2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Dun aksam benimde basima geldi :) mama sandalyesini siliyorum ayaz yanimda bi ara bezi birakip esime laf anlatirken birde baktim bezi almis yeri duvari siliyor :) titiz cocuk canim :)

Dun aksam benimde basima geldi :) mama sandalyesini siliyorum ayaz yanimda bi ara bezi birakip esime laf anlatirken birde baktim bezi almis yeri duvari siliyor :) titiz cocuk canim :)
Çok tatlı o halleri yaaa bizden ne görürlerse onu yapıyorlar . Oyuncak viledayla ütü masası aldım gelince ne tepki verecek çok merak ediyorum beni rahat bırakır inşallah yer silerken kolunu daldırmışlığı var suya

Ben yazliklari hep 2 yas aldim :) su an 18 ay tam oluyor.
Bizde de kg cok yok gibi ama annem 12 18 ay elbise almış cücük kadar geri götürdü. Alacaklarimizi artik 18 24 ay alicaz. Evde de hic giydiremedigim elbiseler oldu. Onlari vermeye hic kiyamiyorum ama bir iki tane ayirip vericem galiba

Maalesef canim neler nelee aldik ama gercekler cazip geliyor

Kiiiiaaazz eski dünüs nağber 1917pinkterest
Vaaay vaaayy kk da hatrımı sormaya başladın yoksa yine benim kıza kısmet mi buldun napayım en tatlı eski dünüş bebeğimi uyuttum, evimi toplayacağım sen nasılsın canım benim Senin vasıtanla da herkesin kandilini kutluyorum canlarım, Rabbim kalbimizden geçenleri hakkımızda hayırlı eylesin, dualarımızı kabul etsin inşallah

Kızlar doktorla konuştum şimdi bir yaş aşıları var hemde menenjit yaptıralım diyoruz nasıl yapalım dedim ya aynı gün yada bir ay ara olması lazım dedi . Burda konuşmuştuk ya daha önce .

Kandilimiz mubarek olsun kizlar❤
Sizden bi ricam olucak bugunku dualarinizda arkadaşım icinde dua eder misiniz ikizlere hamile birinin gelisimi cok geriymis ambiyosentez onermisler surekli agliyor ,doguma birkac ay kaldi onun icinde dua eder misiniz Rabbim hayirlisini versin❤

Foto isteriz peroooo
Canım ben foto paylasmiyorum hıcte paylasmadim bugune kadar. Zati ben paylasmak istesem bılem benim herıf istemiyor kuzuu. Buraya takılmama bıle gıcık oluyor adam
Ama su varki gercekten cok isterdim paylasmayı uzuluyorum yanı.. inanın kendı medyamdakı paylasımlarımdan cok burada sizinle paylasmak daha muhteşem olurdu cunku hamişliktir heyecanıdır tadıdır tuzudur birlikte az paylasım yapmadık burda ama malesef

Ask olsn daha gece konusuyoduk kaynana katimi oluicam diyodun

Canım benım Rabbım yardımcısı olsun Insallah AMIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…