Sanirim sende kız istiyordun hayırlı olsun canım☺Aminnn hepimizin evladını inşaallah teşekkür ederim
Mşallah canım rabbim sağlıkl kucağına almayı nasip etsin.
[/QUOwTE]
Ay hadi masallah cnmRabbim saglikla eli ayagi duzgun kucaginiza almak nasip etsin insallahh.
Ben hep seninkini kiz diye hatirliyorum ya da burada yorumlar o yondeydi sanki dimi
Erkenden gitmissin ya
Arkadaşlar bizede doktorumuz %99 Kız dedi❤söylemeyi unuttum sanırım cuma günü . Önümüzde ki cuma 2li test sonucum çıkıcak dua bekliyorum hepimizin evladı hayırlı sağlıklı olsun inşaallah
Pardon mm miş1 mm dir o canım cm değil
:)
ayh benimde perşembe öğlen..bende gün sayıyorum..kuyruk sokumu ayrı dert her gün sabahtan akşama dek oturuyorum ben çalışırken..şalımı simit gibi yapıp oturuyorum biraz daha rahat oluyorBenim randevuma daha 3 gun var persembe gunu. Valla zaman gecmiyor sankivucudumun her yeri ayri telden caliyor. Bugun seminerde cok oturdum sandalyede geldim geleli kuyruk sokumum agriyor
Tatil boyunca uzandigim icin oturunca vucut afalladi sanirimayh benimde perşembe öğlen..bende gün sayıyorum..kuyruk sokumu ayrı dert her gün sabahtan akşama dek oturuyorum ben çalışırken..şalımı simit gibi yapıp oturuyorum biraz daha rahat oluyor
Ben bel yastigi falan almistim calisirkenTatil boyunca uzandigim icin oturunca vucut afalladi sanirim
Hayırlısı inşallah canım yarın yazarımevet senin gibi değerleri olanlar varmış mesela birim farkı mıdır artık neyse ... Benimde bir hafta sonra kontrolüm o yüzden sormak istedim ama kimse cevap vermiyor
Oturma simidi alabilirsin canım. Bende bütün gün oturarak çalışıyorum oturma simidi ve bel yastığı kullanıyorum. Daha önce kuyruk sokumu kayması yaşamıştım. Yastığı kullandığımdan beri ağrılarım olmuyor çok şükür popoda :)normalmiş rahim baskı yapıyormuş oturunca da daha çok yapıyor herhalde...arada hareket etmek gerekiyormuşbel yastıklık değil bu popoyu koydugun yerle alakalı ağrı oluo
Evet elinde bende kız istiyorduk değişmez inşaallah %99 dedi sonuçta . Allah hepinizin gönlüne göre versin. Tabi en önemlisi sağlıklı ve hayırlı olmasıSanirim sende kız istiyordun hayırlı olsun canım☺
Amin inşaallah teşekkür ederim Rabbim gönlünüze göre versinRabbim sagliklisihhatli kucaginiza almak nasip etsin insallah bana da kiz yazmak nasip olur❤❤. Hayirli ugurlu olsun insallah
Allah gonlune gore versinKızlar ben bugün ikili tarama için doktora gittim çok şükür her şey yolunda kan da verdim haftaya yorumlayacağım dedi bu arada %80 kızdedi ama haftaya gelince daha net söylerim dedi bazen pipi düşmüş oluyo alta doğru gözükmüyor dedi 2 oğlum var Rabbimden önce hayırlı sağlıklı sonra kız diledim inşallah herkesin gönlüne göre verir
Yolundadır merak etme ben de hiç belittim kalmadı derken bebişim gördüm dr sağlıklı dedi çok şükürKızlar zaman yaklastikca stresim artiyor. Acaba her sey yolunda midir diye dusunurken buluyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?