ay vallahi bu sabah aynı şey geldi başıma . durduramıyorum kendimi uyku arasında bile geriniyorum bacaklarımı kasıp, sonra kasığıma sancı girer gibi oluyor . Diyorum nabıyosunnnnKızlar günaydın ben sabahları uyanınca bir gerinesim geliyor zararlı olduğnu bildiğim için gerinmemek için kasıyorum istesim geriniyorum normalmi yaa
Hanimlar dun sabah midem bulandiktan sonra hic bisey yememistim amsama kadr aksamda corba haslanmis patates yedim dokunmasin diye,tum gece karnimin agrisindan uyuyamadim karnimi birseyler sıkıştırıyor sanki cok ozur dilerim ama ishal olmusum sabhtn beri agrimda gecmedi hafiflemezse acile cikiyim diyorum sapsari oldum evde ne yapabilirim suda icemiyorum midem bulanicak diyezor geçicek bu hamiellik galiba
Ben 23 aylikken bir kez denedim 4gun.wcye goturunce yapmadi, arkamdan yapti cisiyle oynadı. Kaka yaparken aglamaya basladi biraktim. Ara ara hep gotursemde sonuc alamadim. Ama bu denemeden sonra kendisi cis yaparken biraz belli etmeye basladi yani kendi farkina varmaya basladi.. gecen hafta cis ve kakayi tuttugunu farkedince tekrar başladık. Basta cok agladi, kakasindan korktu. Simdi kakasi gelince karnini tutup mizirdaniyor. Ama cisi henuz soylemiyor. Sadece altina kacirinca farketmeye ve aglamaya basladi. Denemelere devam :))Canım kızın kaç aylık? Benim kızım 22 aylık. Ben de istiyorumaslında tuvalet eğitimine başlamayı. Ama bir kaç denemede kızımın henüz hazır olmadığını gördüm. Kaçıncı ayda başlamamız en uygun olur acaba
Ben daha hissedemedim ya merakla bekliyorum heralde dunyanın en güzel duygularından biridir.Ilk gebelik oldugu icin gec hissedicem size göreBen bebegin hareketlerini 3 4 gundur ara ara net hissetmeye basladimHenrietta___ sende nasil :))
Evet haklısın biraz önce bende araştırdım.İkili tarama denmesinin sebebi kandaki iki değere bakılması aslında , serbest beta HCG ve Papp-a
Bende hissediyorum canım kıpır kıpır karnımBen bebegin hareketlerini 3 4 gundur ara ara net hissetmeye basladimHenrietta___ sende nasil :))
Ben daha hissedemedim ya merakla bekliyorum heralde dunyanın en güzel duygularından biridir.Ilk gebelik oldugu icin gec hissedicem size göre
Kafayı sıyırcaz araştıra araştıraEvet haklısın biraz önce bende araştırdım.
Evet bunu bende merak ediyorm bende yaptrmıcam bu ense kalınlığı burun kemiği vs normal usgde görülürmü?Arkadaşlar ben 2li test istemedim. En son kontrolüm 26 ağustostaydı. Ense kalınlığı, burun kemiği vs. bilgilerine 2li test kapsamında mı bakılıyor? Benim doktorum bir şey söylemedi. Bir de 2li test istemedim ama ayrıntılı ultrasona girebiliyorum değil mi? Onla alakası yok?
Ay benimde 2.ci gebelik bende erken hissederim inşaAllahBen bebegin hareketlerini 3 4 gundur ara ara net hissetmeye basladimHenrietta___ sende nasil :))
Ben gerinmemek için titriyorum resmen gerinsem saniyelik bile olsa rahatlıyorumay vallahi bu sabah aynı şey geldi başıma . durduramıyorum kendimi uyku arasında bile geriniyorum bacaklarımı kasıp, sonra kasığıma sancı girer gibi oluyor . Diyorum nabıyosunnnnzararlı mı değil mi bilmiyorum ama aşırı rahatlatıyordu o hareket beni
Ya bende hissetmek istiyorum artık onu :) Benimki babası gibi tembel olacak o zaman hissettirmiyor :)Benim de ilk canım ama hissediyorum bebek bence
Ben hissettigimi anlayamamistim ilk gebelikte. 19. Haftada detayli usgde hissedince ekranda da kizimin hareketini gorunce emin oldum. O zamanlar hareketleri ezberledimYa bende hissetmek istiyorum artık onu :) Benimki babası gibi tembel olacak o zaman hissettirmiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?