- 15 Mart 2019
- 727
- 529
- 53
Sonlandırma k mecburen yok başka çarem,omfalosel konusu değişmez düzelmez dedilerKararin ney? Yasadigim icin ne kadar zor cok iyi bilirim Allahim kimseye yasatmasin ama kaderseni cok cok iyi anliyorum ve cok cok iyi dusunmeni istiyorum her iki ucu da kotu Allah yardimcin olsun
Usg resmini atarmisin verdiler mi omfalosel dedikleri gün veya daha sonraSonlandırma k mecburen yok başka çarem,omfalosel konusu değişmez düzelmez dediler
Aynen canim hasta gibiyim sürekli hiçbirşey yapasım da yok . Neyse dayanıyorum artık napalim herşey onun için sonu güzel olsunHamileleik cok zormus gercekten ama gecicek illaki 1 2 haftan kalmistir buyuk ihtimalle
Resim nasıl eklerim dur bir deneyeyimUsg resmini atarmisin verdiler mi omfalosel dedikleri gün veya daha sonra
Birsey anlayamadim ya
Usg resmini atarmisin verdiler mi omfalosel dedikleri gün veya daha sonra
Ortada ki bombeli kısım karı n kısmı hatırladığım, normal görünmüyor zatenBirsey anlayamadim ya
Ben sana ilk bebegimi atayim bebek yok ortada hasta oldugunu belli ediyorlar ne yazikkiOrtada ki bombeli kısım karı n kısmı hatırladığım, normal görünmüyor zaten
Ben sana ilk bebegimi atayim bebek yok ortada hasta oldugunu belli ediyorlar ne yazikki
Eki Görüntüle 2303541
Sensitive diş macunu ve gargara kullan benim geçen hafta çok ağrıdı dişim kendi doktorum ilk trimesterde müdahale edemiyoruz diyip yazdığım macun ve gargarayla temizle dişlerini dedi şimdi iyiyim. Doğuma kadar diş doktoruna gitmek istemiyorumBen istifra cok yok. Ama sabahlari fiks. Tüm gün bulanti. Sureklide birsey yeme istegi. Yetmezmiş gibi bu gebeligimde de dişim ağrıyor ustelik dolgu yapılan diş gibi geliyo bana
Her gittiğimde idrar tahlili yapıyor ve tansiyonumu ölçüyor.Kızlar doktora kontrole gittiğinizde doktor tansiyonunuza bakıyor mı?ya da bakılması gerekiyor mu hep?ben gittiğimde hiç bakılmıyor
2 hafta kadar önden giderse gebelik şekerinden şüpheleniyor doktorlarKızlar bişi sormak istiyorum 9+0 ve 9+6 günler arasında ultrasonda crl ölçümünüz kaç çıktı?
Günüyle uyumlu mu hep yoksa önden mi gidiyor? Önden giden varsa bu neden olabilir??
Tşk ederim bilgilendirme için2 hafta kadar önden giderse gebelik şekerinden şüpheleniyor doktorlar
Her seferinde kilo tansiyon bakiyorlar bende not ediyorlarKızlar doktora kontrole gittiğinizde doktor tansiyonunuza bakıyor mı?ya da bakılması gerekiyor mu hep?ben gittiğimde hiç bakılmıyor
Ben inanılmaz tiksindim görüntüsü ve kokusundanKızlar ben kilolu olduğum için diyetisyene de gidiyorum. Diyetisyen bana ‘tavuk yeme’ dedi. Ama doktorlarım (ki bugüne kadar 3 farklı doktora gittim, sağlık ocağı doktorlarını da sayacak olursak 6 oluyor ) hiçbir şey söylemediler bu konuda. Zararlı olduğunu biliyorum, zaten eskisi kadar sık tüketmiyorum ama arada yiyorum. Beyaz eti kırmızı etten daha çok seviyorum. Balık da yiyemiyorum henüz mevsimi olmadığı için. Açıkçası organik tavuğa da pek güvenmiyorum. Eşim de bu konuda çok gıcık ‘tavuğa o kadar para vereceğime pirzola yerim’ diyor siz napıyosunuz? Tavuğu kestiniz mi tamamen?
Kızlar ben epey fenayim ya reflu aldi basini gitti. Bogazimda bi sey takilmis hissi bulanti gegirti kusma aglamak geliyor icimdennasil gececek ilac da fayda etmiyor
Kanamam olmadi ama 2 yerde kanama alanı vardı dinlen yat demişti geçen hafta kontrolüm vardı kanama alanı gozukmedi çok şükür dikkatli olunursa geçiyor geneldeKızlar merhaba. Lekelenmesi olupta kanama alanı çıkan var mı? Nasıl geçti. Dün lekelenme şikayetiyle gittik bebeğimiz iyiyizdi ama kanama alanı var dinlen dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?