- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
karından ultrasonda solda olursa erkek
vaginal ultrasonda solda olursa kız
sizinki solda mı sağdamı anlayamadım tam ortada ufaklık
Ben de kızıma hamileyken benzerini yaşadım önden gidiyordu ama doktorun müdahalesiyle 42. Haftada normal doğumla doğdu iri bir bebekti. Son iki hafta daha zordu benim için de
Bende çok korkuyorum ya kaç hafta oldu girmeyeli.Yolundadır merak etme ben de hiç belittim kalmadı derken bebişim gördüm dr sağlıklı dedi çok şükür
3 ayin geçmiş canım normal aslında ama dediğin gibi korkular olunca insan sevinemiyor bile.3 aydır beni mahveden bulantı ve mide yanması bıçak gibi kesildiSevinsem mi kafaya mı taksam bilemedim
Bende de oluyor arada sen içini ferah tut ve bol dua et cnmBende çok korkuyorum ya kaç hafta oldu girmeyeli.
Dün gece de rahimde kasılma oldu çok korktum
5.7 cm canimKaç cm cnm?
Maşallah
Hayir canim balikesirdeyim benCanım beylikduzundemi oturuyordun?
Hamdolsun canim simdilik yok sukur genlab vede 2li tarama istediler ama yaptirmayacagimOy maşallah kuzucuk sana.. Heeşey yolunda değil mi canım?
Daha kesin degil canim o yuzden kiz da olabilirMasallah canim ❤ hepimiz yanlış degilsem kız diye yorum yapmıştık ama erkek cikti☺
Nerden anladin yaErkenden gitmissin yane guzel heyecanlar dimi. Bende kizimda sabah erkenden giderdim. Hatta kar yagdiginda gidip doktoru beklemistik, adamin beni gorunce ki yuz ifadesi cok komikti :d
Bu arada maşallah :)
İkimiz de gün olarak aynıyiz inşallah bana da tahminde bulunur,merak ettim çoğu kişi net olmasa da ogrendi.Daha kesin degil canim o yuzden kiz da olabilir
Soyler canim insallahİkimiz de gün olarak aynıyiz inşallah bana da tahminde bulunur,merak ettim çoğu kişi net olmasa da ogrendi.
Benim bulantilar çok hafifledi eskiye göre
Çok aşırı bas donmelerim devam ediyor.
Baş dönmesi gibi de değil gözlerim kararıyo bayılacak gibi oluyorum hemen uzaniyorum.
en son olctugumde normaldi bilmiyorum ya evde de cihaz yok.Soyler canim insallah
Tansiyonun dusuk o zaman canim bol ayran ic bende zaten birsey yoktu nasilsam hala oyleyim
Gecer canim insallah senin randevu ne zamandien son olctugumde normaldi bilmiyorum ya evde de cihaz yok.
Dışarıda olunca kötü oluyorum herkesin içinde inşallah geçer bu durum.
Amin insallah canim Allah razi olsun❤Çok sevindim canim. Bende Çarşamba günü gideceğim ikiliye. Darısı başıma insallah
Amin canim insallah Allah razi olsun❤Mşallah canım rabbim sağlıkl kucağına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?