2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar doktorla konuştum şimdi bir yaş aşıları var hemde menenjit yaptıralım diyoruz nasıl yapalım dedim ya aynı gün yada bir ay ara olması lazım dedi . Burda konuşmuştuk ya daha önce .
Evet canim 1 ay ara lazım. İşte bizim bu su çiçeğinin yapilmamasi ortaligi karistirdi. 16sinda ariycam asmyi sucicegi hâlâ yoksa menenjiti yaptircam

Kızlar doktorla konuştum şimdi bir yaş aşıları var hemde menenjit yaptıralım diyoruz nasıl yapalım dedim ya aynı gün yada bir ay ara olması lazım dedi . Burda konuşmuştuk ya daha önce .
Birde baska neler konustunuz, ben eslemi cok cok uzun zamandir doktora goturmedim en son agustostu galiba :'(
Ek gida ya da baska seyler hakkinda konustunuz mu? Yapilmasi gereken testler falan var mi

Rabbim hayirlisiyla saglikla kavusmayi nasip etsin. Şu mubarek gunler hatrina bayrama mutlu ersin

Hahahaha dun minciriyoduk isler ciddiye biniyodu cok uykum vardi Allaaaam nolur aglasin dedim ve duam kabul oldu agladi sonra ben aldimm emzirdim beklerken uyuyakaldi bende sinsi bir yilan gibi yavasca yatagan icine suzuldum uyudum
Bende her sarıldığında geri uyusun diye dua ediyorim

Bence yokturdur diyorum son bir haftadir gercekten cok zor emziriyorum uykudan gözümü acamiyorum
Belkide bende gariplik vardir . Bazen oyle oluyo canim ben hep yatatak emziriyodum simdi besigine alistirmaya vakiaiyorum iste oturarak emziriyorumkibsizmayalim die ama sabaha karsinartik tukeniyorum yanima aliyorum .koynumda uyumasini bende cok seviyorum doymak istiyorum ajo daha cocuk ozlemiyim

Allah yardimcisi olsun canim . Genellemekte istemiyorum ama cogul gebeliklerde amniyosentez bebek kaybiyla sonuclanabiliyor kadin dogumda calisirken defalarca sahit olduk buna ve dr da oyle soylemisti ama bazende yaptirmak sart oluyor bisey diyemiyorum Rabbim kucagina almayi nasip etsin

Evet canim 1 ay ara lazım. İşte bizim bu su çiçeğinin yapilmamasi ortaligi karistirdi. 16sinda ariycam asmyi sucicegi hâlâ yoksa menenjiti yaptircam
Bende aradım sordum canım varmış ellerinde yeni geldi dedi çok sevindim bir günde hepsi olsun bitsin yavrumun canı acımasın

Sizin genetik heralde birazda ama masallah istahlida
Evet canım genetik eşim de yapılı kemikli,erkek kardeşim babam hepsi yapılı.Kızım da öyleAma ikisi de iyi yiyorlar boğazlarına düşkünler.Ne benim ne eşim tarafında boğazına düşkün olmayan yok.Sadece brn küçükken yemezdim büyünce iştahım açıldıÖzüme döndüm

Canım benım Rabbım yardımcısı olsun Insallah AMIN

Amin canim
Rabbim hayirlisiyla saglikla kavusmayi nasip etsin. Şu mubarek gunler hatrina bayrama mutlu ersin

Allah razi olsun canim insallah aminn

Kendiside coj istemiyor canim doktor hepsini saymis ,gelismeme nedeni kucuk bebegin corona kapmis olmasi bile olabilir demis oysa coronada olmaadilar cift yumurta ikizleri olucak Allah'nasip ederse Allah razi olsun cok uzgun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…