2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bu aşerme ne kadar kötü birşeymiş ya gecenin 3 ünde ruyamda görup aserdim sonra uyuyamadım.

Ay canım içimi rahatlattın ya Çok teşekkür ederim
canım bence hemşireye bi sor çünkü ben bir kez havasını alıp yaptığımda morarmıştı hemşire gördü havasını mı aldın dedi, o hava ilaçla deri arasında bariyer görebi görüyormuş, onu da vermek gerekiyormuş yani içeri

Boyle parcali kan gelmismiydi hic cok korkuyorum kusura bakmayin ondan ekledim yatakta kaldim korkudan doktora gidemiyorum suan

Boyle parcali kan gelmismiydi hic cok korkuyorum kusura bakmayin ondan ekledim yatakta kaldim korkudan doktora gidemiyorum suanEki Görüntüle 2303588
Benim küçük oglumda birden bire kan boşanmıştı. Bacaklarımdan asagi şakır şakır akıyordu. 2 ay kanamalı gecti Ama çok şükür sapasağlam dünyaya geldi. Doktorunuza gidin ama vesvese etmeyin.

Al benden de o kadar, kiz olursa isim hazir ama erkek derse ne koyarız bilmiyorum hic. Erkek isimlerine baktim baya, bi tane bile icime sinen yok. Once sağlıklı olsunda duruma göre bakacağız bi çaresine artik isim isinin de
Bende öyle kıza hazır ama erkeğe isim yok bir akrabamız koymuş KAREL. farklı ve güzel geldi. Değerlendirebilirsiniz

Boyle parcali kan gelmismiydi hic cok korkuyorum kusura bakmayin ondan ekledim yatakta kaldim korkudan doktora gidemiyorum suanEki Görüntüle 2303588
bende de geldi canım çok benzeri hatta aynısı, doktor baktı bebekten kaynaklı kanama değil dedi bebek iyi dedi. bu kadar az mktarlı kanama bizim için hiç bir şey ifade etmez kese sağlam dedi. içini ferah tut

Günaydınn güzel anneler. Ben bugün hiç uyuyamadım ya. Bel ağrılarım başladı. Çok erken değil mi bel ağrısı için? Yaşayan var mı? Şimdiden böyleysem karnım iyice çıkınca nasıl yapıcam bilmiyorum. Sola yatmak beni çok zorluyor. Arada sırt üstü veya sağıma dönüyorum o zamanda kasık ağrım oluyor. Gece çok huzursuzdum hiç uyuyamadım

Ben kalem rimel göz farı ruj yapıyorum. fondeten pudra normalde de pek sürmem zaten. Zarar konusunda Bilgisi olan varsa paylaşsın
Hiç bişey olmaz canım.. Her allahın günü abartılı makyaj yapmazsak fondöten falan.. Zaten normalde de fazlası cilde zararlı

Günaydın kızlar , yoğun bir tempoyla haftanın ilk mesai gününe başladım. Çalışan hamişlere Rabbim iki kere sabır versin kasık ağrılarım var benimde. Demir ilacı sindirim sistemimi biraz bozuyor, zorluyor beni doktora danışıcam bu durum düzelmezse . Bu hafta kontrolümüz yok 9 Eylülü bekliyoruz Kontrolü olanlar, kanaması&endişesi olanlar umarım güzel haberlerle dönersiniz hepiniz .

Bebeğin önden gitmesinin cinsiyetle alakası yok kızlar bebeğin iriliği ve gelişimiyle alakalı (erken döllenme de olabilir) ablamın 3 çocuğu var 2si kız 1i erkek 3ü de ilerden gidiyordu 1 hafta kadar
Benim 3 gün önden gidiyor. Erken yumurtladığım için öyle oldu. Dediğin gibi cinsiyet etkili değil. Doktor 3 5 gün önemli değil bizim için ancak son adet tarihini 29 mayıs yerine 26 mayıs olarak güncelliyorum artık ona göre takip ederiz dedi.

Allah sabır versin canım. Hem çalışmak hem hamile olmak çok zor gerçekten rabbim hepimize kolaylık versin. Gerçi evde olmakta zormuş 3 gün evdeydimmevin işide bitmiyor evdeyken çalışınca daha iyi gözüne gelmiyor en azından Ya bende de kasık ağrısı var. Fark ettiğim demir ilacını içtikten sonra başladı ağrılarım. Gaz sıkışması mı oluyor nedir tam çözemedim. Demek sende de oluyor canım.

bende de geldi canım çok benzeri hatta aynısı, doktor baktı bebekten kaynaklı kanama değil dedi bebek iyi dedi. bu kadar az mktarlı kanama bizim için hiç bir şey ifade etmez kese sağlam dedi. içini ferah tut
Insalalh smdi geldim bekliyorum doktorda iceri almasini icimi rahatlattin cok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…