- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Hg canım.Benim tutmadı onlar ya çok güvenme derim :)Arkadaslar araniza yeni katildim bu sayfa da ramzi ve nub teorisiyle cinsiyet tahmini yapan varmi
Senin bebeğinin cinsiyeti belli mi canımHg canım.Benim tutmadı onlar ya çok güvenme derim :)
Doktor yuzde 80 erkek dedi.Ben sizden birazcık öndeyim şubat annesi bile olabilirim :)Senin bebeğinin cinsiyeti belli mi canım
Meraktan herseyi arastirr oldumHg canım.Benim tutmadı onlar ya çok güvenme derim :)
Sağlıcakla gelsinler inşşDoktor yuzde 80 erkek dedi.Ben sizden birazcık öndeyim şubat annesi bile olabilirim :)
Normaldir :) Bende bakmıştım çunküMeraktan herseyi arastirr oldum
Insallah :) Hersey onlar icin.Sağlıcakla gelsinler inşş
Arkadaslar araniza yeni katildim bu sayfa da ramzi ve nub teorisiyle cinsiyet tahmini yapan varmi
Carsamba gunu gidicem sabirsizllikla bekliyorumDoktorunuz bir tahmin yaptimi acaba
Carsamba gunu gidicem sabirsizllikla bekliyorum
Kızıma hamileyken benimde öyleydi. 5. Aya kadar yukarı çıkacağıni söylemişti doktorum. Nitekimde öyle oldu. Endişe etmeKızlar merhaba, görev yerime geldim ve ilk kez gittiğim doktor bebeğimin eşinin aşağıda olduğunu dikkat etmem gerektiğini söyledi. Böyle birşey yaşayan var mı? Ya da yaşamış olan? Biraz endişelendim
Teşekkür ederim cevap verdiğin içinKızıma hamileyken benimde öyleydi. 5. Aya kadar yukarı çıkacağıni söylemişti doktorum. Nitekimde öyle oldu. Endişe etme
Valla benim ramzi de kiz gorunuyo
Nub da genelde erkek dediler ki kiz diyende az sayi da var 10 haftalikti usg. doktorum kiz gibi dedi. Gecen gun hafif koyu akintim olunca gittm ekranda cok farkli bi usg gordm bana kiz gibi geldi sanki 3 paralel cizgi vardi. Cuma gidicem ikili icin bakalim ne dicek. Oglum olunca icimden kiz geciyo tabiki oncelik saglikAllah gonlumuzdekini hayirli eylesin insallah..
[/banada ramzi de kiz dediler ama ben bakinca erkek gibi goruyorum benimde bir oglum var birde kizm olsn isterim
Rica ederim. Amacımız birbirmize elimizden geldiğince yardımcı olmak. Seve seve.Teşekkür ederim cevap verdiğin içinçok sağol
İnsallah doğuma kadar yukari cikar. Sen yinede temkinli ol. Bana herseu normal denildigi halde dikkat etmeye calisiyorum. Bugun esimle temizlik yaptim sag kasigimda agri varKızlar merhaba, görev yerime geldim ve ilk kez gittiğim doktor bebeğimin eşinin aşağıda olduğunu dikkat etmem gerektiğini söyledi. Böyle birşey yaşayan var mı? Ya da yaşamış olan? Biraz endişelendim
canım benim kullandığım uygulama da bu haftalarda sağ kasıkta ağrı olabilir yazıyor . neden sağ diye düşündüm bende anlam veremedim benimde sol kasığım öyle 2 gündür.İnsallah doğuma kadar yukari cikar. Sen yinede temkinli ol. Bana herseu normal denildigi halde dikkat etmeye calisiyorum. Bugun esimle temizlik yaptim sag kasigimda agri var
Bizde kıza hazırlamıştık.Kız olursa ismi bile belliydi erkek diyince dr.eşim bi afallamıstı.Kiz çok istiyordu o da tabii onemli olan saglikli olmalari.simdi de kara kara isim bakıyorum hic birini begenemedim daha .Kızlar cidden doktor cinsiyet tahmini yapınca insan bir tuhaf oluyor istemeden hayaller kurmaya başlıyor. Bizimki de çıkıntı göremedi diye bi ihtimal kız olabilir ama 15 gün sonra bakalım dedi mesela ama ben kızdır o kız demekten alamıyorum kendimierkeğe alıştırmıştım halbuki .
eşimin ailesinde 2 erkek torun var o yüzden o da kız istiyor . Aslında torundan sebep değil de kızlar daha narin daha babacı oluyor diye benceBizde kıza hazırlamıştık.Kız olursa ismi bile belliydi erkek diyince dr.eşim bi afallamıstı.Kiz çok istiyordu o da tabii onemli olan saglikli olmalari.simdi de kara kara isim bakıyorum hic birini begenemedim daha .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?