Çok sevindim canim. Bende Çarşamba günü gideceğim ikiliye. Darısı başıma insallahEvet canim bu sabah gittim simdilik birsey yok sukur doktor erkek gibi dedi❤
2li tarama da yaptiracaktim ama istemedim ya vazgectim birden
Mşallah canım rabbim sağlıkl kucağına almayı nasip etsin.
Kaç cm cnm?
Valla canım bende e nabız dan baktım kontrol yarın 3te benim değerler baya i yüksek 149000beta 1290papa ama önemli olan risk cetveliymiş yarın alınca bakalım ne diyecek inşallah hepimiz için en iyisi olurkızlar serbest beta HCG 34,4
Papp a değerim 4, 96 çıkmış
Sizlerin kaç çıkmıştı yüksek yazıyor papp a değeri için internette amaa
Canım beylikduzundemi oturuyordun?Evet canim bu sabah gittim simdilik birsey yok sukur doktor erkek gibi dedi❤
2li tarama da yaptiracaktim ama istemedim ya vazgectim birden
Benim beta 44.29 papp a 2.57Valla canım bende e nabız dan baktım kontrol yarın 3te benim değerler baya i yüksek 149000beta 1290papa ama önemli olan risk cetveliymiş yarın alınca bakalım ne diyecek inşallah hepimiz için en iyisi olur
Lazere gitmismiydin canım.Dogumda lazerden giden tuyler tekrar cikar diye birsey duydum.Benimde tuylenme arttı.Hatta eşim fark etti tuylenmissin dedi :)Kızlar benimde vücutta killanma arttı gibi
Birde öksürürken ve hapşırırken anı batma oluyor kasık da
Biraz haftasonu kışlık için uğraştık valla bugün full yattım .
Kızım da anaokulu başladı yavaş yavaş işlerimi yaparım artık
Oy massallah Yerim ben onu
Bende de kıllanma arttı hızlı üzüyor bıkkınlık geldiKızlar benimde vücutta killanma arttı gibi
Birde öksürürken ve hapşırırken anı batma oluyor kasık da
Biraz haftasonu kışlık için uğraştık valla bugün full yattım .
Kızım da anaokulu başladı yavaş yavaş işlerimi yaparım artık
1 mm dir o canım cm değilKızlar ben de devletteki doktordan geldim.
Şimdilik iyi dedi. Kanama alanı yok. Görünen sıkıntı yok. Ense kalınlığı 1 cm dedi. Burun kemiği de ben gördüm dedi. İkili test istemedim.
Kahve lekeleri söyleyince progestana devam dedi o zaman ama görünürde bişey yok.
Folik asiti bırak dedi demir ve imom omega yazdı..
Bu da bebiş var mı tahmin doktor bişey demedi
Oy maşallah kuzucuk sana.. Heeşey yolunda değil mi canım?
evet senin gibi değerleri olanlar varmış mesela birim farkı mıdır artık neyse ... Benimde bir hafta sonra kontrolüm o yüzden sormak istedim ama kimse cevap vermiyorValla canım bende e nabız dan baktım kontrol yarın 3te benim değerler baya i yüksek 149000beta 1290papa ama önemli olan risk cetveliymiş yarın alınca bakalım ne diyecek inşallah hepimiz için en iyisi olur
Büyük ihtimalle birkaç haftaya geçecektir. İlk hamileliliğim çok rahattı ama ben bunda çok zorlandım. Hiç geçmeyecek gibiydi şimdi 1 haftadır baya hafifledi. Benim 14. haftam bitiyorAynen canim hasta gibiyim sürekli hiçbirşey yapasım da yok . Neyse dayanıyorum artık napalim herşey onun için sonu güzel olsun
Pek bilgim yok açıkçası, doktorlar ne derse onlara uyuyoruz cnm guvenerekten.hepsinin içeriğinde 400 mg folik asit var. farklı olsa bu şekilde prospektüse yazamazlar ki.. şaşırdım yani
Masallah canim ❤ hepimiz yanlış degilsem kız diye yorum yapmıştık ama erkek cikti☺
İnşaallah teşekkür ederimMaşallah canım ne güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Aminnn hepimizin evladını inşaallah teşekkür ederimAllah hayırlı uğurlu evlat eylesin, size bağışlasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?