2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimde son adet tarihim 26mayıs ama ben şuanda 13 haftalık hamileyim. Geriden ileriden ne farkeder.sağlıklı olsun minikler.

doktorunuz ne zamandan beri sola yatmanızı önerdi? ben hala istediğim pozisyonda yatıyorum yüzüstü hariç

Gunaydin kizlar folik asiti neden devlet ödemiyor cok pahali degil mi sizcede 50 liranin uzerinde para verdim devletin odedigi bi folik asit markasi varmidir

Benimde son adet tarihim 26mayıs ama ben şuanda 13 haftalık hamileyim. Geriden ileriden ne farkeder.sağlıklı olsun minikler.
ben sadece erken gitmesinin neden kaynaklandığını merak ettim doktora sormadığım için. eğer önden gitmesine doktorlar normal diyorlarsa sevindim :)

Gunaydin kizlar folik asiti neden devlet ödemiyor cok pahali degil mi sizcede 50 liranin uzerinde para verdim devletin odedigi bi folik asit markasi varmidir
36 liraya aldım ben eczaneden 28'lik.. bence başka marka var mı diye sor eczaneye burda isim vermek doğru olmaz

BENİM SON ADET TARİHİM 02 HAZİRAN AMA BENDE ŞUAN 13 HAFTALIK HAMİLEYİM SİZİN NORMALDE BENDEN 10 GÜN İLERİDE OLMANIZ GEREKMEZ Mİ?

2 hafta kadar önden giderse gebelik şekerinden şüpheleniyor doktorlar
BENİM İLK HAMİLELİĞİMDE BİR HAFTA ÖNDEN GİDİYORDU VE İRİ BEBEK OLDUĞU İÇİN ŞEKERDEN ŞÜPHELENMİŞTİ VE ŞEKER ÇIKTI SONRASINDA İNİSÜLİN İĞNE KULLANDIM EĞER ÖNDE GİDİYORSA DİETE BAŞLAMANIZI ÖNERİRLER. İRİ BEBEK DOĞUM İÇİN ZOR OLUYOR

Kızlar 1.sezeryaan olup 2.ye hamile olanlar 40 haftaya kadar beklenebilir mi doğum yoksa erken mi alınır? Kaçıncı haftada doşururyz acaba?
Ben bu sefer normal dogumu deneyebilirim eger dikişlerim izin verir ve doktor uygun gorurse. 3,5 sene gecmis olacak aradan. 42ye kadar yolu var

doktorunuz ne zamandan beri sola yatmanızı önerdi? ben hala istediğim pozisyonda yatıyorum yüzüstü hariç
3 aya kadar istediğin şekilde yatabilirsin. 3 aydan sonra sol tarafına yatmalısın dedi doktor. Ben 3 aya kadar yüzüstü yatmıştım. Sol tarafa alışmak benim için çok zor olacak. Sende yavaş yavaş kendini alıştır istersen canım alışkın değilsen zorlanabilirsin.

Reactions: Eva
Kızlar ben epey fenayim ya reflu aldi basini gitti. Bogazimda bi sey takilmis hissi bulanti gegirti kusma aglamak geliyor icimden nasil gececek ilac da fayda etmiyor
Bende 2 gundur senin gibiyim dun kalkamadim yatakdan aglamak geldi hep icimden allah yardimcimiz olsun

önden gitmeye kaçıncı hafta
da başlıyor. 10. haftada mı yoksa daha ileri haftalarda mı benm şimdi önde de merak ettim.

önden gitmeye kaçıncı haftada başlıyor. 10. haftada mı yoksa daha ileri haftalarda mı benm şimdi önde de merak ettim.

önden gitmeye kaçıncı haftada başlıyor. 10. haftada mı yoksa daha ileri haftalarda mı benm şimdi önde de merak ettim.
10. haftadan önce başlıyor, ileriki haftalarda hamileliğin sonlarına doğru sat ile uyumlu oluyor. Benim oğlumda da 4-5 gün önden gidiyordu şeker yükleme testi normal çıktı. Bir sorun olsaydı doktorun söylerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…