2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Ben başlangıçta kilo almadım ama mide bulantılarım oluyordu o bana iştahsızlık yapmıştı. 10 gündür değişti ve iştahım arttı. Hamur işi ekmek arası beslenmeye başladım.2 kilo aldım hemen. Çok istemiyorum kiloluyum zaten. Artık çalışmaya başlıyorum belki yemekte benim için düzene girer

Bir iki gündür taşınma işiyle uğraşıyoruz. Dün çok ayakta kaldım belim çok ağrıdı. Sonra da baya üzüldüm birşey olmuş mudur diye. Mecbur kalmasam tabi yapmam ama eşimde tek başına yetişemiyor her şeye. Başka bir belirtim olmadı bir sorun yoktur inşallah

Canım kolay gelsin taşınmak çok zor. Ben de kızımda doğumdan 1 ay önce ev taşıdık. Öyle halsizdim ki. Ayağa kalkacak halim yokken mecburen ev toplamıştım. Az az akşamları kolileri doldurmuştum. Sakın acele etme, yüksekteki eşyaları sen indirmeye çalışma. Allah yardımcınızolsun

Çok sağol canım.Hep dikkat ettim ama artık yorgunluktan sanırım ağrım oldu. Bugün dinlenerek devam ediyorum

12+1im, hamile kaldığım kiloya ulaştım bugünlerde.
Ilkinde çok aldığım için bu iyi diyorum ama bu sefer de hiç alamayacakmışım gibi geliyor.

Benim de yoğunluk gecedeydi ama artik gunun her saati oluyor

Allah kolayligini verir cnm

Benimde senin gibi olabilir 12. Haftamda. Peki doktor bunun normal olduğunu mu söyledi? Birde ikili test Yaptı mı ?
bsy demedi bende onden gitmesini takmadim kotu bsy degil evet ikiliyi yapti once ultrason cok sukur burun kemigi var ense kalinligi iyi sonra da kan verdim 4 hafta sonra kontrol

emzirirken veririz ben vermistim dogumda 10 kilo gitmisti dogumdan sonra da 5 kilo vermistim sadece geriye 3 kilo kaldi hic

Ilkinde çok aldığım için bu iyi diyorum ama bu sefer de hiç alamayacakmışım gibi geliyor.
[/QUOTE]
alirsin cnm merak etme eger zayifsan takma zaten

bsy demedi bende onden gitmesini takmadim kotu bsy degil evet ikiliyi yapti once ultrason cok sukur burun kemigi var ense kalinligi iyi sonra da kan verdim 4 hafta sonra kontrol
Bilgilendirmen için çok tşk ederim gerçekten çok rahatlattınız beni Bir de ikili testin sonucu hemen bildirilmiyormu kanı verip 4 hafta sonraya mı randevu verdi? Bilmediğimden soruyorum. Yani ikili testiniz için ultrason değerleri iyi çıkınca kanı hemen değerlendirmeye gerek görmedimi? Kusura bakmayın nolur ilk gebelik hiçbişi bilmiyorum

emzirirken veririz ben dogumda 10 kilo verdim bir hafta sonra da 5 kilo verdim geri 3 kilo kaldi 18 kilo almistim iyi emzirince gidiyor

yok pzt 3 ten sonra sonuc cikacak ikili test sonucu onu gostermeye cagirdi o zaman da 4 hafta sonrasina randevu alicam

ben kizimda 18 kilo aldim 10 u dogumda gitti ,5 i dogumdan sonraki 1 haftada gitti 3 kilo bana kalmisti hic bsy de yapmadim emzirdim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…