İlk gebelik muanemde dr yememem gereken şeyleri sayarken ciğer ayda 1 az tüketilmeli dedi. A vitamin değeri çok yüksek olduğu için. Fazla a vitamini zarar veriyormuş bebeğe.Tavuk yiyemiyorum ciger de öyle ağzına surmedim bulantıdan.Kirmizi etle aram iyi . bugün bulantı durumum iyiydi ama rahat geçti günüm.
Biliyorum canım,İlk gebelik muanemde dr yememem gereken şeyleri sayarken ciğer ayda 1 az tüketilmeli dedi. A vitamin değeri çok yüksek olduğu için. Fazla a vitamini zarar veriyormuş bebeğe.
Tansiyon benimde dusuk cnm hicbirsey yapmasamda bi anda basim donuyor bazen normalde de dusuk tansiyonluydum ben kendini cok yormamaya ve stres yapmamaya dikkat et calisirken daha cabuk gecer zamanKızlar ben hala kendımı tam anlamıyla iyi hissedemiyorum.Bulantılrım devam ediyo,tansiyonum düşük.iştah sıfır gene.Yarın iş başı yapacağım.Allah inşallah güç kuvvet verir.
Ben benim deli gibi kasiniyordu ama kasimamaya calis dayan biraz o zaman geciyor doktorum bana 3 aydan sonra fitil verecek mantarmiş buKIZLAR NEOLUR YARDIMMM vajinamda inanilmaz kasinti var akintidan sanirim tahris olmus ayy deliricem Dr ariycaktim Sabahtan oyle kaldi... travazol var evde okudum formlari kullananda var Dr.kullanma diyende olmus benim gibi olan varmi? Ve ne kullandiniz? Mide bulantisinin ustune kasinti eklenince hepten sinirlerim bozuldu yardim edin lutfen...
Hiç kaşıntım yok canım, her gün pamuklu iç çamaşırı da giyiyorum, günlük pedi de bayadır bıraktım kullanmıyorum. Ama ütü yapcam bir de iç çamaşırlarımı bakalım inşallah kurtulurum
kesinlikle yumuşatıcı çok etkiliyor. Bür de bence toz deterjan. Benim önceden daha sık olurdu yumuşatıcıyı bırakıp sıvı deterjana geçtiğimden beri epey azaldı.Bence de ütü de önemli yumuşatıcı falan da yapıyormuş benimde olmustu doktorum dedi normalden çok çok hassas oluyormuş canım herseye dikkat etmek gerekıyor maalesef
Benimde ama yatıyorum sabah bambaşka uyanıyorumHamile günlugune göre artık benim solda yatmam gerek :)
Parfümlü tuvalet kagıdı ile etkiliyor bizzat denedim ne hassaslastık hiç bısey olmazdı banakesinlikle yumuşatıcı çok etkiliyor. Bür de bence toz deterjan. Benim önceden daha sık olurdu yumuşatıcıyı bırakıp sıvı deterjana geçtiğimden beri epey azaldı.
Ayy evet bir kere indirim var diye almıştım. Almaz olaydım...Parfümlü tuvalet kagıdı ile etkiliyor bizzat denedim ne hassaslastık hiç bısey olmazdı bana
Benimde öyle gerçi ama en azindan uymaya calisiyoruz.Vicdanen rahatiz :)Benimde ama yatıyorum sabah bambaşka uyanıyorum
Anladım canım çok sağol, umarım kısa zamanda atlatabilirim ben deBence de ütü de önemli yumuşatıcı falan da yapıyormuş benimde olmustu doktorum dedi normalden çok çok hassas oluyormuş canım herseye dikkat etmek gerekıyor maalesef
Evet her seferinde bakiyor kilo tansiyonKızlar doktora kontrole gittiğinizde doktor tansiyonunuza bakıyor mı?ya da bakılması gerekiyor mu hep?ben gittiğimde hiç bakılmıyor
Aslında bakılması gerekiyor. Ben bu zamana kadar 3 farklı doktora gittim ama sadece biri ölçüm yaptıEvet her seferinde bakiyor kilo tansiyon
Ben bu aralar sürekli uykumda geriliyorum. Engel olamıyorum neden acaba. Birşey olmaz inşallah bebişlerimize.Kızlar günaydın ben sabahları uyanınca bir gerinesim geliyor zararlı olduğnu bildiğim için gerinmemek için kasıyorum istesim geriniyorum normalmi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?