Ben başlangıçta kilo almadım ama mide bulantılarım oluyordu o bana iştahsızlık yapmıştı. 10 gündür değişti ve iştahım arttı. Hamur işi ekmek arası beslenmeye başladım.2 kilo aldım hemen. Çok istemiyorum kiloluyum zaten. Artık çalışmaya başlıyorum belki yemekte benim için düzene girerkizlar ben 13+6 yim ve kilo almadim almak da istemiyorum cunkuuu 68 ile hamile kalmistim 67 .1 oldum simdi 67.6 yim sizler aldiniz mi normal dimi daha almamak acijcasi 5. ayimdan sonra alsam iyi olur gerci omega 3 lu vitamin ilaci kullaniyorum yani balik yagli ins sade bebisime kilo yapar
Canım kolay gelsin taşınmak çok zor. Ben de kızımda doğumdan 1 ay önce ev taşıdık. Öyle halsizdim ki. Ayağa kalkacak halim yokken mecburen ev toplamıştım. Az az akşamları kolileri doldurmuştum. Sakın acele etme, yüksekteki eşyaları sen indirmeye çalışma. Allah yardımcınızolsunBir iki gündür taşınma işiyle uğraşıyoruz. Dün çok ayakta kaldım belim çok ağrıdı. Sonra da baya üzüldüm birşey olmuş mudur diye. Mecbur kalmasam tabi yapmam ama eşimde tek başına yetişemiyor her şeye. Başka bir belirtim olmadı bir sorun yoktur inşallah
Ben de bundan sonra hatırlatıp baktıracağım hep.Bakilmasi gerekiyor. Benim ilk gebeligimde de hep bakildi. Bunda da baktiriyorum onlar unutsa da.
Halamin gelini gebelik tansiyonuyla dogum yapti. Hic tansiyon kontrol edilmemis
Devlet hastanesine gittiğimde kilo nabiz tansiyon hepsine bakılıyor.Kızlar doktora kontrole gittiğinizde doktor tansiyonunuza bakıyor mı?ya da bakılması gerekiyor mu hep?ben gittiğimde hiç bakılmıyor
38. Haftada gün veriyorlar canim. Benim 3. Sezeryan olacak mesela. 2 Nisan beklenen Doğum ama 16 Mart’tan sonra alacaklarmışKızlar 1.sezeryaan olup 2.ye hamile olanlar 40 haftaya kadar beklenebilir mi doğum yoksa erken mi alınır? Kaçıncı haftada doşururyz acaba?
Çok sağol canım.Hep dikkat ettim ama artık yorgunluktan sanırım ağrım oldu. Bugün dinlenerek devam ediyorumCanım kolay gelsin taşınmak çok zor. Ben de kızımda doğumdan 1 ay önce ev taşıdık. Öyle halsizdim ki. Ayağa kalkacak halim yokken mecburen ev toplamıştım. Az az akşamları kolileri doldurmuştum. Sakın acele etme, yüksekteki eşyaları sen indirmeye çalışma. Allah yardımcınızolsun
12+1im, hamile kaldığım kiloya ulaştım bugünlerde.kizlar ben 13+6 yim ve kilo almadim almak da istemiyorum cunkuuu 68 ile hamile kalmistim 67 .1 oldum simdi 67.6 yim sizler aldiniz mi normal dimi daha almamak acijcasi 5. ayimdan sonra alsam iyi olur gerci omega 3 lu vitamin ilaci kullaniyorum yani balik yagli ins sade bebisime kilo yapar
Canim bir sıkıntın yoksa beklemeye calis elindn geldigince benin 2.bebegim 39+3ken alındı cokda iyi olduKızlar 1.sezeryaan olup 2.ye hamile olanlar 40 haftaya kadar beklenebilir mi doğum yoksa erken mi alınır? Kaçıncı haftada doşururyz acaba?
Benim de yoğunluk gecedeydi ama artik gunun her saati oluyorKızlar herkeste sabah bulantısı varmış. Benimde tam tersi geceleri çok şiddetli bulantım oluyor ve sürekli yemek yeme ihtiyacı duyuyorum. 13. Haftama girmeme rağmen azalacağına tem tersi çokfazla arttı. Enteresan bir şekilde. Benim gibi olan varmı. Çok kilo alıcam gibi geliyor bu gece yemeklerinden dolayı. Ama yemezsemde çok bulantım oluyor.
Allah kolayligini verir cnmBen bugün 11+0 ım...
65lerdeydim en başında şimdi 63lerdeyim..
Hiç istifra etmiyorum ama bulantım sık sık var bişeyler atıştırıyorm hemen.
Ama iştahım da yok benim 2 lokma yiyorum kalkıyorum canım hiç bişey yemek istemiyor.
Şimdi annem var herşeyi eşimle o yapıyor mutfaga girmiyorum. Ama annem 3 gün sonra gidecek kızım da 1.sınıfa başlıcak napcam bilmiyorum. Hep yatmak istiyorum
olabilirBenim 2 hafta geriden geliyordu. Cuma gittiğimde 12+0 olası gerkirken 12+4 çıktı. Ozaman benimkide erkek
belki erkek belki ergen dollenme falan olabilir benim ki erkek oldugu icinmisBenimde haftasına göre 5 gün ilerde dedi. Ama ben nedenini sormadım şimdi de aklıma takıldı
bsy demedi bende onden gitmesini takmadim kotu bsy degil evet ikiliyi yapti once ultrason cok sukur burun kemigi var ense kalinligi iyi sonra da kan verdim 4 hafta sonra kontrolBenimde senin gibi olabilir 12. Haftamda. Peki doktor bunun normal olduğunu mu söyledi? Birde ikili test Yaptı mı ?
emzirirken veririz ben vermistim dogumda 10 kilo gitmisti dogumdan sonra da 5 kilo vermistim sadece geriye 3 kilo kaldi hicBen başlangıçta kilo almadım ama mide bulantılarım oluyordu o bana iştahsızlık yapmıştı. 10 gündür değişti ve iştahım arttı. Hamur işi ekmek arası beslenmeye başladım.2 kilo aldım hemen. Çok istemiyorum kiloluyum zaten. Artık çalışmaya başlıyorum belki yemekte benim için düzene girer
12+1im, hamile kaldığım kiloya ulaştım bugünlerde. Ilkinde çok aldığım için bu iyi diyorum ama bu sefer de hiç alamayacakmışım gibi geliyor. [/QUOTE] alirsin cnm merak etme eger zayifsan takma zaten |
Bilgilendirmen için çok tşk ederim gerçekten çok rahatlattınız benibsy demedi bende onden gitmesini takmadim kotu bsy degil evet ikiliyi yapti once ultrason cok sukur burun kemigi var ense kalinligi iyi sonra da kan verdim 4 hafta sonra kontrol
emzirirken veririz ben dogumda 10 kilo verdim bir hafta sonra da 5 kilo verdim geri 3 kilo kaldi 18 kilo almistim iyi emzirince gidiyorBen başlangıçta kilo almadım ama mide bulantılarım oluyordu o bana iştahsızlık yapmıştı. 10 gündür değişti ve iştahım arttı. Hamur işi ekmek arası beslenmeye başladım.2 kilo aldım hemen. Çok istemiyorum kiloluyum zaten. Artık çalışmaya başlıyorum belki yemekte benim için düzene girer
yok pzt 3 ten sonra sonuc cikacak ikili test sonucu onu gostermeye cagirdi o zaman da 4 hafta sonrasina randevu alicamBilgilendirmen için çok tşk ederim gerçekten çok rahatlattınız beni ☺ Bir de ikili testin sonucu hemen bildirilmiyormu kanı verip 4 hafta sonraya mı randevu verdi? Bilmediğimden soruyorum. Yani ikili testiniz için ultrason değerleri iyi çıkınca kanı hemen değerlendirmeye gerek görmedimi? Kusura bakmayın nolur ilk gebelik hiçbişi bilmiyorum
ben kizimda 18 kilo aldim 10 u dogumda gitti ,5 i dogumdan sonraki 1 haftada gitti 3 kilo bana kalmisti hic bsy de yapmadim emzirdim sadece12+1im, hamile kaldığım kiloya ulaştım bugünlerde.
Ilkinde çok aldığım için bu iyi diyorum ama bu sefer de hiç alamayacakmışım gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?