erkek bebeklerin boyu uzun ve iri olduklari icin teyzem de ebe hemsire ona da kendi dr u aynisini demis crl sinin yuksek ilerlemesi ve haftasının onden gitmesi genelde erkek oldugunu gosterir demis ona da ben de saglikciyim bizde oyle ogrenmistikBebeğin erkek olmasıyla önden gitmesinin alakası ne canım merak ettim de
simdi benim adet tarihine gore 12+4 olmasi gerekirken 13+2 cikmasinin normalde fizyolojik olarak imkani yok o zaman adet oldugum icin dollenme olamaz zaten iliski de olmaz kizimda da boyle bsy yasamadim crl si surekli 7-8 birim yuksekten gidiyordu en son 10 birim yuksekten gitti teyzem ebe hemsire teyze ben erkek olmasindan supheleniyorum dedim ona da kendi dr lari erkek bebeklerin crl si yuksekten ilerler buna bagli olarak da haftasi onde gozukur demiserkek olmasıyla ne ilgisi var önden gitmesinin tatlım ?
benimde hcg m cok yuksek 106, pap 3.19kızlar serbest beta HCG 34,4
Papp a değerim 4, 96 çıkmış
Sizlerin kaç çıkmıştı yüksek yazıyor papp a değeri için internette amaa
Canım bilgin olsun ben bugün sağlık ocağındaki doktorla konuştum. Zencefil çayını pek önermiyormuş, nane-limon ya da ıhlamur içilebilirmiş.Ben 1 aydir evden disari cikmiyorum zaten alistim evde yasamaya :) mide bulantin icin zencefil cayi oneririm kisa sureli rahatlatiyor ben su icemedigim donemlerde link cilekli alirdim onlari icerdim sende meyve suyuyla veya corbayla en azindan birazcikda olsa sivi takviyeni saglamis olursun ama hic birsey yapamiyorum diyorsan serum sivi takviyesi olarak taktorabilirsin.
Benimde erkek ama simdilik 4 gun geriden gidiyor.Dr.un dedigine gore gec dollenmesimdi benim adet tarihine gore 12+4 olmasi gerekirken 13+2 cikmasinin normalde fizyolojik olarak imkani yok o zaman adet oldugum icin dollenme olamaz zaten iliski de olmaz kizimda da boyle bsy yasamadim crl si surekli 7-8 birim yuksekten gidiyordu en son 10 birim yuksekten gitti teyzem ebe hemsire teyze ben erkek olmasindan supheleniyorum dedim ona da kendi dr lari erkek bebeklerin crl si yuksekten ilerler buna bagli olarak da haftasi onde gozukur demis
Ben beylikduU:)Biri orada oturuyordu karistirdim o zaman :)
2 3 gunCanım bilgin olsun ben bugün sağlık ocağındaki doktorla konuştum. Zencefil çayını pek önermiyormuş, nane-limon ya da ıhlamur içilebilirmiş.
Yakinlarimda oturuyorsun cnm benim aklimda yanlis kisi kalmis :) hangi hastaneye gidiyorsun?Ben beylikduU:)
Simdiki kizmi varmi yine tuylenmeInanir misin oglumda benimde ogleydi hele gobegim niyeyse orasi cok koyu renk tuylenmisti utanıyordum doktora giderkenhadi bakalim bi dahaki randevuda netlesir ama bmce erkek gibi
Reyap cnm mehmet alicik sen hangisine gidiyorsun2 3 gun
Yakinlarimda oturuyorsun cnm benim aklimda yanlis kisi kalmis :) hangi hastaneye gidiyorsun?
Medilife a gidiyorum canım.ahmet beyeReyap cnm mehmet alicik sen hangisine gidiyorsun
olabilir cnm zaten Allah bilir her bebek ilerden gidecek diye bsy yok bu bi genelleme dedigim gibi erkeklerin iri olmasi ile alakali gec dollenmede tabiki oyle olmasi normal bana gore gerci hepimize gore saglikli olsun yeter cinsiyetin bile onemi yok Allah herkesin gonlune gore sagliklisindan ve hayirlisindan versinBenimde erkek ama simdilik 4 gun geriden gidiyor.Dr.un dedigine gore gec dollenme
Zaten dr lar 12. Haftadan sonra mide bulantınız birden kesilir sabah bir bakmışsınız bulantı olmaz diyorlar. Sizinde öyle olmuştur inşallah3 ayin geçmiş canım normal aslında ama dediğin gibi korkular olunca insan sevinemiyor bile.
Kötü birşey yoktur inşallah cnm stres yapma
Sağda kız
Sizinki solda da değil sağda da bilemedimIyi aksamlar hanımlar bizimde bugün kontrolümüz vardı 10+3 Çok şükür herşey yolundaydı bizede bi cinsiyet tahmini yaparmisinizEki Görüntüle 2303833
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?