Benim kizimda 9 ay oyle gecti. Kendini strese sokma. İlacini duzenli alip dinlenProgestan verdi dinlen dedi sadece
Canım çok geçmiş . Doktora gitmişsin, bebeğin sağlıklıymış. Bence üzülme artık, bu tür durumlarda dinlenmen gerek diye biliyorum ayaklarını yukarı uzat dinlen. Bir süre iş falan yapma.Kızlar nolur içimi rahatlatın aynı şeyleri yaşayan varsa. Dün hafif kahverengi lekelenmem oldu peçeteye silince geldi hafifte bel ağrım vardı hemen acile gittik doktor baktı kanama alanı var ama bebek iyi kalp atışı iyi dedi. Kendi doktoruma yazdım ilk 3 ayda olan pembe ve kahverengi lekelenme önemli değil benim için dedi. Bugün devam ediyor lekenlenmem ve beş ağrım akşama doğru miktarı arttı kahverengi akıntının. Nolur yaşayan ve bebeği sağlıklı olan var mı yazarsa sevinirim. 9+1 haftalığım bu arada
Benimde yirmilik dişim çıkıyorBen istifra cok yok. Ama sabahlari fiks. Tüm gün bulanti. Sureklide birsey yeme istegi. Yetmezmiş gibi bu gebeligimde de dişim ağrıyor ustelik dolgu yapılan diş gibi geliyo bana
Yanı bence etkilenmez ya aşırı kotku stres belki ama anlık şeyler sanmıyorum yoksa herkes mutlaka korkar birseyden denk gelir yani canım rahat ol sen bebişler sağlamdırYani bir an buz kestim, inşallah etkilenmemiştir
Merhaba canım benimde seninki gibi lekelenmeleri hatta ciddi kanamalarım oldu ve kanama alanları vardı ama progestan iğneyle ve dinlenmeyle geçti, bebeğim de gayet iyi, doktorun sana iğne vermedimi, aslında başka doktora da danış istersen için rahat ederKızlar nolur içimi rahatlatın aynı şeyleri yaşayan varsa. Dün hafif kahverengi lekelenmem oldu peçeteye silince geldi hafifte bel ağrım vardı hemen acile gittik doktor baktı kanama alanı var ama bebek iyi kalp atışı iyi dedi. Kendi doktoruma yazdım ilk 3 ayda olan pembe ve kahverengi lekelenme önemli değil benim için dedi. Bugün devam ediyor lekenlenmem ve beş ağrım akşama doğru miktarı arttı kahverengi akıntının. Nolur yaşayan ve bebeği sağlıklı olan var mı yazarsa sevinirim. 9+1 haftalığım bu arada
Kizimda 20lik cektirdim. 5 hafta agri cektimBenimde yirmilik dişim çıkıyor
Doktora sormadan kullanilmaz ama muhtemelen mantar var mutlaka dra gitKIZLAR NEOLUR YARDIMMM vajinamda inanilmaz kasinti var akintidan sanirim tahris olmus ayy deliricem Dr ariycaktim Sabahtan oyle kaldi... travazol var evde okudum formlari kullananda var Dr.kullanma diyende olmus benim gibi olan varmi? Ve ne kullandiniz? Mide bulantisinin ustune kasinti eklenince hepten sinirlerim bozuldu yardim edin lutfen...
Ben 3 defa geçirdim oembe kanama peçete dokusunca acile gittim zaten ilaç kullanıyorum ama 2 doz yapıyorlar geçiyor bebeğin kalp atışı normalse sıkıntı yapma progestan vs verdimiKızlar nolur içimi rahatlatın aynı şeyleri yaşayan varsa. Dün hafif kahverengi lekelenmem oldu peçeteye silince geldi hafifte bel ağrım vardı hemen acile gittik doktor baktı kanama alanı var ama bebek iyi kalp atışı iyi dedi. Kendi doktoruma yazdım ilk 3 ayda olan pembe ve kahverengi lekelenme önemli değil benim için dedi. Bugün devam ediyor lekenlenmem ve beş ağrım akşama doğru miktarı arttı kahverengi akıntının. Nolur yaşayan ve bebeği sağlıklı olan var mı yazarsa sevinirim. 9+1 haftalığım bu arada
Allah razi olsun canim.ins hepiniz saglikla alirsiniz kucaginizaCanım çok geçmiş olsun. Burda hem ıyi hem kötü şeyleri paylaşacağız elbette hepimiz hemen hemen bu duyguyu tanıyoruz. Seni biz anlamazsak kim anlayacak. Yasadigin durum üzücü geçmiş olsun. Kendini salma sakin hele umutsuz hiç olma. 2 çocuğun var ne kadar güzel. Ben 2 yıldır bekliyorum birsürü acı yaşadım henüz çocuğum yok. Çok uzulme lütfen yeniden olacak ve güzel olacak canım. Kendine çok dikkat et en önemlisi sensin şu an.
Kizimda 20lik cektirdim. 5 hafta agri cektim
Mantar olabilir canım doktora git kesinKIZLAR NEOLUR YARDIMMM vajinamda inanilmaz kasinti var akintidan sanirim tahris olmus ayy deliricem Dr ariycaktim Sabahtan oyle kaldi... travazol var evde okudum formlari kullananda var Dr.kullanma diyende olmus benim gibi olan varmi? Ve ne kullandiniz? Mide bulantisinin ustune kasinti eklenince hepten sinirlerim bozuldu yardim edin lutfen...
Günlük ped kullanma sürekli iç çamaşırı değiştir canım birde kokulu tuvalet kagıdı da kaşıntı yapıyormuş hamilelikte hassaşlaşıldıgı içinKızlar günaydın, birkaç haftadır hafif yeşil akıntım vardı doktora sordum idrar tahlili yaptırdı ama enfeksiyon çıkmadı çok şükür. Vajinal enfeksiyondur dedi ilaç vermedi. Aslında çok dikkat ediyorum, hep önden arkaya temizleyemeye ve kuru olmasına başka neler yapabilirim var mı bir fikriniz?
Cnm bndede hamilelikte mantar çıktı doktorum travazol verdi ben kullandım omuKIZLAR NEOLUR YARDIMMM vajinamda inanilmaz kasinti var akintidan sanirim tahris olmus ayy deliricem Dr ariycaktim Sabahtan oyle kaldi... travazol var evde okudum formlari kullananda var Dr.kullanma diyende olmus benim gibi olan varmi? Ve ne kullandiniz? Mide bulantisinin ustune kasinti eklenince hepten sinirlerim bozuldu yardim edin lutfen...
Hiç kaşıntım yok canım, her gün pamuklu iç çamaşırı da giyiyorum, günlük pedi de bayadır bıraktım kullanmıyorum. Ama ütü yapcam bir de iç çamaşırlarımı bakalım inşallah kurtulurumGünlük ped kullanma sürekli iç çamaşırı değiştir canım birde kokulu tuvalet kagıdı da kaşıntı yapıyormuş hamilelikte hassaşlaşıldıgı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?