2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Resim ekledim cinsiyet tahmini olan varmi. Doktor kanamanin plesenta disinda oldgunu ve muhtemelen rahim buyudugu icin oldugunu soyledi. Zaten sabah kalktigimda gordum kan insallah gecer hap ve igne kullanicam bu hafta

çok tşk ederim.. inşallah benim de testlerim normal çıkar

Doktorlar görüştüm canım, havasını almaya devam et dedi bana.

Maşallah canım ne güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Gecmis olsun, bebisin iyi olmasina sevindim canim. Bence bu bebis kiz, ama tamamen hissiyat, neye gore diye sorma

önden gitmeye kaçıncı hafta

da başlıyor. 10. haftada mı yoksa daha ileri haftalarda mı benm şimdi önde de merak ettim.
evet çok erken başladı ailede genetik olarak şeker hastası varsa yakınlarınızda şeker içeren yiyeceklerde yiyorsan 25.haftadan sonra ortaya çıkıyor ozamana kadar şeker ölçümü yapılmadığı için anlaşılmıyor ben ilk hamileliğimden 25.haftadan sonra hep diet yaptım sonuna kadar nerdeyse hiç bişey yiyemedim

merhaba benimde bugun 2 li test icin randevum var aksam 7de bakalim belki doktor cinsiyet tahmininde bulunur diyorum ama kismet

BENİM SON ADET TARİHİM 02 HAZİRAN AMA BENDE ŞUAN 13 HAFTALIK HAMİLEYİM SİZİN NORMALDE BENDEN 10 GÜN İLERİDE OLMANIZ GEREKMEZ Mİ?
Evet ama adet olucağım gün yumurtlamışım işte. Oyüzden geç göllenme diyorlar. Son adet tarihimide 3 hazirana çekti doktorum. Düşünün arada nekadarrrr çok fark var. Ve hamileliğimi öğrendiğimden beri böyle. Sonradan gerilemedi. Hatta şuan 4 gün ileriye bile gitmiş. Anlayamadığım garip olaylar

evet canım ben gün içinde kalsiyumlu yiyecekler tükettiğim için gece yatmadan içiyorum demir hapını. Ama ne hikmetse akşama doğru karnım şişiyor gazım oluyor kabızlık çekiyorum sanki. Sabah normal tuvaletime çıkıyorum ama.

BENİM SON ADET TARİHİM 02 HAZİRAN AMA BENDE ŞUAN 13 HAFTALIK HAMİLEYİM SİZİN NORMALDE BENDEN 10 GÜN İLERİDE OLMANIZ GEREKMEZ Mİ?

Benim sonadet tarihimde 3haziran ama 11haftalık gorunuyorum oglumdada cok fark vardiarasinda dokyira gidince yibe sorucam gec dollenmemi oluyor diye
Ben bu sefer normal dogumu deneyebilirim eger dikişlerim izin verir ve doktor uygun gorurse. 3,5 sene gecmis olacak aradan. 42ye kadar yolu var

Canim bi saglik sorunun yoksa almanyada ayni diye biliyorum son ana kadar bekletiyor son gundede normaldogum icin yardima basliyorlar ,ama 40dan sonrasida cok zor geciyor oglumda dogmuycak artik diyordum

geriden gelmesi hiç bir zaman problem olmaz hatta normal doğum içinde baya büyük avantaj sadece önden giden iri bebeklerde doğum erken oluyor oyüzden o riskli oluyor bence korkma

Ya arkadaşlar ben hergün progestan fitil kullandığım halde şu kahve lekelerden niye kurtulamıyorum agrı sızı yok şükür..
Yarın kontrole gidicem doktor da bişey demiyor ki
Canım aynı durumdayız. Her gün iki progestan alıyorum, her sabah da iğne vuruluyorum. Üç dört gündür hiç yoktu, bugün de sabahtan beri sürekli geliyor. Yatıyorum kalkmıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…