2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar 2 haftadır kusuyorum hergun . Bugün daha bi fenaydı. Ne zaman gecer bu durum . Birşey yiyesim gelmiyor artık ki ilk basta aşırı istahliydim.
Ben 1 aydir gunde en az 3 kez kustum su bile tiskindiriyordu bi ben bi Allah bilir 2 hafta boyunca 2 gunde 1 serum aldim cok zor Allah sabır versin.

Kızlar yaa biz ani bir korku yaşayınca bebisler de hissediyor mudur Kalp atımlarınin birden hızlanması iyi değil çünkü, kafama takıldı
Geçen haftalarda aynı şeyi yaşadım hatta doktordan mutlu mesut çıkmışken ani bi korna sesiyle irkildim ve bende tedirgin oldum ama sonraki kontrolmde bebeğim gayet iyiydi

Kızlar nolur içimi rahatlatın aynı şeyleri yaşayan varsa. Dün hafif kahverengi lekelenmem oldu peçeteye silince geldi hafifte bel ağrım vardı hemen acile gittik doktor baktı kanama alanı var ama bebek iyi kalp atışı iyi dedi. Kendi doktoruma yazdım ilk 3 ayda olan pembe ve kahverengi lekelenme önemli değil benim için dedi. Bugün devam ediyor lekenlenmem ve beş ağrım akşama doğru miktarı arttı kahverengi akıntının. Nolur yaşayan ve bebeği sağlıklı olan var mı yazarsa sevinirim. 9+1 haftalığım bu arada

Her ihtimale karsi igne ve hap vermeleri gerekir. Baska doktorada gitsen

Ben istifra cok yok. Ama sabahlari fiks. Tüm gün bulanti. Sureklide birsey yeme istegi. Yetmezmiş gibi bu gebeligimde de dişim ağrıyor ustelik dolgu yapılan diş gibi geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…