2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
belliki hepimizin kafalar karışık valla
ben işte kendimi suçluyorum muhallebi falan yapmıyorum pek yemek yemesi bana daha mantıklı geliyor ne bileyim... cici bebe gece yatmadan yüsra yer eslemde otlanıyo işte
Hic muhallebi yapip vermedim vermeye de acikcasi zaten yemeye vakti olmuyor ki :) aksam yemegini 4 5 arasi yiyoruz 8 de uyuyor zaten.benim bebe yuruse emin ol kilo hic almaz yedikleri aman aman degil ha bazen istahi oluyor yiyor bazen cok az yiyor hic zorlamadim hep kendisi karar verdi.doyunca agzini acmiyor birkac kez daha teklif ediyorum yemezse zorlamiyorum acikcasi kiloya hic takilmadim onemli olan saglikli olmasi.az yesin ama öz yesin modundayim.golden elma ve cilegi bu siralar cok seviyor bende 2 gunde 1 elma veriyorum elmanin yarisini yiyor.dun mesela karnibahar yapmistim baya sevdi guzel yedi ama bugun cok az yedi.

Seni merak ettim bebeğe kıyafet falan alıyor musun abladan kalanlarla idare edebiliyor musun ben abladan kalanlarında kullanıyorum ama yeni de aldığım oluyor abartıyor muyum acaba diye düşündüm
Yetmiyorsa tabiki alicaksin cnm.benim gorumcem saolsun veriyor cocugu benim cocuktan 1 yas buyuk.mevsimler pek uymuyor ama yinede cikiyor birseyler tabii yetersiz geliyor.gunde 4 5 kiyafet degistiriyorum dayanirmi :) birde brn buyuk aliyorum hep yaz sonu kislik almistim biraz.buyuk aldigim icin su an tam oluyor uzun surede giymis oluyor.

Bizim tek eksigimiz meyveydi. Onu da arttircam artık. Yoksa geri kalan seyleri yiyor ve beni dusunduren yerken kg almamasi

Ben şuan 1 yaş aldım 2-3 takım lcw dan tam üzerine göre olmuyor biraz büyük oluyor yaza kadar idare eder yani

Ben büyük kıza fazla bi şey almamışım sanki buna alma ihtiyacı duyuyorum çok fazla pahalıya kaçmıyorum zaten gerek yok hemencecik küçülüyor

Dolapta ıspanak var 1 haftadır yıkanmayı bekliyor, üstelik 1 kilo bile değil
Ayyy bemdede var kv almis yarisini ben aldim bir kac tutam yarin piserelim kahve getir ben yikayip vereyim sana bu kiyagimida unutma . Bide bahceye pirasa ekmisti banada verdiballahim bebek pirasa o kdar guzeldiki dun oglen pisirdim koca tencereyi yedim sonrada ishal oldum

yaparız tabi dünüşüm merak etme sen sütü bende denemek istiyorum ama hangi süt ? Çiğ sütten kaynatıp mı uht süt mü verdin dünüşüm sen
Cnm koyden sut almistim ama ondan daha hic vermedim buzluga cigken 1.5luk siselere boldum atim cikarip kaynatip yogurt mayaliyorum . Dun denedigim torkunun yarim yagli sutuydu dunus .bugun denemeye devam etmedim yaa acaip huysuz basedemiyorum sutle mutle ugrasamadim

Ben ekmekte veriyorum. Nereye gidiyo bunlar
Bilmem artik kilo almicak benimki belli boyu uzasin yeter napayim kilosu yeter saglikli olsunn yeterki beklemedigim bisey degildi ama asiri hareketlendi 1dk oturmuyor ilgisini hic hisey cekmiyor surekli dolaniyim biseykeri karistirayim derdinde kesfediyor sarimmm

Canim ben yemese ondan kg almiyor derim ama yiyor da ona ragmen 3 belki 4 aydir ayni kgda
Benimkide oyle canim yemiyor desem yalan olur tamam tika basa yemiyo ama iyi kotu bi yemek duzenimiz var yani . Bu ay hic almamis hatta vernis gibi gorundu agliyordu eminde olamadim evdede tartmadim . Ilk zamanki gibi kilo alsalar simdi 20-25 kilo olurdu cinar Rabbim ayarliyor yaa bosver ac kalmiyorlar sagliklilar buyuyolar iste sukur

Kizlar size ne anlatcam. Defne aksam krem getirdi elelri catlamis anmecim surermisin dedi meyve yiyodu bende armutun bitsinde oyle sureyim dedim krem kutusunu tw nin onune koydu .bende tele bakiyodum cinardabhiraz sakinlemis kendi kendine takiliyodu . Kremin kapagini acmis isaret parmagiyka kremi almis bacak bacak ustune attim oturuyorum ayagima dokunup dokunup gidiyodu 3. Seferde yapimca napiyoki dedim meger gidip gelip ayagima krem suruyomus corabim krem icindeydi beni bi gulme tuttu yuz ifadeside cok komikti surati ciddi parmakta krem agzinda salyalar akiyo dudaginida sarkitmis .sonra korktum tabi yemistir diye agzini kokladim yememis Allahtan . Bir kac sefer ayagima krem surerken gormustu yaa ne kdar akillilar kurban oldiklarimm

Bende pınardan deniyim diyorum yarın versem mi

amin bizimki de 3 den beri uyanik uyuttum kac bin kez emdi su icirdim dis jeli ,burna serum fizyolojik,alerji ilaci hic biri bi seye yaramadi yine salliyorum bklm
Biz de bu gece aynıydık uyku yoktu yine. 1 aydır diş felan yok yeni çıkan, atak mıdır nedir bilmiyorum mahvoldum

Kızlar bitek benim oğlum gece 500 kere emiyor sanıyodum. Sizi görünce sizin adınıza üzüldüm ama kendi adıma sevindim

çok şükür yememiş eslem olsa kesin tadına bakmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…