eşimin ailesinde 2 erkek torun var o yüzden o da kız istiyor . Aslında torundan sebep değil de kızlar daha narin daha babacı oluyor diye bence
İnşallah çıkar canım, doktor takip edeceğiz dedi. 1 ay sonra kontrole çağırdı. Muhtemelen yormuşsundur kendini canım ayaklarını biraz kaldırıp dinlen inşallah hemen geçerİnsallah doğuma kadar yukari cikar. Sen yinede temkinli ol. Bana herseu normal denildigi halde dikkat etmeye calisiyorum. Bugun esimle temizlik yaptim sag kasigimda agri var
öyle tabi canım. burda okuyorum düşükler vs oluyor ya cok üzülüyorum. herşeyden önce sağlıklı olsunlar da ...Erkekler daha erken belli oluyo ama ya ben bu teoriden yuruyorumsaka bi yana gercekten guzel heycanli zamanlar insaniz ama illaki birisine daha bi gonlumuz kayiyo. Oglu olan kiz, kizi olan oglu olsun istiyo. Allah hayirlisini biliyo bakalim bahtimiza ne dusecek❤
Normalde bu hafta cagiracakti ama araya benim tatil girince 1 hafta daha sarkti. Bakalim 9unda gorucez, umarim iyidir buyuyordur bebis..calliope benimde daha 2 hafta var kontrole gitmemek için zor tutuyorum kendimi en azından 1 hafta daha geçsin de oyle gideyim dedim :)
bu sabah bezini kuru aldım hic yapmamış cok mutlu oldum yataginda dursa alezle idare edicem ama bazen kalkıp gidiyor salona haliya yatiyor koridora yatıyorMaşallah böyle iyi gidiyorsa gece bağlamanıza da gerek yok aslında. Ben oğlumda gece gündüz bıraktırmıştım. Çocuğa göre değişir tabi ama tutmayı öğrendikçe çokta zor olmuyor
Al benden de o kadar, kiz olursa isim hazir ama erkek derse ne koyarız bilmiyorum hic. Erkek isimlerine baktim baya, bi tane bile icime sinen yok. Once sağlıklı olsunda duruma göre bakacağız bi çaresine artik isim isinin deBizde kıza hazırlamıştık.Kız olursa ismi bile belliydi erkek diyince dr.eşim bi afallamıstı.Kiz çok istiyordu o da tabii onemli olan saglikli olmalari.simdi de kara kara isim bakıyorum hic birini begenemedim daha .
Evet ya. Birde benim 3. Bebeğim olucak. Hala ilkinde olduğu gibi heyecanlı ve mereklıyım hatta bunda herşeyin dahada fazlasını merak ediyorum. Diğerlerinde bukadar internet le alakam yoktuKafayı sıyırcaz araştıra araştıra
Kızlar ben kilolu olduğum için diyetisyene de gidiyorum. Diyetisyen bana ‘tavuk yeme’ dedi. Ama doktorlarım (ki bugüne kadar 3 farklı doktora gittim, sağlık ocağı doktorlarını da sayacak olursak 6 oluyor ) hiçbir şey söylemediler bu konuda. Zararlı olduğunu biliyorum, zaten eskisi kadar sık tüketmiyorum ama arada yiyorum. Beyaz eti kırmızı etten daha çok seviyorum. Balık da yiyemiyorum henüz mevsimi olmadığı için. Açıkçası organik tavuğa da pek güvenmiyorum. Eşim de bu konuda çok gıcık ‘tavuğa o kadar para vereceğime pirzola yerim’ diyor siz napıyosunuz? Tavuğu kestiniz mi tamamen?
Kızlar ben kilolu olduğum için diyetisyene de gidiyorum. Diyetisyen bana ‘tavuk yeme’ dedi. Ama doktorlarım (ki bugüne kadar 3 farklı doktora gittim, sağlık ocağı doktorlarını da sayacak olursak 6 oluyor ) hiçbir şey söylemediler bu konuda. Zararlı olduğunu biliyorum, zaten eskisi kadar sık tüketmiyorum ama arada yiyorum. Beyaz eti kırmızı etten daha çok seviyorum. Balık da yiyemiyorum henüz mevsimi olmadığı için. Açıkçası organik tavuğa da pek güvenmiyorum. Eşim de bu konuda çok gıcık ‘tavuğa o kadar para vereceğime pirzola yerim’ diyor siz napıyosunuz? Tavuğu kestiniz mi tamamen?
10haftalik diye gittim.8+2 gorunuyor.1haftadir kalbi durmus denildiCanım çok üzgünümYaşayan bilir, çok iyi anlıyorum. Rabbim acını hafifletsin, iki çocuğunu sana bağışlasın. Hafta olarak büyük müydü peki?
patalojiye gonderdiler bebegi.15gune kadar ne sebepli bebgin kalbi durmus mol gebelikmi hepsi cikacak dedi drCanım çok üzüldüm, ben de iki kez bunu yaşadım ama hamileliğimin çok başlarıydı 6-7. haftalarda. Şimdi de tedirgin bir hamilelik yaşıyorum. Allah diğer çocuklarını sana bağışlasın. Sebebini araştır ama pıhtılaşma bozukluğu var mı diye genetik test yaptır. Sağlıklı çocuklarım var bende yoktur diye düşünme, ben de oğlumda sorunsuz bir gebelik geçirdim vitaminlerin dışında ilaç kullanmadım ama bende varmış, şimdi iğne ve corasprin kullanıyorum. Genelde en az iki düşükten sonra yapıyorlar ama ısrar et doktoruna.
Cok üzüldüm canım gercekten cok zor bir duruminanin hala soktayim.ruya gibi gercek olamaz diyorum.ama malesef.dun yasadigim agrilar korkunctu.evet bitti gitti ama icim bi tuhaf.usg fotosunda basi onune dusmus sanki yaslanmis sekilde bebegim.gozumun onunden hic gitmiyor.vardir elbet diyorum bi hayir.cok sukur 2 tane evladim var.Allah onlarin canina saglik versin. bu gebeligimde tecrubeli oldugum icin ne kadar dikkat ettim bilemezsiniz.yeme ocme yurumeme bile.ama isle gucle alakasi yok.nasibi yokmus bebegimin.ilk duydugumda dunyam basima yikildi.2gundur aglaya aglaya mahvoldum.sakiman goze cop batiyo malesef
Benim de öyle oluyor canım hissediyorum kupür kupür bişeyler önceden olmadığına göre bebiştir herhalde diyorumKızlar ya içimde birşeyler oluyor kıpır kıpır hareket eden birşey. Avucunda kelebek var gibi. Yasayan var mı bunu . Bu gaz değil yaaa gaz farklı oluyor.
Kizla mumkun olmuyor. Wc egitimi yapiyoruzİnşallah çıkar canım, doktor takip edeceğiz dedi. 1 ay sonra kontrole çağırdı. Muhtemelen yormuşsundur kendini canım ayaklarını biraz kaldırıp dinlen inşallah hemen geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?