2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benmde dusuk riskim var. 7. Haftamda bi kere asiri kanamam oldu. 12. Haftamda tekrar kanamam oldu. Suan 3. Kutu progestanimi kullaniyorum. Hafif lekelenmelerin normal oldugu söyleniyor

13. Haftamin icindeyim Doktor ve hastane arayisindayim hala karar veremedim. Bursa da olup da doktorundan memnun olan onerebilecek var mi

Tavuk yiyemiyorum ciger de öyle ağzına surmedim bulantıdan.Kirmizi etle aram iyi . bugün bulantı durumum iyiydi ama rahat geçti günüm.
İlk gebelik muanemde dr yememem gereken şeyleri sayarken ciğer ayda 1 az tüketilmeli dedi. A vitamin değeri çok yüksek olduğu için. Fazla a vitamini zarar veriyormuş bebeğe.

Kızlar ben hala kendımı tam anlamıyla iyi hissedemiyorum.Bulantılrım devam ediyo,tansiyonum düşük.iştah sıfır gene.Yarın iş başı yapacağım.Allah inşallah güç kuvvet verir.
Tansiyon benimde dusuk cnm hicbirsey yapmasamda bi anda basim donuyor bazen normalde de dusuk tansiyonluydum ben kendini cok yormamaya ve stres yapmamaya dikkat et calisirken daha cabuk gecer zaman

Ben benim deli gibi kasiniyordu ama kasimamaya calis dayan biraz o zaman geciyor doktorum bana 3 aydan sonra fitil verecek mantarmiş bu

Mantar için ben karbonatla suyu karıştırıp vajinaya üstten kompres yapıyordum, epey iyi geliyordu. Hamilelikte de bu tip bir yöntemin zararı olacağını sanmıyorum, dıştan yapılıyor. Ama siz bilirsiniz

Bence de ütü de önemli yumuşatıcı falan da yapıyormuş benimde olmustu doktorum dedi normalden çok çok hassas oluyormuş canım herseye dikkat etmek gerekıyor maalesef

Bence de ütü de önemli yumuşatıcı falan da yapıyormuş benimde olmustu doktorum dedi normalden çok çok hassas oluyormuş canım herseye dikkat etmek gerekıyor maalesef
kesinlikle yumuşatıcı çok etkiliyor. Bür de bence toz deterjan. Benim önceden daha sık olurdu yumuşatıcıyı bırakıp sıvı deterjana geçtiğimden beri epey azaldı.

kesinlikle yumuşatıcı çok etkiliyor. Bür de bence toz deterjan. Benim önceden daha sık olurdu yumuşatıcıyı bırakıp sıvı deterjana geçtiğimden beri epey azaldı.
Parfümlü tuvalet kagıdı ile etkiliyor bizzat denedim ne hassaslastık hiç bısey olmazdı bana

Kızlar doktora kontrole gittiğinizde doktor tansiyonunuza bakıyor mı?ya da bakılması gerekiyor mu hep?ben gittiğimde hiç bakılmıyor

Kızlar merhaba bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız? 9 haftalık görüntü.

Eklentiler

• 7480BC0B-D2CE-4FB4-A8D2-598794F262AF.webp
    24 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar günaydın ben sabahları uyanınca bir gerinesim geliyor zararlı olduğnu bildiğim için gerinmemek için kasıyorum istesim geriniyorum normalmi yaa
Ben bu aralar sürekli uykumda geriliyorum. Engel olamıyorum neden acaba. Birşey olmaz inşallah bebişlerimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…