2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar ben de devletteki doktordan geldim.
Şimdilik iyi dedi. Kanama alanı yok. Görünen sıkıntı yok. Ense kalınlığı 1 cm dedi. Burun kemiği de ben gördüm dedi. İkili test istemedim.
Kahve lekeleri söyleyince progestana devam dedi o zaman ama görünürde bişey yok.
Folik asiti bırak dedi demir ve imom omega yazdı..
Bu da bebiş var mı tahmin doktor bişey demedi

Eklentiler

• IMG_20190902_125734.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 58
geriden gelmesi hiç bir zaman problem olmaz hatta normal doğum içinde baya büyük avantaj sadece önden giden iri bebeklerde doğum erken oluyor oyüzden o riskli oluyor bence korkma

Normal dogumu etkilediğini bilmiyodum canim tesekkur ederim yarin randevum var kndi doktorum bakalim ne kadar olcucek ,son 2olcumde farkli cikmisti

Hissiyat erkek diyor :)

Kızlar sizinde göbek deliği çevresinde sağ yada solunda acı hissi oluyor mu? Sanki çimdiklenme gibi

cinsiyeti söylemedi değil mi bazısı söylüormuş da :)

diyetle önlenebiliyor yani

inşallah hepimizin test sonuçları güzel çıkar.. Allaha emanet bebişlerimiz

bu bebeğin haftasından ileri yada geri olması çok problem değil anladığım kadarıyla . Bizimde bazen 2 gün önde oluyor bazen 3 gün geri de bazen tam gününde . Hafta hafta bile değişiyor . Ama dediğiniz gibi son haftalar önemli olan doğuma etkisi açısından .

bende gebelikten önce ve sonrasında 1 buçuk ay kullandım.
En son gittigim perinatolog kullanmamami söyledi, tam karşılamıyor görevini başka bi folik asit başladık.
hepsinin içeriğinde 400 mg folik asit var. farklı olsa bu şekilde prospektüse yazamazlar ki.. şaşırdım yani

Reactions: Eva
Ben de kızıma hamileyken benzerini yaşadım önden gidiyordu ama doktorun müdahalesiyle 42. Haftada normal doğumla doğdu iri bir bebekti. Son iki hafta daha zordu benim için de

kızlar serbest beta HCG 34,4
Papp a değerim 4, 96 çıkmış
Sizlerin kaç çıkmıştı yüksek yazıyor papp a değeri için internette amaa

Günaydın herkese. Canım sen bugunmu gidiyordun doktora. Sanki öyle demistin diye hatırlıyorum. Hayırlı ve güzel haberlerle gelirsin inşallah
Evet canim bu sabah gittim simdilik birsey yok sukur doktor erkek gibi dedi❤
2li tarama da yaptiracaktim ama istemedim ya vazgectim birden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…