yusraninkileri de katladim bazaya kaldirdim.
Yine bazadaki bazi seylere baktim esleme seneye kışa da cok birşey almak gerekmez. Yazlik desen dolusuyla var. Kisaca cok nadir ozel zamanlarda aliyorum. Gunluk giyecegi şeye para verilsin istemiyorum. Birde bizim kiyafetleri genelde annem aliyor engel olamiyorum, alisveris hastaligi var biraz. Boyle frenledik.
Ama mesela ayakkabilar zamansal olarak uymuyor ya da eslemin ayağı büyük yusraninda 12 ay ayakkabilari küçük oluyor almak gerekecek gibi
Ayyy bemdede var kv almis yarisini ben aldim bir kac tutam yarin piserelim kahve getir ben yikayip vereyim sana bu kiyagimida unutmaDolapta ıspanak var 1 haftadır yıkanmayı bekliyor, üstelik 1 kilo bile değil
Cnm koyden sut almistim ama ondan daha hic vermedim buzluga cigken 1.5luk siselere boldum atim cikarip kaynatip yogurt mayaliyorum . Dun denedigim torkunun yarim yagli sutuydu dunus .bugun denemeye devam etmedim yaa acaip huysuz basedemiyorum sutle mutle ugrasamadimyaparız tabi dünüşüm merak etme sen sütü bende denemek istiyorum ama hangi süt ? Çiğ sütten kaynatıp mı uht süt mü verdin dünüşüm sen
BilmemBen ekmekte veriyorum. Nereye gidiyo bunlar
Benimkide oyle canim yemiyor desem yalan olur tamam tika basa yemiyo ama iyi kotu bi yemek duzenimiz var yani . Bu ay hic almamis hatta vernis gibi gorundu agliyordu eminde olamadim evdede tartmadim . Ilk zamanki gibi kilo alsalar simdi 20-25 kilo olurdu cinarCanim ben yemese ondan kg almiyor derim ama yiyor da ona ragmen 3 belki 4 aydir ayni kgda
Ay bi sodaBilerek vermedim ben aslinda. Neyse ya cocuk her yemekten sonra gegiriyor doymasa niye gegirsin dimi
Kana baktir kana canim. Kani cok dustugu sira kilo vermisti cinarBizim tek eksigimiz meyveydi. Onu da arttircam artık. Yoksa geri kalan seyleri yiyor ve beni dusunduren yerken kg almamasi
Bilmemartik kilo almicak benimki belli boyu uzasin yeter napayim kilosu yeter saglikli olsunn yeterki beklemedigim bisey degildi ama asiri hareketlendi 1dk oturmuyor ilgisini hic hisey cekmiyor surekli dolaniyim biseykeri karistirayim derdinde kesfediyor sarimmm
Biz de bu gece aynıydık uyku yoktu yine. 1 aydır diş felan yok yeni çıkan, atak mıdır nedir bilmiyorum mahvoldumamin bizimki de 3 den beri uyanik uyuttum kac bin kez emdi su icirdim dis jeli ,burna serum fizyolojik,alerji ilaci hic biri bi seye yaramadi yine salliyorum bklm
Dün akşam hem ağrı kesici ben gaz şurubunu verdim yine de beklenen uyku performansı gerçekleşmediemzirmeyeyim uyanınca ayağımda sallıyım dedim ilk uyanış başarılı, ikincisi emzirmeyle sonuçlandı. 3. Uyanışta ayağımda aldım veeee sonrasındaaaaaa tam bir saat geri uyutmaya çalıştım tabiki memede güldüğüme bakmayın ben ağlıyordum o ara belimde sırtımda acayip bir ağrı var korona mı oldum diye bile düşündüm . Sanırım tüm gün Selin’le oyna zıpla o yüzden oldu
Kızlar bitek benim oğlum gece 500 kere emiyor sanıyodum. Sizi görünce sizin adınıza üzüldüm ama kendi adıma sevindimBen de arada bir emzirmeden uyutup hevesleniyorum, sonra yine aynı.
Dün saate baktım emzirmeye alırken, yarım saat emziriyorum sanıyorum ben.
Oturduğum yerde dalmışım, tekrar baktığımda 1saat50dakika geçmiş ve hala aktif emiyordu.
2-3 yastık var arkamda, kızı memeye yerleştirip devam ediyorum ben uykuya.
çok şükür yememiş eslem olsa kesin tadına bakmıştıKizlar size ne anlatcam. Defne aksam krem getirdi elelri catlamis anmecim surermisin dedi meyve yiyodu bende armutun bitsinde oyle sureyim dedim krem kutusunu tw nin onune koydu .bende tele bakiyodum cinardabhiraz sakinlemis kendi kendine takiliyodu . Kremin kapagini acmis isaret parmagiyka kremi almis bacak bacak ustune attim oturuyorum ayagima dokunup dokunup gidiyodu 3. Seferde yapimca napiyoki dedim meger gidip gelip ayagima krem suruyomus corabim krem icindeydi beni bi gulme tuttu yuz ifadeside cok komikti surati ciddi parmakta krem agzinda salyalar akiyo dudaginida sarkitmis .sonra korktum tabi yemistir diye agzini kokladim yememis Allahtan . Bir kac sefer ayagima krem surerken gormustu yaa ne kdar akillilar kurban oldiklarimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?