2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben kizken arada oluyodum ama evlendikten sonra defalarca acillik oldum. En son esleme 3 aylik hamileydim taş dusuruyorum sanmistim, kan geliyodu. Allaha şükür bir daha olmadı. Berbat biseu...

Temizliğe sira zor geliyor zaten benim halilari kaldirmaya 2 insan lazim. Gecen hafta tek yaptim sadece salonu bir saatte

Ben kizken arada oluyodum ama evlendikten sonra defalarca acillik oldum. En son esleme 3 aylik hamileydim taş dusuruyorum sanmistim, kan geliyodu. Allaha şükür bir daha olmadı. Berbat biseu...
Bir de sezeryanda sonda taktılar ya o zamanda oldum gibi sirkeyle yıkayarak geçirdim çok şüküt

İnşallah canım ya . Üzüldüm kuzuma . Kaça çıktı ateşi

İnşallah ya cok canı yaniyor. Kendimi gectim ben sonra da uyurum elbet dinlenirim. Ama idrar enfeksiyonu acisi nasil bisey biliyorum simdi gozumun önünde cocugum cekiyor
Ihlamur nane limon falan içer mi acaba iyi gelir onlar da kuzum . Ben kekik suyu içerdim gebelikten önce öyle bişey hissedersem söktürürdü ama bebeğe olmaz tabi

Bende merak ediyorum bazen. Gezmiyoruz maskesiz cikmiyoruz yine de masallahimiz var. Annemde gene hastaymış. Acaba maskeler mi hasta ediyo ne oluyo

Bende merak ediyorum bazen. Gezmiyoruz maskesiz cikmiyoruz yine de masallahimiz var. Annemde gene hastaymış. Acaba maskeler mi hasta ediyo ne oluyo
Ben de anlamadım.
Gerçi emzirme dönemi benim bağışıklığım düşüyor ama her seferinde eşim de hasta oldu, çocuklarla başladı hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…