2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canım çok geçmiş . Doktora gitmişsin, bebeğin sağlıklıymış. Bence üzülme artık, bu tür durumlarda dinlenmen gerek diye biliyorum ayaklarını yukarı uzat dinlen. Bir süre iş falan yapma.

Merhaba canım benimde seninki gibi lekelenmeleri hatta ciddi kanamalarım oldu ve kanama alanları vardı ama progestan iğneyle ve dinlenmeyle geçti, bebeğim de gayet iyi, doktorun sana iğne vermedimi, aslında başka doktora da danış istersen için rahat eder

KIZLAR NEOLUR YARDIMMM vajinamda inanilmaz kasinti var akintidan sanirim tahris olmus ayy deliricem Dr ariycaktim Sabahtan oyle kaldi... travazol var evde okudum formlari kullananda var Dr.kullanma diyende olmus benim gibi olan varmi? Ve ne kullandiniz? Mide bulantisinin ustune kasinti eklenince hepten sinirlerim bozuldu yardim edin lutfen...

Doktora sormadan kullanilmaz ama muhtemelen mantar var mutlaka dra git

Ben 3 defa geçirdim oembe kanama peçete dokusunca acile gittim zaten ilaç kullanıyorum ama 2 doz yapıyorlar geçiyor bebeğin kalp atışı normalse sıkıntı yapma progestan vs verdimi

Allah razi olsun canim.ins hepiniz saglikla alirsiniz kucaginiza

Mantar olabilir canım doktora git kesin

Kızlar günaydın, birkaç haftadır hafif yeşil akıntım vardı doktora sordum idrar tahlili yaptırdı ama enfeksiyon çıkmadı çok şükür. Vajinal enfeksiyondur dedi ilaç vermedi. Aslında çok dikkat ediyorum, hep önden arkaya temizleyemeye ve kuru olmasına başka neler yapabilirim var mı bir fikriniz?

Günlük ped kullanma sürekli iç çamaşırı değiştir canım birde kokulu tuvalet kagıdı da kaşıntı yapıyormuş hamilelikte hassaşlaşıldıgı için

Cnm bndede hamilelikte mantar çıktı doktorum travazol verdi ben kullandım omu

Günlük ped kullanma sürekli iç çamaşırı değiştir canım birde kokulu tuvalet kagıdı da kaşıntı yapıyormuş hamilelikte hassaşlaşıldıgı için
Hiç kaşıntım yok canım, her gün pamuklu iç çamaşırı da giyiyorum, günlük pedi de bayadır bıraktım kullanmıyorum. Ama ütü yapcam bir de iç çamaşırlarımı bakalım inşallah kurtulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…