2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
belliki hepimizin kafalar karışık valla
ben işte kendimi suçluyorum muhallebi falan yapmıyorum pek yemek yemesi bana daha mantıklı geliyor ne bileyim... cici bebe gece yatmadan yüsra yer eslemde otlanıyo işte

ben işte kendimi suçluyorum muhallebi falan yapmıyorum pek yemek yemesi bana daha mantıklı geliyor ne bileyim... cici bebe gece yatmadan yüsra yer eslemde otlanıyo işte
ben de sabah patatesli omlet sutlu uzerine ekmek parcali yanina peynir icecek olarak mama ,yada haslanmis yumurta sarisi suzme peynir ekmek uci biberon mamasi karisimi, ogle ekmekli bi corba ,ara ogunde meyve pureli cici bebeli sutlu karisim,aksam yemek ekmek parcali yanina yogurt pilav bulgur ya da pirinc,yatmadan kasik mamasi sut ile yapilmis

yavrum ya kıyamam. niye hepsi böyle çıkıyo ki ya. yakında bizimde öyle olacak gibi
cnm azilarin her burinin 4 ucu var her uç gec cikiyor,onlar cikana kadar kopekler sismisti simdi bi kac azinin 4 ucu cikmis kopekler de patlamak uzere buyuk koklu disler old icin gec cikiyor birbirleri ile cakisiyorlar veee sanirim atak ile birlesti benim işe gidecegimi anliyor artik ve bugun 10 adim atti mutfagin bir ucundan diger ucuna gitti oglumda bir gariplik var hizlica bi anda geluseyim diyir yurume ,toplu diş çıkarma falan degisik yani konusuyor bazen ne desek tekrar ediyor oyle iste senin kizlar nasil

Bizde de oyle yurume calismalari devam ediyo dun en fazla adimini atti ama emeklemek daha cazip geliyo

Canım bende muhallebi vermiyorum kendini belki yalnız hissetmezsin bi ara her gün yedi sonra bi tiksindi bi daha da yemedi . Hipp kavanoz veriyordum ondan da almadım bi daha .

Tabiki yemek yemesi daha mantikli ama pire gibi 1 dk yerinde durmuyor hic degilse 1tam kase yedigi tek sey muballebi yada iste bulamac ivir ziviri karni doyuyor diye vijdan rahatlatmacasi benimkisi . Biz cay icerkende o biskuvisunden yada cubuk kraker yiyo. Kurabiye sevdi kurabiye yapicam ona ondanda veririm artik. Acikcasi ne bulursam yediriyorum en azimdan tattiriyorum. Gecen icli kofte yedi minicik ,dun ton balik verdim bi lokma. Oyle yani her yigidin yogurt yiyisi farkli benimkide boyle

Seni merak ettim bebeğe kıyafet falan alıyor musun abladan kalanlarla idare edebiliyor musun ben abladan kalanlarında kullanıyorum ama yeni de aldığım oluyor abartıyor muyum acaba diye düşündüm
Bencede al canim yazik imkan varsa hosuna giden bisey varsa ben olsam bende alirdim fazla mal goz cikarmaz . Simdi anlamazda buyudukce kizar ablamin eskisinimi giycem hep diye

Canım bende muhallebi vermiyorum kendini belki yalnız hissetmezsin bi ara her gün yedi sonra bi tiksindi bi daha da yemedi . Hipp kavanoz veriyordum ondan da almadım bi daha .
Efferim gelunume ama ogluma sutlac bisisirsinn demi zira 6.aydan beri muhallebisiz durmadida muhalleebi çocuğğ

Bende hic ekmek vermiyorum yaa kendimimde ekmek yeme alismanligim yok.mesela corbaya bi ekmek dograyim demedim hic yarin bi deneyim neydecekmerak ettim botrk menemen yerse veriyorum onuda 3 kere fakan somrasini kasikla yediriyorum

Sabah yarim avakadolu yumurta oglen yarim cay bardagi kefir icine bir cilek rendeledim.3 cubuk kraker aksamda biraz borek yedi toplasan 1 yemek kasigi kadar bir fincandan biraz az tarhana corbasi.bence gayet iyi yiyor cnm hareketliler ondan.cok az da ekmek yedi ekmek hastasi benim sipa elimden geldigi kadar az veriyorum yemek yemiyor sonra

Bilerek vermedim ben aslinda. Neyse ya cocuk her yemekten sonra gegiriyor doymasa niye gegirsin dimi

Seni merak ettim bebeğe kıyafet falan alıyor musun abladan kalanlarla idare edebiliyor musun ben abladan kalanlarında kullanıyorum ama yeni de aldığım oluyor abartıyor muyum acaba diye düşündüm
Yüsraya 4 aliyorsak esleme 1 aliyoruz çünkü ablasindan cok cok fazla kiyafet var hemde ayirdigim halde. Dün bende ikisininde kuculenlere baktim. Eslemden kuculenler 1 koca poset. Yusraninkileri de katladim bazaya kaldirdim.
Yine bazadaki bazi seylere baktim esleme seneye kışa da cok birşey almak gerekmez. Yazlik desen dolusuyla var. Kisaca cok nadir ozel zamanlarda aliyorum. Gunluk giyecegi şeye para verilsin istemiyorum. Birde bizim kiyafetleri genelde annem aliyor engel olamiyorum, alisveris hastaligi var biraz. Boyle frenledik.
Ama mesela ayakkabilar zamansal olarak uymuyor ya da eslemin ayağı büyük yusraninda 12 ay ayakkabilari küçük oluyor almak gerekecek gibi

Hatta 3 4 takim hic giydirmedigim var. Annem esleme diye aldi ama zaten küçük kalacak deyip giydirmedim. Eee zaten evden de cikmiyoruz sadece anneme ve kayınvalideme o kadar

Canim ben yemese ondan kg almiyor derim ama yiyor da ona ragmen 3 belki 4 aydir ayni kgda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…