2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
inanin hala soktayim.ruya gibi gercek olamaz diyorum.ama malesef.dun yasadigim agrilar korkunctu.evet bitti gitti ama icim bi tuhaf.usg fotosunda basi onune dusmus sanki yaslanmis sekilde bebegim.gozumun onunden hic gitmiyor.vardir elbet diyorum bi hayir.cok sukur 2 tane evladim var.Allah onlarin canina saglik versin. bu gebeligimde tecrubeli oldugum icin ne kadar dikkat ettim bilemezsiniz.yeme ocme yurumeme bile.ama isle gucle alakasi yok.nasibi yokmus bebegimin.ilk duydugumda dunyam basima yikildi.2gundur aglaya aglaya mahvoldum.sakiman goze cop batiyo malesef

Iyi akşamlar kızlar benimde bi skintim var idrarimda kan cikio ve enfeksiyon varmis sanırım kum yada tas var bobregimde tahlilimi doktoruma gosteremedim ama bisey olur diede çok korkuorum varmi aranizda benim gibi olan
Bende taş düşüruyorum canım gelen kan aktif ve surekli degilse az geldiyse bi sıkınti yaratacagini bebege sanmam ama yinede dr a gorunmekte fayda var bol bol su ic ozellikle limonlu su

Benimde çok az kanadı.Gebelikte burun kanaması ve diş eti kanaması normal diyorlar ama 3 4 kez tekrar ederse ve çok kanarsa dr a gorunmende fayda var.

Canım çok üzgünüm Yaşayan bilir, çok iyi anlıyorum. Rabbim acını hafifletsin, iki çocuğunu sana bağışlasın. Hafta olarak büyük müydü peki?

Ben ilk gebeligimde yasadim canim 1 defa normal bi durum kanama burun tikanikligi olabiliyo. Eltimin ise cok daha fazla kaniyodu.

Canım çok üzüldüm, ben de iki kez bunu yaşadım ama hamileliğimin çok başlarıydı 6-7. haftalarda. Şimdi de tedirgin bir hamilelik yaşıyorum. Allah diğer çocuklarını sana bağışlasın. Sebebini araştır ama pıhtılaşma bozukluğu var mı diye genetik test yaptır. Sağlıklı çocuklarım var bende yoktur diye düşünme, ben de oğlumda sorunsuz bir gebelik geçirdim vitaminlerin dışında ilaç kullanmadım ama bende varmış, şimdi iğne ve corasprin kullanıyorum. Genelde en az iki düşükten sonra yapıyorlar ama ısrar et doktoruna.

Kıyamam canım benim.. Dediğin gibi herşey allahtan.. Olcak ve ölceğin önüne geçişmezmiş. Çok zor dayanması kabüllenmesi allahım sana sonsuz sabır versin.. İnşallah istediğin ve doğru bir zamanda tekrar nasip eder allah

O hâlâ senin yavrun canım. Bu hayatta nasibi yokmuş ama yeri cennet şimdi. Mevlam sizin yüreklerinizi ferahlatsın. Evlat işte. Rabbim kimseyi sınamasın evlatları ile, ailesi ile. Ama bir yandan da imtihan dünyası. Mutlaka bir hayr vardır. Çocukların ve ailen için güçlü olmalısın.

Allah sana guc kuvvet, evlatlarina saglikli uzun ömür versin. Demekki saglikli degilmis olacağı buymus, bazen biz ne kadar dikkat etsek de oluyor. Ben de kizimdan once bi kayip yasamistim, daha erken haftalardaydi ona ragmen cok yipranmistim. Yedigime ictigime vitaminime hepsine dikkat ettigim halde olmuştu, olacagi varmis. Vücudun biraz toparlansin, hazir olunca yine denersiniz. İnsallah en uygun zamanda saglikla bir bebis alırsın kucagina.

Bunun cevabını bende çok merak ediyorum. Bile biri ayrıntılı açıklayabilir mi
Ben açıklamaya çalışayım. 2 li test doktorun ultrasonda bebegin ense kalınlığı ve burun kemiğine bakması. Bebeğin vucudunu incelemesi ve en sonundada kan vermesiyle oluyor. Ben dün sadece ultrasondaki taramaları yaptırdım ama kan vermedim. Benimki 1 li tarama oldu sanırım. Ama ben istemedim yaptırmayı.

Kizlar cok sıkı takip edemiyorum tatildeyim ancak aralarda bi yerde saç muhabbeti görmüştüm. Benim saçlarımin da dökülmesi iyice hızlandı. Kizima hamileyken ne guzel gurlesmisti simdi cok dokuluyor cok canim sıkılıyor bu duruma.. Doktor kontrolume de 10 gun var daha, meraktan çatlıyorum ne yapiyor diye son kontrolun ustunden 4 hafta gecti bile..

Lansor işe yaramadı bende rennie çiğneme tableti var bendede bir kaç saat rahatlatıyor sonra gene aynı
Bende aürekli mide yanması şikayeti var diye iki doktora danıştım öncelikle gaviscon şurup önerdiler .. 2 seçenek olarak pulcet hap. Rennieyi 3. Seçenek olarak önerdi

Bizimki temmuzda 3 yasini bitirdi hala bezinden vazgeçmiyor, ben de zorlamak istemiyorum. Kresteki ogretmenleri kendisi istemeden denemeyin dedi, bekliyoruz hanfendinin keyfini.

Benimde diğer hamilelikte dökülme olmuyordu. Ama vitamin kullanıyordum şimdi daha vitamin kullanmaya başlamadım onla ilgisi var sanırım.Sadece demir kullanıyorum. Bu hafta gidince doktora sormayı düşünüyorum

Benimde 27 aylik kizim var bizde 1 hafta önce basladik korktuğum gibi olmadı 3.gun Hep kendi gitti oturdu lazimliga sukur biz atlattık simdiye kaçak da olmadı ama gece bagliyorum
Maşallah böyle iyi gidiyorsa gece bağlamanıza da gerek yok aslında. Ben oğlumda gece gündüz bıraktırmıştım. Çocuğa göre değişir tabi ama tutmayı öğrendikçe çokta zor olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…