2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Cnn ilk zamanlar benim de vardı azcik travazol sürmüştüm ama pek önerilmiyormis sonra doktora gittim ve doktor bi krem verdi adını hatirlamiuorum daha önce de yazmıştım buraya da azıcık sür çok kötü olursan dedi ben çamaşırımı mutlaka ütülüyorum ve bol su içiyorum

Kızlar doktora kontrole gittiğinizde doktor tansiyonunuza bakıyor mı?ya da bakılması gerekiyor mu hep?ben gittiğimde hiç bakılmıyor
Yok bakılmıyor.Sadece bana bi kaç kez tansiyonuna baktır dedi bende genellikle düşuk baktirdim diyince yuksek olmasin yeter dedi.

Kızlar herkeste sabah bulantısı varmış. Benimde tam tersi geceleri çok şiddetli bulantım oluyor ve sürekli yemek yeme ihtiyacı duyuyorum. 13. Haftama girmeme rağmen azalacağına tem tersi çokfazla arttı. Enteresan bir şekilde. Benim gibi olan varmı. Çok kilo alıcam gibi geliyor bu gece yemeklerinden dolayı. Ama yemezsemde çok bulantım oluyor.

benimde gece bazen okadar artiyorki 3lere kadar oturuyorum bazende ayni sekil sabahlari cok oluyor dunde saat aksam 7den sonra cook artti aksam namazini oturarak kildim o derece gece 11 den sonra rahat ettim ama kusmuyorum

Kızlar bişi sormak istiyorum 9+0 ve 9+6 günler arasında ultrasonda crl ölçümünüz kaç çıktı?
Günüyle uyumlu mu hep yoksa önden mi gidiyor? Önden giden varsa bu neden olabilir??

Benimde aksamlari saat 6 7 den sonra bulantim artiyor canım.Bi an once uykum gelsede uyusam diyorum.

Kızlar bişi sormak istiyorum 9+0 ve 9+6 günler arasında ultrasonda crl ölçümünüz kaç çıktı?
Günüyle uyumlu mu hep yoksa önden mi gidiyor? Önden giden varsa bu neden olabilir??
Benim sata göre 9+0’da CRL 2,64 cm 9+3 olarak gözüküyordu. Birkaç gün önden veya geriden gitmesi önemli değil.

13. Haftamin icindeyim Doktor ve hastane arayisindayim hala karar veremedim. Bursa da olup da doktorundan memnun olan onerebilecek var mi
Jimerde fatma nuray hanımdan memnunum. Medicalparkta emine emsal hanıma da bir kere gittim o da iyi hissttrdi bana

birkaçgün geriden ya da önden gidebilir normal bi durum. benim oğlum 1 hafta önden giderdi doğuma yakın normal günüyle eş gitmeye başladı. ilk hamileliğimde 10. haftadan sonra aşırı bulantım vardı yemek yiyemezdim istifra etmekten kilo bile vermiştim. bu sefer tam tersi aç kalamıyorum yemeyince bulanıyo ama kusma yok hafif bulantı ve baş dönmesi var şimdiden 3 kilo aldım. sürekli uyku halindeyim .

benim onden gidiyordu hala onden gidiyorum 1 hafta nedeni ise hazir misinnn bebisimin erkek olmasindanmis

kizlar ben 13+6 yim ve kilo almadim almak da istemiyorum cunkuuu 68 ile hamile kalmistim 67 .1 oldum simdi 67.6 yim sizler aldiniz mi normal dimi daha almamak acijcasi 5. ayimdan sonra alsam iyi olur gerci omega 3 lu vitamin ilaci kullaniyorum yani balik yagli ins sade bebisime kilo yapar

ben bu pers gittim adete gore12+4 dum dr 13+2 dedi ve crl 70 di erkek dedi bi onceki ultrasonda anlamistim cunku o zaman da neredeyse 7 birim fazla idi haftacina gore

benimde gece bazen okadar artiyorki 3lere kadar oturuyorum bazende ayni sekil sabahlari cok oluyor dunde saat aksam 7den sonra cook artti aksam namazini oturarak kildim o derece gece 11 den sonra rahat ettim ama kusmuyorum
Bendede istifra yok ama çok şiddetli bulantım oluyor. İnşallah geçicek bu günlerde. Hep sabır diyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…