2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Benimde artti siyahlasti kalinlasti gobegimdede cok artti

Kizlar tek tek alintilayamadim ama tuylenmeyi konusmussunuz yaniltmak istememde erkek bebekte daha hizlii artis oluyir oglumdayken benimde cok hizli geliyordu ordan biliyorum ama hormon artisida etkiliyoe tabi
Acaip kıllandım maymun gibiyim resmen
Siyahlasti kalinlasti gobegimde falan acaip artti heryerimde artti hatta bıktım simdiden bide cabuk uzuyor
Doktor bana da bugun erkek gibi dedi belkide ondan

3 ayin geçmiş canım normal aslında ama dediğin gibi korkular olunca insan sevinemiyor bile.
Kötü birşey yoktur inşallah cnm stres yapma
Evet canım özellikle bulantı 3. aydan itibaren azalır ya da kesilirmis. Mide yanmam çok olurdu lansor kullandım üç dört defa o da kesmiş olabilir.

Reactions: Eva
Siyahlasti kalinlasti gobegimde falan acaip artti heryerimde artti hatta bıktım simdiden bide cabuk uzuyor

Simdi ben yazicaktm erkek bebek killandirirmis derler. Cok az da olsa anne kanina testestoron gecermis gecsn hafta kagan kocatepenin di sanirim videosunda izlemistim☺

Kaşınması, karnın büyğdüğü için göbeğin geriliyor canım o yüzden :)

Inanir misin oglumda benimde ogleydi hele gobegim niyeyse orasi cok koyu renk tuylenmisti utanıyordum doktora giderken hadi bakalim bi dahaki randevuda netlesir ama bmce erkek gibi

Doktorun daha iyi bilir morelini bozmak istememde kasintin varsa bnce kremkullanmaya basla cunku catlaklara zemin hazırlıyor kasidikca ,tirnaginla degilde avuc icinle hafif surtele istersen benim ilk hamileligimde daha baalarinda tutmustu bu kasintilarim

9+2 deyim sol kasigimda batma var suan cok artti sizdede oluyormu? Kontrolum 17sinde zaman gecmiyor oyy ins hersey yolundadir mide bulantimda tavan durumda evden cikamiyorum hic bisey yapasim yok gecmiyor bulantim birde bugun otururken koltuga falan sanki icimde siskinlik varmis gibi hissediyorum ins idrar yolu enfeksiyonu falan degildir belirti yok ama bulantidan dolayi suda icemiyorum nezaman azsu icsem sonucu idrar yolu enfeksiyonu oluyordu umarim degildir ayyy hepten ters duz oldum buara

Kaşınması, karnın büyğdüğü için göbeğin geriliyor canım o yüzden :)
Ay çok heyecanlı

Hindistan cevizi yağı sürüyordum ama biraz sallayarak, çok önemsememiştim. Bundan sonra her gece

Güzel haberler alan arkadaşları tebrik ediyorum maşallahh diyorum. Henuz benim gibi taramaya girmeyen arkadaslar icin dua istiyorum kizlar heyecan stres karisik durumdayim. Persembe nasil gelecek bakalim
Aynen ya, su kontrolu bi atlatsak iyi olduklarini gorsek sonrasi cok daha kolay gececek biliyorum. Benim tam 1 hafta var daha, insallah saglikla goruruz bebisleri

Sirf bu yuzden aloe vera cicegi yetistirdim duzenli nemlendiriyim catlak olusmasin diye

Ben 1 aydir evden disari cikmiyorum zaten alistim evde yasamaya :) mide bulantin icin zencefil cayi oneririm kisa sureli rahatlatiyor ben su icemedigim donemlerde link cilekli alirdim onlari icerdim sende meyve suyuyla veya corbayla en azindan birazcikda olsa sivi takviyeni saglamis olursun ama hic birsey yapamiyorum diyorsan serum sivi takviyesi olarak taktorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…