Evet canim 1 ay ara lazım. İşte bizim bu su çiçeğinin yapilmamasi ortaligi karistirdi. 16sinda ariycam asmyi sucicegi hâlâ yoksa menenjiti yaptircamKızlar doktorla konuştum şimdi bir yaş aşıları var hemde menenjit yaptıralım diyoruz nasıl yapalım dedim ya aynı gün yada bir ay ara olması lazım dedi . Burda konuşmuştuk ya daha önce .
Birde baska neler konustunuz, ben eslemi cok cok uzun zamandir doktora goturmedim en son agustostu galiba :'(Kızlar doktorla konuştum şimdi bir yaş aşıları var hemde menenjit yaptıralım diyoruz nasıl yapalım dedim ya aynı gün yada bir ay ara olması lazım dedi . Burda konuşmuştuk ya daha önce .
Hahahaha dun minciriyoduk isler ciddiye biniyodu cok uykum vardi Allaaaam nolur aglasin dedimKoca ayun :)
Rabbim hayirlisiyla saglikla kavusmayi nasip etsin. Şu mubarek gunler hatrina bayrama mutlu ersinKandilimiz mubarek olsun kizlar❤
Sizden bi ricam olucak bugunku dualarinizda arkadaşım icinde dua eder misiniz ikizlere hamile birinin gelisimi cok geriymis ambiyosentez onermisler surekli agliyor ,doguma birkac ay kaldi onun icinde dua eder misiniz Rabbim hayirlisini versin❤
Bence yokturdur diyorumAlismis kudurmustan beterdir derler benimki o hesapcok hosuma gidiyo kucagimda aynaya bakmak yakisiyomu die bakiom gercekten benden baksa bakan yokmu yaa
Bende her sarıldığında geri uyusun diye dua ediyorimHahahaha dun minciriyoduk isler ciddiye biniyodu cok uykum vardi Allaaaam nolur aglasin dedimve duam kabul oldu agladi sonra ben aldimm emzirdim beklerken uyuyakaldi bende sinsi bir yilan gibi yavasca yatagan icine suzuldum uyudum
Belkide bende gariplik vardirBence yokturdur diyorumson bir haftadir gercekten cok zor emziriyorum uykudan gözümü acamiyorum
Allah yardimcisi olsun canim . Genellemekte istemiyorum ama cogul gebeliklerde amniyosentez bebek kaybiyla sonuclanabiliyorKandilimiz mubarek olsun kizlar❤
Sizden bi ricam olucak bugunku dualarinizda arkadaşım icinde dua eder misiniz ikizlere hamile birinin gelisimi cok geriymis ambiyosentez onermisler surekli agliyor ,doguma birkac ay kaldi onun icinde dua eder misiniz Rabbim hayirlisini versin❤
Uykusuzluk napalim en az 1 saat kitliyo yaniBende her sarıldığında geri uyusun diye dua ediyorim
Bende aradım sordum canım varmış ellerinde yeni geldi dedi çok sevindim bir günde hepsi olsun bitsin yavrumun canı acımasınEvet canim 1 ay ara lazım. İşte bizim bu su çiçeğinin yapilmamasi ortaligi karistirdi. 16sinda ariycam asmyi sucicegi hâlâ yoksa menenjiti yaptircam
Sağlıklı olsunlar da .Ben küçükken çok zayıftım annem hep doktora götürüyordu.Doktor da sağlıklı ya sen ona bak derdiyapi meselesi ya .bizimkiler de az yemiyor bence ama zayiflar yani anlamadim kan degerleri vs gayet iyi hic sallamiyorum o yuzden
Evet canım genetik eşim de yapılı kemikli,erkek kardeşim babam hepsi yapılı.Kızım da öyleSizin genetik heralde birazdaama masallah istahlida
Benim kafam karışıyor kalıp kalıp değişiyor bazen 1 yaş oluyor bazen 18 ay küçük geliyor 2 yaş da büyükBen yazliklari hep 2 yas aldim :) su an 18 ay tam oluyor.
Kankaaa bu ortamda ayrı o ortamda ayrıAsk olsn daha gece konusuyodukkaynana katimi oluicam diyodun
Canım benım Rabbım yardımcısı olsun Insallah AMIN
Rabbim hayirlisiyla saglikla kavusmayi nasip etsin. Şu mubarek gunler hatrina bayrama mutlu ersin
Allah yardimcisi olsun canim . Genellemekte istemiyorum ama cogul gebeliklerde amniyosentez bebek kaybiyla sonuclanabiliyorkadin dogumda calisirken defalarca sahit olduk buna ve dr da oyle soylemisti ama bazende yaptirmak sart oluyor bisey diyemiyorum Rabbim kucagina almayi nasip etsin
Bu menenjit asisini yaptirmayan yaptirmayacak olan tek benmiyim kizlar
Neden yaptirmak istemiyosun? Ben yusra ya da A grubu yaptirdim ama B grubunu yaptiramadim. Yaza da onları istiyorum inşallahBu menenjit asisini yaptirmayan yaptirmayacak olan tek benmiyim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?