Tamam çok tşkler. İnşallah sonuçlarımız güzel çıkar ve sağlıcakla kavuşuruz miniklerimizeyok pzt 3 ten sonra sonuc cikacak ikili test sonucu onu gostermeye cagirdi o zaman da 4 hafta sonrasina randevu alicam
Kontrolü ben olsam beklemezdim cok rahatsız ediyorsa eger.Bol bol su iç canım.Kızlar akıntımin rengi sari gibi oldu cook cook acik yesil gibi enfeksiyon mu acaba yapersembe kontrolum var
Kaşıntı yok idrara çıkarken acı falan da yok ama birkac gündür böyleKızlar akıntımin rengi sari gibi oldu cook cook acik yesil gibi enfeksiyon mu acaba yapersembe kontrolum var
Lcw da rahat bulursun internette guvenilir sitelerdede cok guzel seyler var .Kızlar hamilelik kıyafeti almak için nereyi önerirsiniz. Gitmeden bikac şey almam gerekiyor. Soğuk bir ülkede yaşıyorum zaten. Maalesef burda da henüz kisliklar çıkmamış. Nasıl yapsam bilemedim.
Yıkarım canım çok teşekkür ederim tavsiyelerin için
Canım görünürde kan falan yok agri sizida yok sadece idrar tahlilimde gorunuyorBende taş düşüruyorum canım gelen kan aktif ve surekli degilse az geldiyse bi sıkınti yaratacagini bebege sanmam ama yinede dr a gorunmekte fayda var bol bol su ic ozellikle limonlu su
Demek istedigim sey idrarinda gorunmesi etkilemez yani icin rahat olsun :)Canım görünürde kan falan yok agri sizida yok sadece idrar tahlilimde gorunuyor
Tamam tatlim sagolDemek istedigim sey idrarinda gorunmesi etkilemez yani icin rahat olsun :)
Canım bnde crınone jeli bıraktıktan sonra bndede oldu.çok yoğun değil az ama açık sarı gibi söylediğin gibi ne acı ne kaşıntı yok salı günü doktoruma soracağımKaşıntı yok idrara çıkarken acı falan da yok ama birkac gündür böyle
Yine 41 kisiyi gectik masallah kizlar sizlere agziniza saglik Allah kabul eylesin inşAllahMelina melina okuduk hepimiz inşAllah saglicakla kucagina alirsin bebegini inşAllah bir mucize olur Allah ol der ve olur
Güzel haberlerini bekliyorz Allahin izniyle
Benim 40. haftamın içinde alındı .Sezeryan oldum.Kızlar 1.sezeryaan olup 2.ye hamile olanlar 40 haftaya kadar beklenebilir mi doğum yoksa erken mi alınır? Kaçıncı haftada doşururyz acaba?
Durum nedir canim kontorolun ne zamanMesajlarınızla , dualarınız la destek olan hepinizden ALlah bir değil bin kere razı olsun..
Ben jel de kullanmiyorum canim doktorumdan haber bekliyorum ona gore yarin gidicem ben deCanım bnde crınone jeli bıraktıktan sonra bndede oldu.çok yoğun değil az ama açık sarı gibi söylediğin gibi ne acı ne kaşıntı yok salı günü doktoruma soracağım
Karar vermem lazımDurum nedir canim kontorolun ne zaman
Evet ilk oğluma hamileyken yaşadım malesef ilaç vermedi hastanede serum takmislardiBen bugun hastaneye gittim kizlar hala karin ağrımda ishalimde gecmedi bebekle ilgili bisey mi diye korktum ,serum taktilar ama hic bi ilac yazamayiz bebeğe gecer dedi saliyada kendi doktorumda randevm var kasiklarima kadar agri iniyor ilc alabilirmiyim hic yasadiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?