TabikideKızlar ben yarın işe başlıyorum size bir sorum var hamileyken makyaj yapıyor musunuz
Ya ben hep evdeydim zaten hiç yapmadım.Bende yarın iş başı yapacağım.Makyaj konusunda tereddüt ettim bende.Kızlar ben yarın işe başlıyorum size bir sorum var hamileyken makyaj yapıyor musunuz
Allah şifa versin arkadaşım..Ben bugun hastaneye gittim kizlar hala karin ağrımda ishalimde gecmedi bebekle ilgili bisey mi diye korktum ,serum taktilar ama hic bi ilac yazamayiz bebeğe gecer dedi saliyada kendi doktorumda randevm var kasiklarima kadar agri iniyor ilc alabilirmiyim hic yasadiniz mi
Kızlar ben yarın işe başlıyorum size bir sorum var hamileyken makyaj yapıyor musunuz
Evet ilk oğluma hamileyken yaşadım malesef ilaç vermedi hastanede serum takmislardi
Allah şifa versin arkadaşım..
Ben yapıyorum ama çok ağır değil eve gelince de yıkarsın cnmKızlar ben yarın işe başlıyorum size bir sorum var hamileyken makyaj yapıyor musunuz
Ben kalem rimel göz farı ruj yapıyorum. fondeten pudra normalde de pek sürmem zaten. Zarar konusunda Bilgisi olan varsa paylaşsınKızlar ben yarın işe başlıyorum size bir sorum var hamileyken makyaj yapıyor musunuz
Ben yapıyorum ama rimel bazen allık zaten normalde de aşırı yapmıyorum zararı yoktur herhaldeYa ben hep evdeydim zaten hiç yapmadım.Bende yarın iş başı yapacağım.Makyaj konusunda tereddüt ettim bende.
Kızlar ben yarın işe başlıyorum size bir sorum var hamileyken makyaj yapıyor musunuz
Normal gorunuyorSonuclar icin birsey soylemediler temiz sanirim?
13 haftaSen kaç haftalıksın
Amniyosentez falan yaptirdin mi?Karar vermem lazımyarın doktora gideceğim tekrar ..
Hayır canım yaptırmadım,bende pişman olurmuyum bilmiyorum şimdilik kararım bu, senide anlıyorum sağol desteğin için, daha öncede yazdım soru n 5000 de bir olan bir sorun ucu çok açık,ilk gittiğim prof direkt dedi heyet raporu çıkara yım ben istemedim,başka bir görüş alayım diye ama sonuc malesef değişmediAmniyosentez falan yaptirdin mi?
Nifty ve amniyosentez kesn olarak sonuc veriyormus istersen bunlardan birini yaptir once en azindan acaba oylemiydi diye dusunmezsinHayır canım yaptırmadım,bende pişman olurmuyum bilmiyorum şimdilik kararım bu, senide anlıyorum sağol desteğin için, daha öncede yazdım soru n 5000 de bir olan bir sorun ucu çok açık,ilk gittiğim prof direkt dedi heyet raporu çıkara yım ben istemedim,başka bir görüş alayım diye ama sonuc malesef değişmedi
Hamileleik cok zormus gercekten ama gecicek illaki 1 2 haftan kalmistir buyuk ihtimalleBen her geçen gün kotulesiyorum kızlar ve her gün durduk yere ağlıyorum hüngür hüngür. Istifra da artıyor. Zirvedeyim sanırım bundan sonra geçer inşallah
Normal gorunuyor
Perinatolog prof dedik i nifty yaptırmanın bir anlamı yok ortada sorun görünüyor dedi, karın açıklığı düzelmezmiş,cvs yada amnıyosentez yaptırr istersen onlar sadece başka anomalikler varmı onu anlarsın sadce dedi,Nifty ve amniyosentez kesn olarak sonuc veriyormus istersen bunlardan birini yaptir once en azindan acaba oylemiydi diye dusunmezsin
Kararin ney? Yasadigim icin ne kadar zor cok iyi bilirim Allahim kimseye yasatmasin ama kaderHayır canım yaptırmadım,bende pişman olurmuyum bilmiyorum şimdilik kararım bu, senide anlıyorum sağol desteğin için, daha öncede yazdım soru n 5000 de bir olan bir sorun ucu çok açık,ilk gittiğim prof direkt dedi heyet raporu çıkara yım ben istemedim,başka bir görüş alayım diye ama sonuc malesef değişmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?