- 14 Haziran 2019
- 547
- 836
- 23
- 39
Benım kiloya bakıyorlar sadece.tansiyon önemli ya.İçime sinen bi doktor bulamadım bir türlüEvet her seferinde bakiyor kilo tansiyon
Cnn ilk zamanlar benim de vardı azcik travazol sürmüştüm ama pek önerilmiyormis sonra doktora gittim ve doktor bi krem verdi adını hatirlamiuorum daha önce de yazmıştım buraya da azıcık sür çok kötü olursan dedi ben çamaşırımı mutlaka ütülüyorum ve bol su içiyorumKIZLAR NEOLUR YARDIMMM vajinamda inanilmaz kasinti var akintidan sanirim tahris olmus ayy deliricem Dr ariycaktim Sabahtan oyle kaldi... travazol var evde okudum formlari kullananda var Dr.kullanma diyende olmus benim gibi olan varmi? Ve ne kullandiniz? Mide bulantisinin ustune kasinti eklenince hepten sinirlerim bozuldu yardim edin lutfen...
Yok bakılmıyor.Sadece bana bi kaç kez tansiyonuna baktır dedi bende genellikle düşuk baktirdim diyince yuksek olmasin yeter dedi.Kızlar doktora kontrole gittiğinizde doktor tansiyonunuza bakıyor mı?ya da bakılması gerekiyor mu hep?ben gittiğimde hiç bakılmıyor
Yok olmaz merak etme bende arada sabahlari dozunda geriliyorum.Ben bu aralar sürekli uykumda geriliyorum. Engel olamıyorum neden acaba. Birşey olmaz inşallah bebişlerimize.
Kızdan yana kullaniyorum.Kızlar merhaba bana da cinsiyet tahmini yapar mısınız? 9 haftalık görüntü.
Ay inşallahKızdan yana kullaniyorum.
benimde gece bazen okadar artiyorki 3lere kadar oturuyorum bazende ayni sekil sabahlari cok oluyor dunde saat aksam 7den sonra cook artti aksam namazini oturarak kildim o derece gece 11 den sonra rahat ettim ama kusmuyorumKızlar herkeste sabah bulantısı varmış. Benimde tam tersi geceleri çok şiddetli bulantım oluyor ve sürekli yemek yeme ihtiyacı duyuyorum. 13. Haftama girmeme rağmen azalacağına tem tersi çokfazla arttı. Enteresan bir şekilde. Benim gibi olan varmı. Çok kilo alıcam gibi geliyor bu gece yemeklerinden dolayı. Ama yemezsemde çok bulantım oluyor.
Benimde aksamlari saat 6 7 den sonra bulantim artiyor canım.Bi an once uykum gelsede uyusam diyorum.Kızlar herkeste sabah bulantısı varmış. Benimde tam tersi geceleri çok şiddetli bulantım oluyor ve sürekli yemek yeme ihtiyacı duyuyorum. 13. Haftama girmeme rağmen azalacağına tem tersi çokfazla arttı. Enteresan bir şekilde. Benim gibi olan varmı. Çok kilo alıcam gibi geliyor bu gece yemeklerinden dolayı. Ama yemezsemde çok bulantım oluyor.
Benim sata göre 9+0’da CRL 2,64 cm 9+3 olarak gözüküyordu. Birkaç gün önden veya geriden gitmesi önemli değil.Kızlar bişi sormak istiyorum 9+0 ve 9+6 günler arasında ultrasonda crl ölçümünüz kaç çıktı?
Günüyle uyumlu mu hep yoksa önden mi gidiyor? Önden giden varsa bu neden olabilir??
9+4te gittim 2.92cmdi 9+5 göründü ultrasonda...Kızlar bişi sormak istiyorum 9+0 ve 9+6 günler arasında ultrasonda crl ölçümünüz kaç çıktı?
Günüyle uyumlu mu hep yoksa önden mi gidiyor? Önden giden varsa bu neden olabilir??
Jimerde fatma nuray hanımdan memnunum. Medicalparkta emine emsal hanıma da bir kere gittim o da iyi hissttrdi bana13. Haftamin icindeyim Doktor ve hastane arayisindayim halakarar veremedim. Bursa da olup da doktorundan memnun olan onerebilecek var mi
3 4 gün önde veya geriden gelmesi normal tam ölçü veremeyebiliyor crl ölçüsüKızlar bişi sormak istiyorum 9+0 ve 9+6 günler arasında ultrasonda crl ölçümünüz kaç çıktı?
benim onden gidiyordu hala onden gidiyorum 1 hafta nedeni ise hazir misinnn bebisimin erkek olmasindanmisKızlar bişi sormak istiyorum 9+0 ve 9+6 günler arasında ultrasonda crl ölçümünüz kaç çıktı?
ben bu pers gittim adete gore12+4 dum dr 13+2 dedi ve crl 70 di erkek dedi bi onceki ultrasonda anlamistim cunku o zaman da neredeyse 7 birim fazla idi haftacina goreKızlar bişi sormak istiyorum 9+0 ve 9+6 günler arasında ultrasonda crl ölçümünüz kaç çıktı?
Bendede istifra yok ama çok şiddetli bulantım oluyor. İnşallah geçicek bu günlerde. Hep sabır diyoruz iştebenimde gece bazen okadar artiyorki 3lere kadar oturuyorum bazende ayni sekil sabahlari cok oluyor dunde saat aksam 7den sonra cook artti aksam namazini oturarak kildim o derece gece 11 den sonra rahat ettim ama kusmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?