- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Hareketli cnm ondan.meyveninde seker orani yuksek belki kiloyu etkiler :)Bizim tek eksigimiz meyveydi. Onu da arttircam artık. Yoksa geri kalan seyleri yiyor ve beni dusunduren yerken kg almamasi
Ben yazliklari hep 2 yas aldim :) su an 18 ay tam oluyor.Ben şuan 1 yaş aldım 2-3 takım lcw dan tam üzerine göre olmuyor biraz büyük oluyor yaza kadar idare eder yani
TesekkurlerNice mutlu senelere
Dun aksam benimde basima geldi :) mama sandalyesini siliyorum ayaz yanimda bi ara bezi birakip esime laf anlatirken birde baktim bezi almis yeri duvari siliyor :) titiz cocuk canim :)Kizlar size ne anlatcam. Defne aksam krem getirdi elelri catlamis anmecim surermisin dedi meyve yiyodu bende armutun bitsinde oyle sureyim dedim krem kutusunu tw nin onune koydu .bende tele bakiyodum cinardabhiraz sakinlemis kendi kendine takiliyodu . Kremin kapagini acmis isaret parmagiyka kremi almis bacak bacak ustune attim oturuyorum ayagima dokunup dokunup gidiyodu 3. Seferde yapimca napiyoki dedim meger gidip gelip ayagima krem suruyomus corabim krem icindeydi beni bi gulme tuttu yuz ifadeside cok komikti surati ciddi parmakta krem agzinda salyalar akiyo dudaginida sarkitmis .sonra korktum tabi yemistir diye agzini kokladim yememis Allahtan . Bir kac sefer ayagima krem surerken gormustu yaa ne kdar akillilar kurban oldiklarimm
Dun yaptim vereyim dicem ama biz 2 dana bitirdik 1 tepsiyi :)Kız elin değmisken o ıspanaktan börek yapsana sen bize, börek istiyor canım
Cok sukur canim gelmis gecmis olsunŞişti biraz canim ama gece inmiş xok sukur
Koca ayun :)Beni kim mincircak benim göğnümu kim alcakpinktim uykusuzluktan purple'a dondum valla
Foto isteriz perooooEvvvetdezzelerim bende ilk yaşıma girdim doğum gunumu de kutladık çok guzel gecti darısı nice yaşlarıma tilililili
Çok tatlı o halleri yaaaDun aksam benimde basima geldi :) mama sandalyesini siliyorum ayaz yanimda bi ara bezi birakip esime laf anlatirken birde baktim bezi almis yeri duvari siliyor :) titiz cocuk canim :)
Bizde de kg cok yok gibi ama annem 12 18 ay elbise almış cücük kadarBen yazliklari hep 2 yas aldim :) su an 18 ay tam oluyor.
Maalesef canim neler nelee aldik ama gercekler cazip geliyorÇok tatlı o halleri yaaabizden ne görürlerse onu yapıyorlar . Oyuncak viledayla ütü masası aldım gelince ne tepki verecek çok merak ediyorum beni rahat bırakır inşallah yer silerken kolunu daldırmışlığı var suya
Vaaay vaaayy kk da hatrımı sormaya başladın
Canım ben foto paylasmiyorum hıcte paylasmadim bugune kadar. Zati ben paylasmak istesem bılem benim herıf istemiyor kuzuu. Buraya takılmama bıle gıcık oluyor adamFoto isteriz peroooo
Hahajajajha olsun benekler her haliyle sevimli guzelay tipi hic citi piti degil bildigin oglan cocugu gibi bi de kel
Ask olsn daha gece konusuyodukVaaay vaaayy kk da hatrımı sormaya başladınyoksa yine benim kıza kısmet mi buldun napayım en tatlı eski dünüş bebeğimi uyuttum, evimi toplayacağım sen nasılsın canım benim Senin vasıtanla da herkesin kandilini kutluyorum canlarım, Rabbim kalbimizden geçenleri hakkımızda hayırlı eylesin, dualarımızı kabul etsin inşallah
Canım benım Rabbım yardımcısı olsun Insallah AMINKandilimiz mubarek olsun kizlar❤
Sizden bi ricam olucak bugunku dualarinizda arkadaşım icinde dua eder misiniz ikizlere hamile birinin gelisimi cok geriymis ambiyosentez onermisler surekli agliyor ,doguma birkac ay kaldi onun icinde dua eder misiniz Rabbim hayirlisini versin❤
Alismis kudurmustan beterdir derler benimki o hesapKiz uyuklayarak zor emziriyorum iki gecedir. Kafami nereye koyacagimi bilemiyorum ne aynadan kendime bakmasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?