2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kararin ney? Yasadigim icin ne kadar zor cok iyi bilirim Allahim kimseye yasatmasin ama kader seni cok cok iyi anliyorum ve cok cok iyi dusunmeni istiyorum her iki ucu da kotu Allah yardimcin olsun
Sonlandırma k mecburen yok başka çarem,omfalosel konusu değişmez düzelmez dediler

Ben sana ilk bebegimi atayim bebek yok ortada hasta oldugunu belli ediyorlar ne yazikki
Eki Görüntüle 2303541

Anlıyorum, şimdiki bebeğine odaklan, güzel olsun herşey, sağlıkla mutlulukla gelsin,öncekini düşünüp strese sokma kendini hatta eski ultrason resimlerinide kaldır gözünün önünden,kendini daha iyi hissedersin

Kızlar ben epey fenayim ya reflu aldi basini gitti. Bogazimda bi sey takilmis hissi bulanti gegirti kusma aglamak geliyor icimden nasil gececek ilac da fayda etmiyor

Ben istifra cok yok. Ama sabahlari fiks. Tüm gün bulanti. Sureklide birsey yeme istegi. Yetmezmiş gibi bu gebeligimde de dişim ağrıyor ustelik dolgu yapılan diş gibi geliyo bana
Sensitive diş macunu ve gargara kullan benim geçen hafta çok ağrıdı dişim kendi doktorum ilk trimesterde müdahale edemiyoruz diyip yazdığım macun ve gargarayla temizle dişlerini dedi şimdi iyiyim. Doğuma kadar diş doktoruna gitmek istemiyorum

Ben inanılmaz tiksindim görüntüsü ve kokusundan normalde haftada iki kere mutlaka yapardım. Ama canım dediği gibi şu anki tavuklar çok sağlıksız ve hormonlu yemeden daha iyi olur. Canin isterse tadına bak ye ama az ye

Gunaydin hamişler. 3 günlük yazılanlar bir çırpıda okudum. Haftasonu misafirim var di. Ayakta durmaktan belime ağrılar girdi. Regl dönemi ağrısı gibi. ama uzanınca 10 dk geçti. Akşam da 9 da bi uyumuşum şu saat uyandım. Film gibi rüyalar gördüm sabah takip ettiğin hamilelik uygulamasına bakayim dedim hormon artışı yüzünden capcanlı rüyalar görebilirsiniz yazısını okuyunca soK oldum açıkçası
Musmutlu gupguzel bir hafta olsun inşallah.

Böyle kalpler çiçekler olduğuma bakmayin yatmadan önce bi saat esimin kucaginda agladim atamam gerçekleşti ve yakın zamanda gitmem lazım eşimle gelemiyor iş dolayısı ile. Yalniz bir hamilelik geçireceğim. Dün gece bebegin ilk hareketlerini hissederken ya yanimda olmazsan diye eşime agladim

Kızlar merhaba. Lekelenmesi olupta kanama alanı çıkan var mı? Nasıl geçti. Dün lekelenme şikayetiyle gittik bebeğimiz iyiyizdi ama kanama alanı var dinlen dedi doktor.
Kanamam olmadi ama 2 yerde kanama alanı vardı dinlen yat demişti geçen hafta kontrolüm vardı kanama alanı gozukmedi çok şükür dikkatli olunursa geçiyor genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…