2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar günaydın ben sabahları uyanınca bir gerinesim geliyor zararlı olduğnu bildiğim için gerinmemek için kasıyorum istesim geriniyorum normalmi yaa
ay vallahi bu sabah aynı şey geldi başıma . durduramıyorum kendimi uyku arasında bile geriniyorum bacaklarımı kasıp, sonra kasığıma sancı girer gibi oluyor . Diyorum nabıyosunnnn zararlı mı değil mi bilmiyorum ama aşırı rahatlatıyordu o hareket beni

Canım doktora git yine tabi ama ishalin için yoğurda nişasta katıp ye hemen kesiyor. Gerçi su bile içemiyorum diyosun ama şifa niyetine bi zorla kendini yoğurt faydalı olur hem vücuduna

Ben 23 aylikken bir kez denedim 4gun.wcye goturunce yapmadi, arkamdan yapti cisiyle oynadı. Kaka yaparken aglamaya basladi biraktim. Ara ara hep gotursemde sonuc alamadim. Ama bu denemeden sonra kendisi cis yaparken biraz belli etmeye basladi yani kendi farkina varmaya basladi.. gecen hafta cis ve kakayi tuttugunu farkedince tekrar başladık. Basta cok agladi, kakasindan korktu. Simdi kakasi gelince karnini tutup mizirdaniyor. Ama cisi henuz soylemiyor. Sadece altina kacirinca farketmeye ve aglamaya basladi. Denemelere devam :))

Evet bunu bende merak ediyorm bende yaptrmıcam bu ense kalınlığı burun kemiği vs normal usgde görülürmü?

Ben gerinmemek için titriyorum resmen gerinsem saniyelik bile olsa rahatlıyorum

Kızlar bende hissediyorum ama 2 günde bir gibi . çok değil yani oda minicik . benim göbekte yağ çok olduğu icin normal bence bide plesanta ön duvarda o yüzden biraz zor hissetmem. Zaten minnoşta anca 7 cm filan. Daha çok güçlenmesi lazım iyi hissedebilmem için.

Ben hissetmiyorum. Karnimin buyudugu asikar ama neden hissetmiyorum ki bi de bu minnak cok hareketli deildi usg de gecen gun gordum uzanmis yatiyo kuzu ama oglum 9 10 haftalarda takla atiyodu ulttasonda ben şok olmustu hatta eger hissetsem karnim bi o yana bi buyana giderdi heralde zaten kurtlu cocuk hala durmaz. Ama ilk kez sakin bi bebis gordum usg de belki cok kipirdamiyo ondan duyamiyorm ne baloncuk, ne kelebek kanadi ne de baska bi his

Az önce bende hissettim ve bebeğimin beni duyduğuna eminim.Majestelerine dedim ki bak herkes hissetmeye başladı tembel mi olucaksın yoksa. yarım saat anca geçmiştir.Hafif bir hareket hissettim :) Baloncuk patlaması gibi.

Kızlar merhaba, görev yerime geldim ve ilk kez gittiğim doktor bebeğimin eşinin aşağıda olduğunu dikkat etmem gerektiğini söyledi. Böyle birşey yaşayan var mı? Ya da yaşamış olan? Biraz endişelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…