Benimde artti siyahlasti kalinlasti gobegimdede cok arttiKızlar benimde vücutta killanma arttı gibi
Birde öksürürken ve hapşırırken anı batma oluyor kasık da
Biraz haftasonu kışlık için uğraştık valla bugün full yattım .
Kızım da anaokulu başladı yavaş yavaş işlerimi yaparım artık
Aynen benimde oyle bide siyahlasti kalinlastiBende de kıllanma arttı hızlı üzüyor bıkkınlık geldi
Insallah tertemiz cikar canim bende yaptiracaktim birden vazgectimArkadaşlar bizede doktorumuz %99 Kız dedi❤söylemeyi unuttum sanırım cuma günü . Önümüzde ki cuma 2li test sonucum çıkıcak dua bekliyorum hepimizin evladı hayırlı sağlıklı olsun inşaallah
Acaip kıllandım maymun gibiyim resmenKizlar tek tek alintilayamadim ama tuylenmeyi konusmussunuz yaniltmak istememde erkek bebekte daha hizlii artis oluyir oglumdayken benimde cok hizli geliyordu ordan biliyorumama hormon artisida etkiliyoe tabi
Evet canım özellikle bulantı 3. aydan itibaren azalır ya da kesilirmis. Mide yanmam çok olurdu lansor kullandım üç dört defa o da kesmiş olabilir.3 ayin geçmiş canım normal aslında ama dediğin gibi korkular olunca insan sevinemiyor bile.
Kötü birşey yoktur inşallah cnm stres yapma
Biri orada oturuyordu karistirdim o zaman :)Hayir canim balikesirdeyim ben
yarın sabah ☺Gecer canim insallah senin randevu ne zamandi
Acaip kıllandım maymun gibiyim resmen
Siyahlasti kalinlasti gobegimde falan acaip artti heryerimde artti hatta bıktım simdiden bide cabuk uzuyor
Doktor bana da bugun erkek gibi dedi belkide ondan
Boşver herşeyi normalse bence de hiç gerek yok canım.. Sağlıkla büyüsün inşallahHamdolsun canim simdilik yok sukur genlab vede 2li tarama istediler ama yaptirmayacagim
Kaşınması, karnın büyğdüğü için göbeğin geriliyor canım o yüzden :)Ben okuyana kadar 10 sayfa birikmiş, inanamadım.Normalde max 1 sayfada burada bitiyordum, işe başladığım nasıl da belli
Size iki sorum var birincisi göbeğim çok kaşınıyor, bu bir hamilelik belirtisi mi? Özelikle göbek deliğimin etrafı inanılmaz kaşınıyor.
İkincisi elimi karnıma koyduğum zaman sanki orada bebeğin yüzdüğünü, onunla iletişim kurduğumu hissediyorum.Psikolojik dimi bunlar?
Acaip kıllandım maymun gibiyim resmen
Siyahlasti kalinlasti gobegimde falan acaip artti heryerimde artti hatta bıktım simdiden bide cabuk uzuyor
Doktor bana da bugun erkek gibi dedi belkide ondan
Ben okuyana kadar 10 sayfa birikmiş, inanamadım.Normalde max 1 sayfada burada bitiyordum, işe başladığım nasıl da belli
Size iki sorum var birincisi göbeğim çok kaşınıyor, bu bir hamilelik belirtisi mi? Özelikle göbek deliğimin etrafı inanılmaz kaşınıyor.
İkincisi elimi karnıma koyduğum zaman sanki orada bebeğin yüzdüğünü, onunla iletişim kurduğumu hissediyorum.Psikolojik dimi bunlar?
Ay çok heyecanlıKaşınması, karnın büyğdüğü için göbeğin geriliyor canım o yüzden :)
Hindistan cevizi yağı sürüyordum ama biraz sallayarak, çok önemsememiştim. Bundan sonra her geceDoktorun daha iyi bilir morelini bozmak istememde kasintin varsa bnce kremkullanmaya basla cunku catlaklara zemin hazırlıyor kasidikca ,tirnaginla degilde avuc icinle hafif surtele istersen benim ilk hamileligimde daha baalarinda tutmustu bu kasintilarim
İnsallah canım. Dua et bizeYolundadır merak etme ben de hiç belittim kalmadı derken bebişim gördüm dr sağlıklı dedi çok şükür
Aynen ya, su kontrolu bi atlatsak iyi olduklarini gorsek sonrasi cok daha kolay gececek biliyorum. Benim tam 1 hafta var daha, insallah saglikla goruruz bebisleriGüzel haberler alan arkadaşları tebrik ediyorum maşallahh diyorum. Henuz benim gibi taramaya girmeyen arkadaslar icin dua istiyorum kizlarheyecan stres karisik durumdayim. Persembe nasil gelecek bakalim
Sirf bu yuzden aloe vera cicegi yetistirdim duzenli nemlendiriyim catlak olusmasin diyeDoktorun daha iyi bilir morelini bozmak istememde kasintin varsa bnce kremkullanmaya basla cunku catlaklara zemin hazırlıyor kasidikca ,tirnaginla degilde avuc icinle hafif surtele istersen benim ilk hamileligimde daha baalarinda tutmustu bu kasintilarim
Ben 1 aydir evden disari cikmiyorum zaten alistim evde yasamaya :) mide bulantin icin zencefil cayi oneririm kisa sureli rahatlatiyor ben su icemedigim donemlerde link cilekli alirdim onlari icerdim sende meyve suyuyla veya corbayla en azindan birazcikda olsa sivi takviyeni saglamis olursun ama hic birsey yapamiyorum diyorsan serum sivi takviyesi olarak taktorabilirsin.9+2 deyim sol kasigimda batma var suan cok artti sizdede oluyormu? Kontrolum 17sinde zaman gecmiyor oyy ins hersey yolundadir mide bulantimda tavan durumda evden cikamiyorum hic bisey yapasim yok gecmiyor bulantim birde bugun otururken koltuga falan sanki icimde siskinlik varmis gibi hissediyorum ins idrar yolu enfeksiyonu falan degildir belirti yok ama bulantidan dolayi suda icemiyorum nezaman azsu icsem sonucu idrar yolu enfeksiyonu oluyordu umarim degildir ayyy hepten ters duz oldum buara
İnsallah canim zaman zor geciyor yaAynen ya, su kontrolu bi atlatsak iyi olduklarini gorsek sonrasi cok daha kolay gececek biliyorum. Benim tam 1 hafta var daha, insallah saglikla goruruz bebisleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?