Valla ben de yapıyorum canın istem dışı çok aiırıya kaçmadn kısa süreli de olsaKızlar günaydın ben sabahları uyanınca bir gerinesim geliyor zararlı olduğnu bildiğim için gerinmemek için kasıyorum istesim geriniyorum normalmi yaa
Canım merhaba. 5+2 de ağır bir kanama atlattım, ama kanama alanı küçüktü 13 tane iğneyle tamamen geçti. 12. haftanın başında tekrar ve daha çok olacak şekilde kanamam oldu, bu kez kanama alanı daha büyük. Günde iki kez iğne ve hap kullanıyorum. Kanamanın bebekle yani gelişimiyle bir alakası yok. Yavaş yavaş kuruyacak dedi doktor, tuvalet harici kalkmıyorum, yürüyüş de yasak. Hala az az leke geliyor.Kızlar merhaba. Lekelenmesi olupta kanama alanı çıkan var mı? Nasıl geçti. Dün lekelenme şikayetiyle gittik bebeğimiz iyiyizdi ama kanama alanı var dinlen dedi doktor.
Bende kanama tarZı değilde peçetedeki akıntımın bi ton daha koyu olmasından anladık gittik. Sürekli devam etmiyor ara ara bazen oluyorCanım merhaba. 5+2 de ağır bir kanama atlattım, ama kanama alanı küçüktü 13 tane iğneyle tamamen geçti. 12. haftanın başında tekrar ve daha çok olacak şekilde kanamam oldu, bu kez kanama alanı daha büyük. Günde iki kez iğne ve hap kullanıyorum. Kanamanın bebekle yani gelişimiyle bir alakası yok. Yavaş yavaş kuruyacak dedi doktor, tuvalet harici kalkmıyorum, yürüyüş de yasak. Hala az az leke geliyor.
Benim var ilk kanamam keseyle alakasız yerdeydi sonraki kanama. Kese içinde şuan hala kahve lekelenmem var iğne ve ilaç kullanıyorum bebişde çok şükür bir sorun yokKızlar merhaba. Lekelenmesi olupta kanama alanı çıkan var mı? Nasıl geçti. Dün lekelenme şikayetiyle gittik bebeğimiz iyiyizdi ama kanama alanı var dinlen dedi doktor.
Gaviscon bende işe yaramadı canım.O yuzden rennie daha etkilidir dedi.Bende aürekli mide yanması şikayeti var diye iki doktora danıştım öncelikle gaviscon şurup önerdiler .. 2 seçenek olarak pulcet hap. Rennieyi 3. Seçenek olarak önerdi
Bende çok yaşıyorum onu uyku aralarımda fln da gerindiğim oluyor kasığım acıyınca hemen uyanıyorum.inşallah bir şey olmuyordurKızlar günaydın ben sabahları uyanınca bir gerinesim geliyor zararlı olduğnu bildiğim için gerinmemek için kasıyorum istesim geriniyorum normalmi yaa
Bu aralar çok sık kanıyor benimde burnum normalde damar çatlaklığı var bende ama bu kadar çok kanamazdı şu sıralar hergün kanıyorKızlar iyi geceler. Az önce yoğun bir burun kanaması yaşadım. Buna sebep olacak hicbirşey yoktu .bende anlamadım ve korktum açıkçası. Sonra internetten okuduğumda bunu yaşayanlar olduğunu gördüm. Genişleyen kan damarları sebebiyle imiş. Var mıdır böyle birseyi tecrübe etmiş olan? Önceki hamileligimde hiç böyle şeyler yasamadim.
Benim oldu cnm. 8. Haftadayken. Crinone jel kullandım hala da devam ediyorum kullanmaya. Kanama alanim 10 gün önce gittiğimde azalmıştı ama tam olarak gecmedi. Sana doktorun herhangi bir ilaç vermedi miKızlar merhaba. Lekelenmesi olupta kanama alanı çıkan var mı? Nasıl geçti. Dün lekelenme şikayetiyle gittik bebeğimiz iyiyizdi ama kanama alanı var dinlen dedi doktor.
Ben de aynı sekildeyim doktoruma sorduğumda normal demiştiBende çok yaşıyorum onu uyku aralarımda fln da gerindiğim oluyor kasığım acıyınca hemen uyanıyorum.inşallah bir şey olmuyordur
Ben lekelenme ya da kanama yasamadim. Ama ultrasonda bakarken kanama alanin var demisti doktor. BurdanKızlar merhaba. Lekelenmesi olupta kanama alanı çıkan var mı? Nasıl geçti. Dün lekelenme şikayetiyle gittik bebeğimiz iyiyizdi ama kanama alanı var dinlen dedi doktor.
Benimde bu sabah hafif burnumu peçeteye silerken olduBu aralar çok sık kanıyor benimde burnum normalde damar çatlaklığı var bende ama bu kadar çok kanamazdı şu sıralar hergün kanıyor
Progestan verdi bol bol dinlen dediBenim oldu cnm. 8. Haftadayken. Crinone jel kullandım hala da devam ediyorum kullanmaya. Kanama alanim 10 gün önce gittiğimde azalmıştı ama tam olarak gecmedi. Sana doktorun herhangi bir ilaç vermedi mi
Allah kolaylık versin cnm çok zor ishal sıvı kaybı yapar bol su almaya özen göster.Alamiyorsan da dr.a gitmende fayda var.Hanimlar dun sabah midem bulandiktan sonra hic bisey yememistim amsama kadr aksamda corba haslanmis patates yedim dokunmasin diye,tum gece karnimin agrisindan uyuyamadim karnimi birseyler sıkıştırıyor sanki cok ozur dilerim ama ishal olmusum sabhtn beri agrimda gecmedi hafiflemezse acile cikiyim diyorum sapsari oldum evde ne yapabilirim suda icemiyorum midem bulanicak diyezor geçicek bu hamiellik galiba
Benimki hamile kaldığım ilk günden beri dökülüyor hemde. Sordum doktora, vitaminlerim falan da eksik değil, bazı gebelerde olabiliyo dedi. Geçengün kuaförüme bahsettim, 3 aydan sonra vitamin haplarına falan başlayınca gürleşmeye başlar merak etme dediKizlar cok sıkı takip edemiyorum tatildeyim ancak aralarda bi yerde saç muhabbeti görmüştüm. Benim saçlarımin da dökülmesi iyice hızlandı. Kizima hamileyken ne guzel gurlesmisti simdi cok dokuluyorcok canim sıkılıyor bu duruma.. Doktor kontrolume de 10 gun var daha, meraktan çatlıyorum ne yapiyor diye son kontrolun ustunden 4 hafta gecti bile..
Evet dinlenmek ve beklemekten baska yapılacak bisey görünmüyor. Sağlıkla kucagimiza alalım inşallahProgestan verdi bol bol dinlen dedi
İkili tarama denmesinin sebebi kandaki iki değere bakılması aslında , serbest beta HCG ve Papp-aBen açıklamaya çalışayım. 2 li test doktorun ultrasonda bebegin ense kalınlığı ve burun kemiğine bakması. Bebeğin vucudunu incelemesi ve en sonundada kan vermesiyle oluyor. Ben dün sadece ultrasondaki taramaları yaptırdım ama kan vermedim. Benimki 1 li tarama oldu sanırım. Ama ben istemedim yaptırmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?