2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ben bu pers gittim adete gore12+4 dum dr 13+2 dedi ve crl 70 di erkek dedi bi onceki ultrasonda anlamistim cunku o zaman da neredeyse 7 birim fazla idi haftacina gore
Benim 2 hafta geriden geliyordu. Cuma gittiğimde 12+0 olası gerkirken 12+4 çıktı. Ozaman benimkide erkek

Ben bugün 11+0 ım...
65lerdeydim en başında şimdi 63lerdeyim..
Hiç istifra etmiyorum ama bulantım sık sık var bişeyler atıştırıyorm hemen.
Ama iştahım da yok benim 2 lokma yiyorum kalkıyorum canım hiç bişey yemek istemiyor.
Şimdi annem var herşeyi eşimle o yapıyor mutfaga girmiyorum. Ama annem 3 gün sonra gidecek kızım da 1.sınıfa başlıcak napcam bilmiyorum. Hep yatmak istiyorum

ben bu pers gittim adete gore12+4 dum dr 13+2 dedi ve crl 70 di erkek dedi bi onceki ultrasonda anlamistim cunku o zaman da neredeyse 7 birim fazla idi haftacina gore
Benimde haftasına göre 5 gün ilerde dedi. Ama ben nedenini sormadım şimdi de aklıma takıldı

Kızlar 1.sezeryaan olup 2.ye hamile olanlar 40 haftaya kadar beklenebilir mi doğum yoksa erken mi alınır? Kaçıncı haftada doşururyz acaba?

Benimde senin gibi olabilir 12. Haftamda. Peki doktor bunun normal olduğunu mu söyledi? Birde ikili test Yaptı mı ?

Iccamasirlarini utuleyebilirsin canim buhar mikrobu kiriyor cunku ben daha baslamadim ama ilk hamileligimde utulemistim akintim hep olmasina ragmen sukur mantara olmadi

Iccamasirlarini utuleyebilirsin canim buhar mikrobu kiriyor cunku ben daha baslamadim ama ilk hamileligimde utulemistim akintim hep olmasina ragmen sukur mantara olmadi
Benim de kaşıntı felan yok canım ama hafif yeşil akıntım var çok az ama insanın canı sıkılıyor

Kızlar doktora kontrole gittiğinizde doktor tansiyonunuza bakıyor mı?ya da bakılması gerekiyor mu hep?ben gittiğimde hiç bakılmıyor
Bakilmasi gerekiyor. Benim ilk gebeligimde de hep bakildi. Bunda da baktiriyorum onlar unutsa da.
Halamin gelini gebelik tansiyonuyla dogum yapti. Hic tansiyon kontrol edilmemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…