2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
[
QUOTE="gullpappatyaa, post: 61022146, member: 954337"]
Canım doktora git yine tabi ama ishalin için yoğurda nişasta katıp ye hemen kesiyor. Gerçi su bile içemiyorum diyosun ama şifa niyetine bi zorla kendini yoğurt faydalı olur hem vücuduna
[/QUOTE]
Allah kolaylık versin cnm çok zor ishal sıvı kaybı yapar bol su almaya özen göster.Alamiyorsan da dr.a gitmende fayda var.

Sagolun kizlar sabaha gore az daha iyi.sayilirim ama agrim gecmedibiraz ihlamur ictim su icemeyince karnimi ılıtsin diye

Tavuk yiyemiyorum ciger de öyle ağzına surmedim bulantıdan.Kirmizi etle aram iyi . bugün bulantı durumum iyiydi ama rahat geçti günüm.

Kızlar merhaba 2li test kan sonucunda pappa sonucunu alanınız varmı ve sonuçlar nasıl değer olarak yazabilirmisiniz
Ben aldim ertesi gün verdiler bana ama önemli olan verilen tablo tablodaki risk degerin obur kandan birsey anlamadim ben tabloya bakarak risk olmadigini bende anlamistim.

Ben aldim ertesi gün verdiler bana ama önemli olan verilen tablo tablodaki risk degerin obur kandan birsey anlamadim ben tabloya bakarak risk olmadigini bende anlamistim.
Anladım canım ben e nabız dan baktım orada tablo gözükmüyor inşallah iyidir yaş 35olunca biraz tedirgin oluyorum

Allah sabir versin cnm...

kizlar keyfinizi bozmak istemiyorum.dun kontrole gelmistim hastaneye fakat bebegimin1 haftadir kalbinin durdugunu ogrendim.bugun kurtaj oldum.Allah sizinkileri bagislasin.aranizdan ayriliyorum
Canım çok geçmiş olsun. Burda hem ıyi hem kötü şeyleri paylaşacağız elbette hepimiz hemen hemen bu duyguyu tanıyoruz. Seni biz anlamazsak kim anlayacak. Yasadigin durum üzücü geçmiş olsun. Kendini salma sakin hele umutsuz hiç olma. 2 çocuğun var ne kadar güzel. Ben 2 yıldır bekliyorum birsürü acı yaşadım henüz çocuğum yok. Çok uzulme lütfen yeniden olacak ve güzel olacak canım. Kendine çok dikkat et en önemlisi sensin şu an.

Kızlar 2 haftadır kusuyorum hergun . Bugün daha bi fenaydı. Ne zaman gecer bu durum . Birşey yiyesim gelmiyor artık ki ilk basta aşırı istahliydim.
Kraker tüket sürekli bulantı sabah oluyosa yataktan kalkmadan kraker ye sonra kalk. Yemekleri çok yeme az sık sık ye bol bol su iç. Ben bu güne kadar daha hiç yaşamadım bulantı falan ama hep temkinli oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…