2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Hahahahha cok tatli yerimmyuruyodu demi . Benimki bakim isine cok merakli sacini tariyor cok komik kulagina takikiyo tarak sinirleniyo sonra

Kızzzz bizden istedim yaaa dermişim kutlu mutlu olsun yaşınız

Ben de uyurken öpüyorum dünüş sapık gibi
Onuda yapiyorum gidisina gomuluyorum bide esimle kavga ediyoruz cekil sira bende die gecen gece kucakta aynaya bakarken esim gordu napiyon askim lan dio yakisiyomuyuz die bakiyodum dedim

Neden yaptirmak istemiyosun? Ben yusra ya da A grubu yaptirdim ama B grubunu yaptiramadim. Yaza da onları istiyorum inşallah
Yaptirmak istememek dgilde defnede 3 kere niyetlendik hep bi aksilik cikti yaptiramadik .ona yaptiramadigim.icimde cinarada o yuzden yaptirmadim . Biliyorum suan ikisinede yapilabilir ama icimden bi ses yaptirma diyo .ne zaman ozel bi ilaca baslasam hep cocuklarimda bi aksilik bi eksiklik geldi basima bu defa kurcalama diyorum iste .

Allah kolaylik versin insallah cnm .simdi kolay gebelik gecirenn cok nadir illa sorunlar cikabiliyor. Insallah kolay gecer ve temiz cikar sonucu . Hersey Allahtan .ama ikizlerde biri zaten biraz daha kucuk oluyor demekki daha farkli bi durum . Corona cikti simdi bide yaa nasil etkiledigide bilinmiyorki iste. . . Canim buarada asiyi yaptirmak istememek yada asi kartisi dusunceye sahip degilim defneye 3defa yeltendik nasip olmadi yaltiramadim. Cinarada o yuzden yaptirmadim hak gecmesin diye. Ajoyada yazdim ne zaman ozel ilac vs isine girsem hep o yerden bi eksiklik cikti kurcalamak istemiyorum cnm

Masallah canim onemli olan saglik cok tatlidir eminim yumus yumus

tavsannesi benim ikizlere yasamaz demislerdi hep .hic kiyafet vs almamistim biri kucuktu birinin suyu fazlaydi.inan surda anlatsam yasadiklarimizi nasil yasiyor o cocuklar dersin ama nasip iste .Allaha emanet her sey

Cok.sukur Allah sagliklarini eksik etmesin insallah 6.5aylik olmuslar moralide cok dustu ,ins. Nasiolei vardir

Aynen canim ne alakasi oldugunu anlayamamislar ama iclerine kurr dusurmus iste normaldeki farkliliktan daha riskliymis anladim canim aklina dusurme en iyisi

Hahahahha cok tatli yerimmyuruyodu demi . Benimki bakim isine cok merakli sacini tariyor cok komik kulagina takikiyo tarak sinirleniyo sonra
Yürüyor canım sürekli düşmeleri saymazsak
Ablasının annesinin bakımlarını yapar artık Çınar da
Kıskançlık ne durumda sizin?

Yürüyor canım sürekli düşmeleri saymazsak
Ablasının annesinin bakımlarını yapar artık Çınar da
Kıskançlık ne durumda sizin?
Dusmeler 5yastada devam . Birazcik daha iyi defne .cinarda onu kiskaniyor babasi defneyi severken fenalik geciriyo aksam kucagina aldi defneye sariliyodu cinar anneeeeaağğğ die bana kostu oda bana sariliyo .bide bugun kim gelmis.kim gelmis yapiyoduk kendini ordan oraya savurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…