- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Ben 1 aydir gunde en az 3 kez kustum su bile tiskindiriyordu bi ben bi Allah bilir 2 hafta boyunca 2 gunde 1 serum aldim cok zor Allah sabır versin.Kızlar 2 haftadır kusuyorum hergun . Bugün daha bi fenaydı. Ne zaman gecer bu durum . Birşey yiyesim gelmiyor artık ki ilk basta aşırı istahliydim.
Kusarken kendimi zorlayınca evet acıyor.Biraz dinleniyorum geciyor.Kızlar az once cok fena istifra ettim. Karnimin sol tarafi acidi biraz. Sizde de oluyo mu
Sagol arkadaşım senin geçti mı pekiBen 1 aydir gunde en az 3 kez kustum su bile tiskindiriyordu bi ben bi Allah bilir 2 hafta boyunca 2 gunde 1 serum aldim cok zor Allah sabır versin.
Azaldi diyelim artik seruma ihtiyacim yok bulanti olsada kusma kalmadi cnm sabredicez sonu iyi biten bir çile :)Sagol arkadaşım senin geçti mı peki
Aynen canim sabrediyoruz ıyi olsun da razıyım herşeye çubuk krakere devamAzaldi diyelim artik seruma ihtiyacim yok bulanti olsada kusma kalmadi cnm sabredicez sonu iyi biten bir çile :)
Bence hissediyorlar.Kızlar yaa biz ani bir korku yaşayınca bebisler de hissediyor mudurKalp atımlarınin birden hızlanması iyi değil çünkü, kafama takıldı
Bilmiyorum ama bunu bende merak ediyorum ne kadar etki ediyorKızlar yaa biz ani bir korku yaşayınca bebisler de hissediyor mudurKalp atımlarınin birden hızlanması iyi değil çünkü, kafama takıldı
Beni cubuk kraker bile tutmamisti seni tutuyorsa iyi :) beyaz leblebi ve cig bademde geciriyor diyorlarAynen canim sabrediyoruz ıyi olsun da razıyım herşeye çubuk krakere devam
Yani kusmaya engel değil sadece süreyi uzatıyor işte sonuçta çıkıyor ve burnumda kötü bir koku ile geliyor bulantıBeni cubuk kraker bile tutmamisti seni tutuyorsa iyi :) beyaz leblebi ve cig bademde geciriyor diyorlar
Geçen haftalarda aynı şeyi yaşadım hatta doktordan mutlu mesut çıkmışken ani bi korna sesiyle irkildim ve bende tedirgin oldum ama sonraki kontrolmde bebeğim gayet iyiydiKızlar yaa biz ani bir korku yaşayınca bebisler de hissediyor mudurKalp atımlarınin birden hızlanması iyi değil çünkü, kafama takıldı
Ah bilmezmiyim anı yaşar gibi oldum.Yani kusmaya engel değil sadece süreyi uzatıyor işte sonuçta çıkıyor ve burnumda kötü bir koku ile geliyor bulantı
O zaman inşallah bir şey olmamıştırBence hissediyorlar.
Yani bir an buz kestim, inşallah etkilenmemiştirBilmiyorum ama bunu bende merak ediyorum ne kadar etki ediyor
İnşallah canımGeçen haftalarda aynı şeyi yaşadım hatta doktordan mutlu mesut çıkmışken ani bi korna sesiyle irkildim ve bende tedirgin oldum ama sonraki kontrolmde bebeğim gayet iyiydi
Kızlar az once cok fena istifra ettim. Karnimin sol tarafi acidi biraz. Sizde de oluyo mu
Her ihtimale karsi igne ve hap vermeleri gerekir. Baska doktorada gitsenKızlar nolur içimi rahatlatın aynı şeyleri yaşayan varsa. Dün hafif kahverengi lekelenmem oldu peçeteye silince geldi hafifte bel ağrım vardı hemen acile gittik doktor baktı kanama alanı var ama bebek iyi kalp atışı iyi dedi. Kendi doktoruma yazdım ilk 3 ayda olan pembe ve kahverengi lekelenme önemli değil benim için dedi. Bugün devam ediyor lekenlenmem ve beş ağrım akşama doğru miktarı arttı kahverengi akıntının. Nolur yaşayan ve bebeği sağlıklı olan var mı yazarsa sevinirim. 9+1 haftalığım bu arada
Her ihtimale karsi igne ve hap vermeleri gerekir. Baska doktorada gitsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?