Allah kolaylık versin, çabucak öğrenir inşallahKizla mumkun olmuyor. Wc egitimi yapiyoruz
Allah kolaylık versin cnm çok zor ishal sıvı kaybı yapar bol su almaya özen göster.Alamiyorsan da dr.a gitmende fayda var.
Tavuk yiyemiyorum ciger de öyle ağzına surmedim bulantıdan.Kirmizi etle aram iyi . bugün bulantı durumum iyiydi ama rahat geçti günüm.Kızlar ben kilolu olduğum için diyetisyene de gidiyorum. Diyetisyen bana ‘tavuk yeme’ dedi. Ama doktorlarım (ki bugüne kadar 3 farklı doktora gittim, sağlık ocağı doktorlarını da sayacak olursak 6 oluyor ) hiçbir şey söylemediler bu konuda. Zararlı olduğunu biliyorum, zaten eskisi kadar sık tüketmiyorum ama arada yiyorum. Beyaz eti kırmızı etten daha çok seviyorum. Balık da yiyemiyorum henüz mevsimi olmadığı için. Açıkçası organik tavuğa da pek güvenmiyorum. Eşim de bu konuda çok gıcık ‘tavuğa o kadar para vereceğime pirzola yerim’ diyor siz napıyosunuz? Tavuğu kestiniz mi tamamen?
Perşembe yaptırdım 10 güne çıkarmış sonuçlarKızlar merhaba 2li test kan sonucunda pappa sonucunu alanınız varmı ve sonuçlar nasıl değer olarak yazabilirmisiniz
Benim kafam çok karıştı o konuda. Pppa 484.7 yazıyor. Doktorumla pazartesi görüşücem daha. Sende ne çıkmış?Kızlar merhaba 2li test kan sonucunda pappa sonucunu alanınız varmı ve sonuçlar nasıl değer olarak yazabilirmisiniz
Canım bendede 1291.6çıkmış enabızdan baktım kendimi kurtluycamya ya merak ettimBenim kafam çok karıştı o konuda. Pppa 484.7 yazıyor. Doktorumla pazartesi görüşücem daha. Sende ne çıkmış?
Ben aldim ertesi gün verdiler bana ama önemli olan verilen tablo tablodaki risk degerin obur kandan birsey anlamadim ben tabloya bakarak risk olmadigini bende anlamistim.Kızlar merhaba 2li test kan sonucunda pappa sonucunu alanınız varmı ve sonuçlar nasıl değer olarak yazabilirmisiniz
Anladım canım ben e nabız dan baktım orada tablo gözükmüyor inşallah iyidir yaş 35olunca biraz tedirgin oluyorumBen aldim ertesi gün verdiler bana ama önemli olan verilen tablo tablodaki risk degerin obur kandan birsey anlamadim ben tabloya bakarak risk olmadigini bende anlamistim.
Allah sabir versin cnm...inanin hala soktayim.ruya gibi gercek olamaz diyorum.ama malesef.dun yasadigim agrilar korkunctu.evet bitti gitti ama icim bi tuhaf.usg fotosunda basi onune dusmus sanki yaslanmis sekilde bebegim.gozumun onunden hic gitmiyor.vardir elbet diyorum bi hayir.cok sukur 2 tane evladim var.Allah onlarin canina saglik versin. bu gebeligimde tecrubeli oldugum icin ne kadar dikkat ettim bilemezsiniz.yeme ocme yurumeme bile.ama isle gucle alakasi yok.nasibi yokmus bebegimin.ilk duydugumda dunyam basima yikildi.2gundur aglaya aglaya mahvoldum.sakiman goze cop batiyo malesef
Tablo kan ciktisi alinca vermislerdi banada sen gonlunu ferah tut emin ol iyidir.Anladım canım ben e nabız dan baktım orada tablo gözükmüyor inşallah iyidir yaş 35olunca biraz tedirgin oluyorum
İnşallah canım çok sağolTablo kan ciktisi alinca vermislerdi banada sen gonlunu ferah tut emin ol iyidir.
Ben de kullanıyorum canım direk vuruyorum havasını almadanCanım bende oksapar kullanıyorum, doktor havasını almaya gerek yok dedi
Canım çok geçmiş olsun. Burda hem ıyi hem kötü şeyleri paylaşacağız elbette hepimiz hemen hemen bu duyguyu tanıyoruz. Seni biz anlamazsak kim anlayacak. Yasadigin durum üzücü geçmiş olsun. Kendini salma sakin hele umutsuz hiç olma. 2 çocuğun var ne kadar güzel. Ben 2 yıldır bekliyorum birsürü acı yaşadım henüz çocuğum yok. Çok uzulme lütfen yeniden olacak ve güzel olacak canım. Kendine çok dikkat et en önemlisi sensin şu an.kizlar keyfinizi bozmak istemiyorum.dun kontrole gelmistim hastaneye fakat bebegimin1 haftadir kalbinin durdugunu ogrendim.bugun kurtaj oldum.Allah sizinkileri bagislasin.aranizdan ayriliyorum
Aynen az önce fena kustum sanırım kramp girdi bana da o bölgeler acıyorKızlar az once cok fena istifra ettim. Karnimin sol tarafi acidi biraz. Sizde de oluyo mu
İstifra sırasında kasılma olduğu için normal ağrı olması uzanıp dinlen güzelce.Aynen az önce fena kustum sanırım kramp girdi bana da o bölgeler acıyor
Kraker tüket sürekli bulantı sabah oluyosa yataktan kalkmadan kraker ye sonra kalk. Yemekleri çok yeme az sık sık ye bol bol su iç. Ben bu güne kadar daha hiç yaşamadım bulantı falan ama hep temkinli oldum.Kızlar 2 haftadır kusuyorum hergun . Bugün daha bi fenaydı. Ne zaman gecer bu durum . Birşey yiyesim gelmiyor artık ki ilk basta aşırı istahliydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?