2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Eki Görüntüle 2303665
Kizlar bi masallahinizi aliriz❤❤
Doktor erkek gibi dedi
Erkenden gitmissin ya ne guzel heyecanlar dimi. Bende kizimda sabah erkenden giderdim. Hatta kar yagdiginda gidip doktoru beklemistik, adamin beni gorunce ki yuz ifadesi cok komikti :d
Bu arada maşallah :)

Rabbim sagliklisihhatli kucaginiza almak nasip etsin insallah bana da kiz yazmak nasip olur❤❤. Hayirli ugurlu olsun insallah

Bende bebişimi görseydim keşke. Bir umut dr bakar belki dedim ama bakmadı bende ustelemedim. Bari cumartesiye şimdiden randevu alayım

Benim randevuma daha 3 gun var persembe gunu. Valla zaman gecmiyor sanki vucudumun her yeri ayri telden caliyor. Bugun seminerde cok oturdum sandalyede geldim geleli kuyruk sokumum agriyor
ayh benimde perşembe öğlen..bende gün sayıyorum..kuyruk sokumu ayrı dert her gün sabahtan akşama dek oturuyorum ben çalışırken..şalımı simit gibi yapıp oturuyorum biraz daha rahat oluyor

ayh benimde perşembe öğlen..bende gün sayıyorum..kuyruk sokumu ayrı dert her gün sabahtan akşama dek oturuyorum ben çalışırken..şalımı simit gibi yapıp oturuyorum biraz daha rahat oluyor
Tatil boyunca uzandigim icin oturunca vucut afalladi sanirim

normalmiş rahim baskı yapıyormuş oturunca da daha çok yapıyor herhalde...arada hareket etmek gerekiyormuşbel yastıklık değil bu popoyu koydugun yerle alakalı ağrı oluo
Oturma simidi alabilirsin canım. Bende bütün gün oturarak çalışıyorum oturma simidi ve bel yastığı kullanıyorum. Daha önce kuyruk sokumu kayması yaşamıştım. Yastığı kullandığımdan beri ağrılarım olmuyor çok şükür popoda :)

Kızlar ben bugün ikili tarama için doktora gittim çok şükür her şey yolunda kan da verdim haftaya yorumlayacağım dedi bu arada %80 kız dedi ama haftaya gelince daha net söylerim dedi bazen pipi düşmüş oluyo alta doğru gözükmüyor dedi 2 oğlum var Rabbimden önce hayırlı sağlıklı sonra kız diledim inşallah herkesin gönlüne göre verir

Allah gonlune gore versin
Hayirli sağlıklı evlat olsun inşallah canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…