Ben kizken arada oluyodum ama evlendikten sonra defalarca acillik oldum. En son esleme 3 aylik hamileydim taş dusuruyorum sanmistim, kan geliyodu. Allaha şükür bir daha olmadı. Berbat biseu...Ben de yaşadım çok kötü birşey bir de ben balayında olmuştum.Wcden çıkamamıştım mahvolmuştu tatilim.Bir de mikrop kaparım diye havuza falan girmemiştim,evlendikten bir ay sonra tatile çıkmıştım
Temizliğe sira zor geliyor zatenBen de dağınıklığı annem hallediyor bendeyken sağolsun .Ben mutfak,çamaşır bir de çocuk oyalanıyor diye süpürme.Myle detaylı temizlik nerde.Bir de taşınıcaz diye iyice bıraktım hiç içimdrn gelmiyor temizlik.
Bir de sezeryanda sonda taktılar ya o zamanda oldum gibi sirkeyle yıkayarak geçirdim çok şükütBen kizken arada oluyodum ama evlendikten sonra defalarca acillik oldum. En son esleme 3 aylik hamileydim taş dusuruyorum sanmistim, kan geliyodu. Allaha şükür bir daha olmadı. Berbat biseu...
Benim salon küçük neyse ki çok sürmüyor aman sil süpür boşver gerisiniTemizliğe sira zor geliyor zatenbenim halilari kaldirmaya 2 insan lazim. Gecen hafta tek yaptim sadece salonu bir saatte
Benim dogumdan sonra birsey olmustu ama animsayamiyorum şuan. Agri değildi de farkli birseydi. Sondayi ben hiç hissetmedim ne takarken ne cikarirken. Ama olmasi normalmişBir de sezeryanda sonda taktılar ya o zamanda oldum gibi sirkeyle yıkayarak geçirdim çok şüküt
Halilarim eşya altinda. 2 tane 6 m2 hali var. Masanin altinda 3 m2 varBenim salon küçük neyse ki çok sürmüyor aman sil süpür boşver gerisini
Halilarim eşya altinda. 2 tane 6 m2 hali var. Masanin altinda 3 m2 var
aijo alerji falan yapmiyor mu.toz alerjisi bronsiti tetikler kaldirin dediler biz de oyun mati var suan sadeceHalilarim eşya altinda. 2 tane 6 m2 hali var. Masanin altinda 3 m2 var
Buyuk kizda toz alerjisi var ama evim giris oldugu icin yerler cok soguk. Kalin halilari kaynanamdan getirdim mecburenaijo alerji falan yapmiyor mu.toz alerjisi bronsiti tetikler kaldirin dediler biz de oyun mati var suan sadece
İnşallah canım ya . Üzüldüm kuzuma . Kaça çıktı ateşiCanim hâla arada ateş cikiyor. Zaten antibiyotik etki edene kadar illa sürecek. Yarindan sonra azalir diye düşünüyorum. Bol bol su verip emziriyorim. Sabah kahvalti yapmadi, yogurt verdim bende. Enfeksiyonlarada iyidir diye. Zor bela çığlık çığlığa uyuttum. Şimdi ikiside uyuyolar bayadir. İnşallah daha iyi kalkar
Ihlamur nane limon falan içer mi acaba iyi gelir onlar da kuzum . Ben kekik suyu içerdim gebelikten önce öyle bişey hissedersem söktürürdü ama bebeğe olmaz tabiİnşallah ya cok canı yaniyor. Kendimi gectim ben sonra da uyurum elbet dinlenirim. Ama idrar enfeksiyonu acisi nasil bisey biliyorum simdi gozumun önünde cocugum cekiyor
38.5 olmuştu dünİnşallah canım ya . Üzüldüm kuzuma . Kaça çıktı ateşi
Nane limon bile guvenip veremem canim nasil etkisi olur bilememIhlamur nane limon falan içer mi acaba iyi gelir onlar da kuzum . Ben kekik suyu içerdim gebelikten önce öyle bişey hissedersem söktürürdü ama bebeğe olmaz tabi
Gerisi ne bir de gerisi mi varBenim salon küçük neyse ki çok sürmüyor aman sil süpür boşver gerisini
Bende merak ediyorum bazen. Gezmiyoruz maskesiz cikmiyoruz yine de masallahimiz var. Annemde gene hastaymış. Acaba maskeler mi hasta ediyo ne oluyoBiz de hastayız yine.
Herkes maskeliyken doğru düzgün kimseyle görüşmüyorken bu sene bu kadar hastalığı nerden bulduk bilmiyorum.
Sağlık ocağı rapor vermedi, müdür gelme dedi
Ayda bir hastayız biz ama dedim, olsun dedi
Ben de anlamadım.Bende merak ediyorum bazen. Gezmiyoruz maskesiz cikmiyoruz yine de masallahimiz var. Annemde gene hastaymış. Acaba maskeler mi hasta ediyo ne oluyo
Germiş olsun kuzum hemen atlatırsınız inşallahİnsallah ama epey yiprancaz ikimizde. Odayi da yeni ayirmistik :'(
Durmadan ota b.ka horozlaniyo ciglik atiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?