2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Valla benim ramzi de kiz gorunuyo
Nub da genelde erkek dediler ki kiz diyende az sayi da var 10 haftalikti usg. doktorum kiz gibi dedi. Gecen gun hafif koyu akintim olunca gittm ekranda cok farkli bi usg gordm bana kiz gibi geldi sanki 3 paralel cizgi vardi. Cuma gidicem ikili icin bakalim ne dicek. Oglum olunca icimden kiz geciyo tabiki oncelik saglik Allah gonlumuzdekini hayirli eylesin insallah..

Carsamba gunu gidicem sabirsizllikla bekliyorum

Kızıma hamileyken benimde öyleydi. 5. Aya kadar yukarı çıkacağıni söylemişti doktorum. Nitekimde öyle oldu. Endişe etme

Benim bu zamana kadar göğüs hassasiyetim başlamamıştı, birkaç gündür o da başladı. Çok farklı bir ağrı. Koltuk altı hizamdan başlayıp göğsüme doğru ilerleyip yayılıyor sanki.

Teşekkür ederim cevap verdiğin için çok sağol
Rica ederim. Amacımız birbirmize elimizden geldiğince yardımcı olmak. Seve seve.

Yukarı cikmazsa 5 aya kadar dez avantajı varmis. Normal doğum yapamamak gibi. Ama böyle olanların büyük çoğunluğu 20. Haftaya kadar yukarı çıkar demişti doktorum. Bana da dikkatli olmam gerektiği soylenmisti.

İnsallah doğuma kadar yukari cikar. Sen yinede temkinli ol. Bana herseu normal denildigi halde dikkat etmeye calisiyorum. Bugun esimle temizlik yaptim sag kasigimda agri var

Kızlar cidden doktor cinsiyet tahmini yapınca insan bir tuhaf oluyor istemeden hayaller kurmaya başlıyor. Bizimki de çıkıntı göremedi diye bi ihtimal kız olabilir ama 15 gün sonra bakalım dedi mesela ama ben kızdır o kız demekten alamıyorum kendimierkeğe alıştırmıştım halbuki .

İnsallah doğuma kadar yukari cikar. Sen yinede temkinli ol. Bana herseu normal denildigi halde dikkat etmeye calisiyorum. Bugun esimle temizlik yaptim sag kasigimda agri var
canım benim kullandığım uygulama da bu haftalarda sağ kasıkta ağrı olabilir yazıyor . neden sağ diye düşündüm bende anlam veremedim benimde sol kasığım öyle 2 gündür.

Bizde kıza hazırlamıştık.Kız olursa ismi bile belliydi erkek diyince dr.eşim bi afallamıstı.Kiz çok istiyordu o da tabii onemli olan saglikli olmalari.simdi de kara kara isim bakıyorum hic birini begenemedim daha .

Bizde kıza hazırlamıştık.Kız olursa ismi bile belliydi erkek diyince dr.eşim bi afallamıstı.Kiz çok istiyordu o da tabii onemli olan saglikli olmalari.simdi de kara kara isim bakıyorum hic birini begenemedim daha .
eşimin ailesinde 2 erkek torun var o yüzden o da kız istiyor . Aslında torundan sebep değil de kızlar daha narin daha babacı oluyor diye bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…