geriden gelmesi hiç bir zaman problem olmaz hatta normal doğum içinde baya büyük avantaj sadece önden giden iri bebeklerde doğum erken oluyor oyüzden o riskli oluyor bence korkma
Hissiyat erkek diyor :)Kızlar ben de devletteki doktordan geldim.
Şimdilik iyi dedi. Kanama alanı yok. Görünen sıkıntı yok. Ense kalınlığı 1 cm dedi. Burun kemiği de ben gördüm dedi. İkili test istemedim.
Kahve lekeleri söyleyince progestana devam dedi o zaman ama görünürde bişey yok.
Folik asiti bırak dedi demir ve imom omega yazdı..
Bu da bebiş var mı tahmin doktor bişey demedi
Gerildigi icindir. Ben kizimda çıt cıt ses duyuyodum. Kimse duymadi bastan deliriyorum sandim. Sonra esimde duydu rahatlamistimKızlar sizinde göbek deliği çevresinde sağ yada solunda acı hissi oluyor mu? Sanki çimdiklenme gibi
karından ultrasonda solda olursa erkekRamzi teorisi nedir canim internet te arastirmistim ama anlayamadimtahminin var mi☺
cinsiyeti söylemedi değil mi bazısı söylüormuş da :)Kızlar ben de devletteki doktordan geldim.
Şimdilik iyi dedi. Kanama alanı yok. Görünen sıkıntı yok. Ense kalınlığı 1 cm dedi. Burun kemiği de ben gördüm dedi. İkili test istemedim.
Kahve lekeleri söyleyince progestana devam dedi o zaman ama görünürde bişey yok.
Folik asiti bırak dedi demir ve imom omega yazdı..
Bu da bebiş var mı tahmin doktor bişey demedi
diyetle önlenebiliyor yanievet çok erken başladı ailede genetik olarak şeker hastası varsa yakınlarınızda şeker içeren yiyeceklerde yiyorsan 25.haftadan sonra ortaya çıkıyor ozamana kadar şeker ölçümü yapılmadığı için anlaşılmıyor ben ilk hamileliğimden 25.haftadan sonra hep diet yaptım sonuna kadar nerdeyse hiç bişey yiyemedim
inşallah hepimizin test sonuçları güzel çıkar.. Allaha emanet bebişlerimizMerhaba kızlar. Bende Perşembe günü ikili test ve ayrıntılı ultrosyon için gideceğim. Çok stresliyimve korkuyorum. Etrafımdaki kimseyede bir şey söyleyemiyorum. Eşim çok panik biri onada belli etmemeye çalışıyorum o yüzden. Umarım herşey iyi çıkar.
bende gebelikten önce ve sonrasında 1 buçuk ay kullandım.Ben iki gebeligimde de onu kullandim. Etkisiz olduğunu kim soyledi
Söylemedi cnmcinsiyeti söylemedi değil mi bazısı söylüormuş da :)
hepsinin içeriğinde 400 mg folik asit var. farklı olsa bu şekilde prospektüse yazamazlar ki.. şaşırdım yanibende gebelikten önce ve sonrasında 1 buçuk ay kullandım.
En son gittigim perinatolog kullanmamami söyledi, tam karşılamıyor görevini başka bi folik asit başladık.
Ben de kızıma hamileyken benzerini yaşadım önden gidiyordu ama doktorun müdahalesiyle 42. Haftada normal doğumla doğdu iri bir bebekti. Son iki hafta daha zordu benim için deBenim sonadet tarihimde 3haziran ama 11haftalık gorunuyorumoglumdada cok fark vardiarasinda dokyira gidince yibe sorucam gec dollenmemi oluyor diye
Canim bi saglik sorunun yoksa almanyada ayni diye biliyorum son ana kadar bekletiyor son gundede normaldogum icin yardima basliyorlar ,ama 40dan sonrasida cok zor geciyor oglumda dogmuycak artik diyordum
Evet canim bu sabah gittim simdilik birsey yok sukur doktor erkek gibi dedi❤Günaydın herkese. Canım sen bugunmu gidiyordun doktora. Sanki öyle demistin diye hatırlıyorum. Hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?