2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar akıntımin rengi sari gibi oldu cook cook acik yesil gibi enfeksiyon mu acaba ya persembe kontrolum var

Kızlar hamilelik kıyafeti almak için nereyi önerirsiniz. Gitmeden bikac şey almam gerekiyor. Soğuk bir ülkede yaşıyorum zaten. Maalesef burda da henüz kisliklar çıkmamış. Nasıl yapsam bilemedim.

Kızlar hamilelik kıyafeti almak için nereyi önerirsiniz. Gitmeden bikac şey almam gerekiyor. Soğuk bir ülkede yaşıyorum zaten. Maalesef burda da henüz kisliklar çıkmamış. Nasıl yapsam bilemedim.
Lcw da rahat bulursun internette guvenilir sitelerdede cok guzel seyler var .

Ya arkadaşlar ben hergün progestan fitil kullandığım halde şu kahve lekelerden niye kurtulamıyorum agrı sızı yok şükür..
Yarın kontrole gidicem doktor da bişey demiyor ki

Bende taş düşüruyorum canım gelen kan aktif ve surekli degilse az geldiyse bi sıkınti yaratacagini bebege sanmam ama yinede dr a gorunmekte fayda var bol bol su ic ozellikle limonlu su
Canım görünürde kan falan yok agri sizida yok sadece idrar tahlilimde gorunuyor

Mesajlarınızla , dualarınız la destek olan hepinizden ALlah bir değil bin kere razı olsun..

Ben bugun hastaneye gittim kizlar hala karin ağrımda ishalimde gecmedi bebekle ilgili bisey mi diye korktum ,serum taktilar ama hic bi ilac yazamayiz bebeğe gecer dedi saliyada kendi doktorumda randevm var kasiklarima kadar agri iniyor ilc alabilirmiyim hic yasadiniz mi

Evet ilk oğluma hamileyken yaşadım malesef ilaç vermedi hastanede serum takmislardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…