2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Kızlar bel ve bacak destekli hamile yastığı almak istiyoeum ancak karar veremedim hep kötü yorumlar var. Kullanıp memnun kaldığınız bir ürün var mı?

kızlar serbest beta HCG 34,4
Papp a değerim 4, 96 çıkmış
Sizlerin kaç çıkmıştı yüksek yazıyor papp a değeri için internette amaa
Valla canım bende e nabız dan baktım kontrol yarın 3te benim değerler baya i yüksek 149000beta 1290papa ama önemli olan risk cetveliymiş yarın alınca bakalım ne diyecek inşallah hepimiz için en iyisi olur

Kızlar benimde vücutta killanma arttı gibi
Birde öksürürken ve hapşırırken anı batma oluyor kasık da
Biraz haftasonu kışlık için uğraştık valla bugün full yattım .
Kızım da anaokulu başladı yavaş yavaş işlerimi yaparım artık

Reactions: Eva
Lazere gitmismiydin canım.Dogumda lazerden giden tuyler tekrar cikar diye birsey duydum.Benimde tuylenme arttı.Hatta eşim fark etti tuylenmissin dedi :)

Bende de kıllanma arttı hızlı üzüyor bıkkınlık geldi

1 mm dir o canım cm değil
:)

Valla canım bende e nabız dan baktım kontrol yarın 3te benim değerler baya i yüksek 149000beta 1290papa ama önemli olan risk cetveliymiş yarın alınca bakalım ne diyecek inşallah hepimiz için en iyisi olur
evet senin gibi değerleri olanlar varmış mesela birim farkı mıdır artık neyse ... Benimde bir hafta sonra kontrolüm o yüzden sormak istedim ama kimse cevap vermiyor

Aynen canim hasta gibiyim sürekli hiçbirşey yapasım da yok . Neyse dayanıyorum artık napalim herşey onun için sonu güzel olsun
Büyük ihtimalle birkaç haftaya geçecektir. İlk hamileliliğim çok rahattı ama ben bunda çok zorlandım. Hiç geçmeyecek gibiydi şimdi 1 haftadır baya hafifledi. Benim 14. haftam bitiyor

Kızlar benim bulantıma armut elma çok iyi geliyor siz de deneyin ayrıca armut çok faydalıymış bebek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…