2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Bebeğin erkek olmasıyla önden gitmesinin alakası ne canım merak ettim de
erkek bebeklerin boyu uzun ve iri olduklari icin teyzem de ebe hemsire ona da kendi dr u aynisini demis crl sinin yuksek ilerlemesi ve haftasının onden gitmesi genelde erkek oldugunu gosterir demis ona da ben de saglikciyim bizde oyle ogrenmistik

erkek olmasıyla ne ilgisi var önden gitmesinin tatlım ?
simdi benim adet tarihine gore 12+4 olmasi gerekirken 13+2 cikmasinin normalde fizyolojik olarak imkani yok o zaman adet oldugum icin dollenme olamaz zaten iliski de olmaz kizimda da boyle bsy yasamadim crl si surekli 7-8 birim yuksekten gidiyordu en son 10 birim yuksekten gitti teyzem ebe hemsire teyze ben erkek olmasindan supheleniyorum dedim ona da kendi dr lari erkek bebeklerin crl si yuksekten ilerler buna bagli olarak da haftasi onde gozukur demis

Kızlar doktorum cinsiyet tahmını icin 16.haftada gel dedi ama sankı o haftaya kadar duramıcam.cok merak ediyorum.15. Haftalarda da belli olur dimi cinsiyet

Canım bilgin olsun ben bugün sağlık ocağındaki doktorla konuştum. Zencefil çayını pek önermiyormuş, nane-limon ya da ıhlamur içilebilirmiş.

Benimde erkek ama simdilik 4 gun geriden gidiyor.Dr.un dedigine gore gec dollenme

Kızlar normalde kilolu olup hamilelikte diyet önerileniniz var mi acaba? İki doktor da benden diyet yapmamı istedi. Hatta devlet hastanesinde diyetisyene yönlendirdiler beni. Diyetisyen gebeliğim boyunca hiç kilo almamam gerektiğini söyledi. Liste verdi iki hafta sonra kontrole çağırdı. 82 kiloyum boyum 173. Çok abartılı bir kilom yok aslında. Tabi bana göre. Millet 95 kilo 160 boyla hamile kalıyor. Anlamadım gitti.

Benimde erkek ama simdilik 4 gun geriden gidiyor.Dr.un dedigine gore gec dollenme
olabilir cnm zaten Allah bilir her bebek ilerden gidecek diye bsy yok bu bi genelleme dedigim gibi erkeklerin iri olmasi ile alakali gec dollenmede tabiki oyle olmasi normal bana gore gerci hepimize gore saglikli olsun yeter cinsiyetin bile onemi yok Allah herkesin gonlune gore sagliklisindan ve hayirlisindan versin

bayanlar doktordan simdi geldim 11+6 gunluguz doktor iyi dedi ikili test icin baktiginda ama yine de kan testi istedi anlamadim sebebini

bebeğin boyu 5.38 cm
ense kalinligi 1.18 / 1.40 / 1.92 cikti

ultrasonda burunu ben gorebiliyorum ama sizden rica etsem hem bakip hemde cinsiyet icin tahminde bulunabilir misiniz cunku erken diye hicbir tahminde bulunmadi

Eklentiler

• 610D3DC8-A9DC-40A3-9E2D-B96743453B15.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 34
3 ayin geçmiş canım normal aslında ama dediğin gibi korkular olunca insan sevinemiyor bile.
Kötü birşey yoktur inşallah cnm stres yapma
Zaten dr lar 12. Haftadan sonra mide bulantınız birden kesilir sabah bir bakmışsınız bulantı olmaz diyorlar. Sizinde öyle olmuştur inşallah

İyi geceler hanımlar maşallah güzel sonuçlar geliyor bir bir darısı bizlere inşallah beklemek çok zor benim kontrolüm 21inde olacak umarım her şeyyolumdadır sabırla ve duayla bekliyorum sadece

Bu arada çatlak kremlerini ve yağlarını kullanmaya başlayan oldu mu ben önümüzdeki haftadan itibaren kullanmayı düşünüyorum var mı Öner’iniz ben internetten buldum bir şeyler ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…