- 27 Ağustos 2019
- 6.694
- 12.975
- 168
- 32
Neye aşerdin umarım bulunabilen bir şeydir.Bu aşerme ne kadar kötü birşeymiş ya gecenin 3 ünde ruyamda görup aserdim sonra uyuyamadım.
canım bence hemşireye bi sor çünkü ben bir kez havasını alıp yaptığımda morarmıştı hemşire gördü havasını mı aldın dedi, o hava ilaçla deri arasında bariyer görebi görüyormuş, onu da vermek gerekiyormuş yani içeriAy canım içimi rahatlattın yaÇok teşekkür ederim
Benim küçük oglumda birden bire kan boşanmıştı. Bacaklarımdan asagi şakır şakır akıyordu. 2 ay kanamalı gecti Ama çok şükür sapasağlam dünyaya geldi. Doktorunuza gidin ama vesvese etmeyin.Boyle parcali kan gelmismiydi hic cok korkuyorum kusura bakmayin ondan ekledim yatakta kaldim korkudan doktora gidemiyorum suanEki Görüntüle 2303588
InsallahBenim küçük oglumda birden bire kan boşanmıştı. Bacaklarımdan asagi şakır şakır akıyordu. 2 ay kanamalı gecti Ama çok şükür sapasağlam dünyaya geldi. Doktorunuza gidin ama vesvese etmeyin.
Bence doktorunuzu arayın ve hastaneye gidin.Boyle parcali kan gelmismiydi hic cok korkuyorum kusura bakmayin ondan ekledim yatakta kaldim korkudan doktora gidemiyorum suanEki Görüntüle 2303588
Bebeğin erkek olmasıyla önden gitmesinin alakası ne canım merak ettim debelki erkek belki ergen dollenme falan olabilir benim ki erkek oldugu icinmis
Bende öyle kıza hazır ama erkeğe isim yokAl benden de o kadar, kiz olursa isim hazir ama erkek derse ne koyarız bilmiyorum hic. Erkek isimlerine baktim baya, bi tane bile icime sinen yok. Once sağlıklı olsunda duruma göre bakacağız bi çaresine artik isim isinin de
Düğünlerde dağıtılan pastalara :) internette buldum öglene doğru yapıcam.Neye aşerdin umarım bulunabilen bir şeydir.
bende de geldi canım çok benzeri hatta aynısı, doktor baktı bebekten kaynaklı kanama değil dedi bebek iyi dedi. bu kadar az mktarlı kanama bizim için hiç bir şey ifade etmez kese sağlam dedi. içini ferah tutBoyle parcali kan gelmismiydi hic cok korkuyorum kusura bakmayin ondan ekledim yatakta kaldim korkudan doktora gidemiyorum suanEki Görüntüle 2303588
Günaydın herkese. Canım sen bugunmu gidiyordun doktora. Sanki öyle demistin diye hatırlıyorum. Hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin inşallahBen sana ilk bebegimi atayim bebek yok ortada hasta oldugunu belli ediyorlar ne yazikki
Hiç bişey olmaz canım.. Her allahın günü abartılı makyaj yapmazsak fondöten falan.. Zaten normalde de fazlası cilde zararlıBen kalem rimel göz farı ruj yapıyorum. fondeten pudra normalde de pek sürmem zaten. Zarar konusunda Bilgisi olan varsa paylaşsın
erkek olmasıyla ne ilgisi var önden gitmesinin tatlım ?belki erkek belki ergen dollenme falan olabilir benim ki erkek oldugu icinmis
Benim 3 gün önden gidiyor. Erken yumurtladığım için öyle oldu. Dediğin gibi cinsiyet etkili değil. Doktor 3 5 gün önemli değil bizim için ancak son adet tarihini 29 mayıs yerine 26 mayıs olarak güncelliyorum artık ona göre takip ederiz dedi.Bebeğin önden gitmesinin cinsiyetle alakası yok kızlar bebeğin iriliği ve gelişimiyle alakalı (erken döllenme de olabilir) ablamın 3 çocuğu var 2si kız 1i erkek 3ü de ilerden gidiyordu 1 hafta kadar
Allah sabır versin canım. Hem çalışmak hem hamile olmak çok zor gerçekten rabbim hepimize kolaylık versin. Gerçi evde olmakta zormuş 3 gün evdeydimmevin işide bitmiyor evdeyken çalışınca daha iyi gözüne gelmiyor en azındanGünaydın kızlar , yoğun bir tempoyla haftanın ilk mesai gününe başladım. Çalışan hamişlere Rabbim iki kere sabır versinkasık ağrılarım var benimde. Demir ilacı sindirim sistemimi biraz bozuyor, zorluyor beni doktora danışıcam bu durum düzelmezse . Bu hafta kontrolümüz yok 9 Eylülü bekliyoruz Kontrolü olanlar, kanaması&endişesi olanlar umarım güzel haberlerle dönersiniz hepiniz .
Insalalh smdi geldim bekliyorum doktorda iceri almasini icimi rahatlattin cok saolbende de geldi canım çok benzeri hatta aynısı, doktor baktı bebekten kaynaklı kanama değil dedi bebek iyi dedi. bu kadar az mktarlı kanama bizim için hiç bir şey ifade etmez kese sağlam dedi. içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?