2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
karından ultrasonda solda olursa erkek
vaginal ultrasonda solda olursa kız
sizinki solda mı sağdamı anlayamadım tam ortada ufaklık

Bizi merakta birakmak icin yani napalim doktor diyene kadr bekliycez ☺☺tesekkur edrim yinede
Ben de kızıma hamileyken benzerini yaşadım önden gidiyordu ama doktorun müdahalesiyle 42. Haftada normal doğumla doğdu iri bir bebekti. Son iki hafta daha zordu benim için de

Ne kadr gec olsada insallah mudahale gerektirmez napicaklarini dogum kursunda anlatmislardi ondan heralde cok korkuyorum

3 aydır beni mahveden bulantı ve mide yanması bıçak gibi kesildi Sevinsem mi kafaya mı taksam bilemedim
3 ayin geçmiş canım normal aslında ama dediğin gibi korkular olunca insan sevinemiyor bile.
Kötü birşey yoktur inşallah cnm stres yapma

KızlaR 9 haftalığım progesteron ve decavit ilacım bitti randevum 14 eylül ama bitti diye devlet hastanesünden randevu aldım çarşambaya sizde kullaNdınızmı bu haftalrda kaçıncı haftaya kadar kullandınıız

Merhaba kızlar. arada bende de oluyo ani kasılmalar. genelde uzanıp birden kalkınca oluyo. ama normal diye biliyorum ben bu durumu.
bu arada onceki hamileliğimde aşırı yiyodum bunda çok iştahım yok nedense

Reactions: Eva
Erkenden gitmissin ya ne guzel heyecanlar dimi. Bende kizimda sabah erkenden giderdim. Hatta kar yagdiginda gidip doktoru beklemistik, adamin beni gorunce ki yuz ifadesi cok komikti :d
Bu arada maşallah :)
Nerden anladin ya
Dun gece 2ye kadar uyuyamadim sen dusun
Saat 9u 5 gece randevu saatim yoksa ogle falan olsa zaman gecmiyor
Cok guzel heyecanlar Allah herkese nasip.etsin insallah

Ben okuyana kadar 10 sayfa birikmiş, inanamadım. Normalde max 1 sayfada burada bitiyordum, işe başladığım nasıl da belli
Size iki sorum var birincisi göbeğim çok kaşınıyor, bu bir hamilelik belirtisi mi? Özelikle göbek deliğimin etrafı inanılmaz kaşınıyor.
İkincisi elimi karnıma koyduğum zaman sanki orada bebeğin yüzdüğünü, onunla iletişim kurduğumu hissediyorum. Psikolojik dimi bunlar?

Reactions: Eva
Daha kesin degil canim o yuzden kiz da olabilir
İkimiz de gün olarak aynıyiz inşallah bana da tahminde bulunur,merak ettim çoğu kişi net olmasa da ogrendi.
Benim bulantilar çok hafifledi eskiye göre
Çok aşırı bas donmelerim devam ediyor.
Baş dönmesi gibi de değil gözlerim kararıyo bayılacak gibi oluyorum hemen uzaniyorum.

Soyler canim insallah
Tansiyonun dusuk o zaman canim bol ayran ic bende zaten birsey yoktu nasilsam hala oyleyim

Soyler canim insallah
Tansiyonun dusuk o zaman canim bol ayran ic bende zaten birsey yoktu nasilsam hala oyleyim
en son olctugumde normaldi bilmiyorum ya evde de cihaz yok.
Dışarıda olunca kötü oluyorum herkesin içinde inşallah geçer bu durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…