2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızzzz bizden istedim yaaa dermişim kutlu mutlu olsun yaşınız
Alismis kudurmustan beterdir derler benimki o hesap cok hosuma gidiyo kucagimda aynaya bakmak yakisiyomu die bakiom gercekten benden baksa bakan yokmu yaa
Ben de uyurken öpüyorum dünüş sapık gibi

Pedikür yapan çocuk yetişirmişsin maşallah
Bizimki de geçen abisinin külodunu almış bana veriyor bi taraftan da ayağını kaldırıyor
Çok eğleneceğük çok, asıl şimdi başlıyor her şey

Ben mi canlı ders, yemek , bebek, koca ayu, çamaşır süpürge derken kendimde miyim bilmiyorum tek uyku yapan bir minnoş kızla hiç
Bişeyi tam yapamıyorum, sallıyorum umrumda değil artık
Okullar açılmadı mı sizin canım?
Okula gidiyorum ben çok rahat ettim, tenefüslerde oturuyorum dinleniyorum
Kapanacak galiba haftaya

Okullar açılmadı mı sizin canım?
Okula gidiyorum ben çok rahat ettim, tenefüslerde oturuyorum dinleniyorum
Kapanacak galiba haftaya
Canım okul açıldı eşim gidiyor ben de uzaktan seçmeli derslere giriyorum, bir süre bu şekilde olacak ama bence de kapanacak gibi duruyor vakalar artıyor

Allah kalbini ferahlatsın, inşallah her şey yolundadır.

Hansin anasi pero. Dogum gununuz kutlu olsun nice senelere saglikla sihhatle insallah. Senn ne ikide bi kayboluyosun bakiyim PeRRieR
Kuzucugum coook tesekkur ederiz guzel dıleklerın ıcın :) benıım herif gece vardiyasındayken ben buralara daha sık uğruyorum obur turlu gunduz telaşesi ağşamda herif evde olunca pek giremiyorum kanka Baska bir sebebi yok yane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…