2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar günaydın ben sabahları uyanınca bir gerinesim geliyor zararlı olduğnu bildiğim için gerinmemek için kasıyorum istesim geriniyorum normalmi yaa

Kızlar merhaba. Lekelenmesi olupta kanama alanı çıkan var mı? Nasıl geçti. Dün lekelenme şikayetiyle gittik bebeğimiz iyiyizdi ama kanama alanı var dinlen dedi doktor.

Kızlar günaydın ben sabahları uyanınca bir gerinesim geliyor zararlı olduğnu bildiğim için gerinmemek için kasıyorum istesim geriniyorum normalmi yaa
Valla ben de yapıyorum canın istem dışı çok aiırıya kaçmadn kısa süreli de olsa

Kızlar merhaba. Lekelenmesi olupta kanama alanı çıkan var mı? Nasıl geçti. Dün lekelenme şikayetiyle gittik bebeğimiz iyiyizdi ama kanama alanı var dinlen dedi doktor.
Canım merhaba. 5+2 de ağır bir kanama atlattım, ama kanama alanı küçüktü 13 tane iğneyle tamamen geçti. 12. haftanın başında tekrar ve daha çok olacak şekilde kanamam oldu, bu kez kanama alanı daha büyük. Günde iki kez iğne ve hap kullanıyorum. Kanamanın bebekle yani gelişimiyle bir alakası yok. Yavaş yavaş kuruyacak dedi doktor, tuvalet harici kalkmıyorum, yürüyüş de yasak. Hala az az leke geliyor.

Bende kanama tarZı değilde peçetedeki akıntımın bi ton daha koyu olmasından anladık gittik. Sürekli devam etmiyor ara ara bazen oluyor

Benim var ilk kanamam keseyle alakasız yerdeydi sonraki kanama. Kese içinde şuan hala kahve lekelenmem var iğne ve ilaç kullanıyorum bebişde çok şükür bir sorun yok endişelenme dinlen ayakta kalma geçer rahim yukarı çıktıkça genişledikçe normal olabiliyormuş

Bende aürekli mide yanması şikayeti var diye iki doktora danıştım öncelikle gaviscon şurup önerdiler .. 2 seçenek olarak pulcet hap. Rennieyi 3. Seçenek olarak önerdi
Gaviscon bende işe yaramadı canım.O yuzden rennie daha etkilidir dedi.

Bende çok yaşıyorum onu uyku aralarımda fln da gerindiğim oluyor kasığım acıyınca hemen uyanıyorum.inşallah bir şey olmuyordur

Bu aralar çok sık kanıyor benimde burnum normalde damar çatlaklığı var bende ama bu kadar çok kanamazdı şu sıralar hergün kanıyor

Benim oldu cnm. 8. Haftadayken. Crinone jel kullandım hala da devam ediyorum kullanmaya. Kanama alanim 10 gün önce gittiğimde azalmıştı ama tam olarak gecmedi. Sana doktorun herhangi bir ilaç vermedi mi

Ben lekelenme ya da kanama yasamadim. Ama ultrasonda bakarken kanama alanin var demisti doktor. Burdan
Bi arkadasa, kendi doktoru ne igne ne ilac vermemis. Dinlen ve bol su ic, 4-4.5 litre kadar demis. Ben de o skeilde yaptim o hafta, bi sonraki kontrolde kanama alani fln yoktu canim. Denemek istersen.

Hanimlar dun sabah midem bulandiktan sonra hic bisey yememistim amsama kadr aksamda corba haslanmis patates yedim dokunmasin diye,tum gece karnimin agrisindan uyuyamadim karnimi birseyler sıkıştırıyor sanki cok ozur dilerim ama ishal olmusum sabhtn beri agrimda gecmedi hafiflemezse acile cikiyim diyorum sapsari oldum evde ne yapabilirim suda icemiyorum midem bulanicak diye zor geçicek bu hamiellik galiba

Allah kolaylık versin cnm çok zor ishal sıvı kaybı yapar bol su almaya özen göster.Alamiyorsan da dr.a gitmende fayda var.

Benimki hamile kaldığım ilk günden beri dökülüyor hemde. Sordum doktora, vitaminlerim falan da eksik değil, bazı gebelerde olabiliyo dedi. Geçengün kuaförüme bahsettim, 3 aydan sonra vitamin haplarına falan başlayınca gürleşmeye başlar merak etme dedi

İkili tarama denmesinin sebebi kandaki iki değere bakılması aslında , serbest beta HCG ve Papp-a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…