çok tşk ederim.. inşallah benim de testlerim normal çıkar10. haftadan önce başlıyor, ileriki haftalarda hamileliğin sonlarına doğru sat ile uyumlu oluyor. Benim oğlumda da 4-5 gün önden gidiyordu şeker yükleme testi normal çıktı. Bir sorun olsaydı doktorun söylerdi.
ramzi teosrisine göre kızResim ekledim cinsiyet tahmini olan varmi. Doktor kanamanin plesenta disinda oldgunu ve muhtemelen rahim buyudugu icin oldugunu soyledi. Zaten sabah kalktigimda gordum kan insallah gecer hap ve igne kullanicam bu hafta Eki Görüntüle 2303610
Folik asit değil ama vitamin olarak decavit var. Zaten ilk 3 aydan sonra folik asit kullanilmiyor diye biliyorumGunaydin kizlar folik asiti neden devlet ödemiyor cok pahali degil mi sizcede 50 liranin uzerinde para verdimdevletin odedigi bi folik asit markasi varmidir
Ben iki gebeligimde de onu kullandim. Etkisiz olduğunu kim soyledifolbiol var ama çok etkisizmiş.
Doktorlar görüştüm canım, havasını almaya devam et dedi bana.canım bence hemşireye bi sor çünkü ben bir kez havasını alıp yaptığımda morarmıştı hemşire gördü havasını mı aldın dedi, o hava ilaçla deri arasında bariyer görebi görüyormuş, onu da vermek gerekiyormuş yani içeri
Maşallah canım ne güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallahArkadaşlar bizede doktorumuz %99 Kız dedi❤söylemeyi unuttum sanırım cuma günü . Önümüzde ki cuma 2li test sonucum çıkıcak dua bekliyorum hepimizin evladı hayırlı sağlıklı olsun inşaallah
Gecmis olsun, bebisin iyi olmasina sevindim canim. Bence bu bebis kiz, ama tamamen hissiyat, neye gore diye sormaResim ekledim cinsiyet tahmini olan varmi. Doktor kanamanin plesenta disinda oldgunu ve muhtemelen rahim buyudugu icin oldugunu soyledi. Zaten sabah kalktigimda gordum kan insallah gecer hap ve igne kullanicam bu hafta Eki Görüntüle 2303610
evet çok erken başladı ailede genetik olarak şeker hastası varsa yakınlarınızda şeker içeren yiyeceklerde yiyorsan 25.haftadan sonra ortaya çıkıyor ozamana kadar şeker ölçümü yapılmadığı için anlaşılmıyor ben ilk hamileliğimden 25.haftadan sonra hep diet yaptım sonuna kadar nerdeyse hiç bişey yiyemedimönden gitmeye kaçıncı hafta
da başlıyor. 10. haftada mı yoksa daha ileri haftalarda mı benm şimdi önde de merak ettim.
Cok saol cnm inss dedigin gibi cikar doktora cinsiyet bile soramadim korkudan aklima gelmediGecmis olsun, bebisin iyi olmasina sevindim canim. Bence bu bebis kiz, ama tamamen hissiyat, neye gore diye sorma
Allah hayırlı uğurlu evlat eylesin, size bağışlasın canımArkadaşlar bizede doktorumuz %99 Kız dedi❤söylemeyi unuttum sanırım cuma günü . Önümüzde ki cuma 2li test sonucum çıkıcak dua bekliyorum hepimizin evladı hayırlı sağlıklı olsun inşaallah
Evet ama adet olucağım gün yumurtlamışım işte. Oyüzden geç göllenme diyorlar. Son adet tarihimide 3 hazirana çekti doktorum. Düşünün arada nekadarrrr çok fark var. Ve hamileliğimi öğrendiğimden beri böyle. Sonradan gerilemedi. Hatta şuan 4 gün ileriye bile gitmiş.BENİM SON ADET TARİHİM 02 HAZİRAN AMA BENDE ŞUAN 13 HAFTALIK HAMİLEYİM SİZİN NORMALDE BENDEN 10 GÜN İLERİDE OLMANIZ GEREKMEZ Mİ?
evet canım ben gün içinde kalsiyumlu yiyecekler tükettiğim için gece yatmadan içiyorum demir hapını. Ama ne hikmetse akşama doğru karnım şişiyor gazım oluyor kabızlık çekiyorum sanki. Sabah normal tuvaletime çıkıyorum ama.Allah sabır versin canım. Hem çalışmak hem hamile olmak çok zor gerçekten rabbim hepimize kolaylık versin. Gerçi evde olmakta zormuş 3 gün evdeydimmevin işide bitmiyor evdeyken çalışınca daha iyi gözüne gelmiyor en azındanYa bende de kasık ağrısı var. Fark ettiğim demir ilacını içtikten sonra başladı ağrılarım. Gaz sıkışması mı oluyor nedir tam çözemedim. Demek sende de oluyor canım.
BENİM SON ADET TARİHİM 02 HAZİRAN AMA BENDE ŞUAN 13 HAFTALIK HAMİLEYİM SİZİN NORMALDE BENDEN 10 GÜN İLERİDE OLMANIZ GEREKMEZ Mİ?
Ben bu sefer normal dogumu deneyebilirim eger dikişlerim izin verir ve doktor uygun gorurse. 3,5 sene gecmis olacak aradan. 42ye kadar yolu var
ramzi teosrisine göre kız
Nasil bi teori canim ilk defa duydumramzi teosrisine göre kız
geriden gelmesi hiç bir zaman problem olmaz hatta normal doğum içinde baya büyük avantaj sadece önden giden iri bebeklerde doğum erken oluyor oyüzden o riskli oluyor bence korkmaBenim sonadet tarihimde 3haziran ama 11haftalık gorunuyorumoglumdada cok fark vardiarasinda dokyira gidince yibe sorucam gec dollenmemi oluyor diye
Canim bi saglik sorunun yoksa almanyada ayni diye biliyorum son ana kadar bekletiyor son gundede normaldogum icin yardima basliyorlar ,ama 40dan sonrasida cok zor geciyor oglumda dogmuycak artik diyordum
Canım aynı durumdayız. Her gün iki progestan alıyorum, her sabah da iğne vuruluyorum. Üç dört gündür hiç yoktu, bugün de sabahtan beri sürekli geliyor. Yatıyorum kalkmıyorum daYa arkadaşlar ben hergün progestan fitil kullandığım halde şu kahve lekelerden niye kurtulamıyorumagrı sızı yok şükür..
Yarın kontrole gidicem doktor da bişey demiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?