2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Sonuclar icin birsey soylemediler temiz sanirim?

Eklentiler

• Snapchat-1999972350.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 52
Allah şifa versin arkadaşım..

Kızlar ben yarın işe başlıyorum size bir sorum var hamileyken makyaj yapıyor musunuz

Yapiyodum cnm ama su siralar modum cok dusuk hic yapasim yok keyfim yok . Yuzum sivilcelendi soldu. Yoksa bi sakinca olacagini sanmiyorum. Tv deki hamilelere baksana boya kupundeler

Amniyosentez falan yaptirdin mi?
Hayır canım yaptırmadım,bende pişman olurmuyum bilmiyorum şimdilik kararım bu, senide anlıyorum sağol desteğin için, daha öncede yazdım soru n 5000 de bir olan bir sorun ucu çok açık,ilk gittiğim prof direkt dedi heyet raporu çıkara yım ben istemedim,başka bir görüş alayım diye ama sonuc malesef değişmedi

Ben her geçen gün kotulesiyorum kızlar ve her gün durduk yere ağlıyorum hüngür hüngür. Istifra da artıyor. Zirvedeyim sanırım bundan sonra geçer inşallah

Nifty ve amniyosentez kesn olarak sonuc veriyormus istersen bunlardan birini yaptir once en azindan acaba oylemiydi diye dusunmezsin

Ben her geçen gün kotulesiyorum kızlar ve her gün durduk yere ağlıyorum hüngür hüngür. Istifra da artıyor. Zirvedeyim sanırım bundan sonra geçer inşallah
Hamileleik cok zormus gercekten ama gecicek illaki 1 2 haftan kalmistir buyuk ihtimalle

Nifty ve amniyosentez kesn olarak sonuc veriyormus istersen bunlardan birini yaptir once en azindan acaba oylemiydi diye dusunmezsin
Perinatolog prof dedik i nifty yaptırmanın bir anlamı yok ortada sorun görünüyor dedi, karın açıklığı düzelmezmiş,cvs yada amnıyosentez yaptırr istersen onlar sadece başka anomalikler varmı onu anlarsın sadce dedi,

Kararin ney? Yasadigim icin ne kadar zor cok iyi bilirim Allahim kimseye yasatmasin ama kader seni cok cok iyi anliyorum ve cok cok iyi dusunmeni istiyorum her iki ucu da kotu Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…