Sizinki solda da değil sağda da bilemedimheyecan yaptırıyor size
[/QUOThic soylemee aynn oylesagda sanki doktor o taraftan bakiyor
Kızlar normalde kilolu olup hamilelikte diyet önerileniniz var mi acaba? İki doktor da benden diyet yapmamı istedi. Hatta devlet hastanesinde diyetisyene yönlendirdiler beni. Diyetisyen gebeliğim boyunca hiç kilo almamam gerektiğini söyledi. Liste verdi iki hafta sonra kontrole çağırdı. 82 kiloyum boyum 173. Çok abartılı bir kilom yok aslında. Tabi bana göre. Millet 95 kilo 160 boyla hamile kalıyor. Anlamadım gitti.
Bence de kilo almayan hamile daha hiç duymadım. Sizi guness rekorlar kitabına yazdıracaklar heralde. Obezlerde bile 5-6 kilo alınmalı diyor ki sizin dehşet kilonuz yokAa çok şaşırdım şu an. Ben de kiloluyum, hatta sana göre daha abartı sayılabilecek bir kilom var ama bana kimse ‘kilo almayacaksın’ demedi. Herkes kontrollü kilo al diyor. Doktorum beni de diyetisyene yönlendirdi. ‘Hamileliğin boyunca max 10 kilo alabilirsin’ dedi, ki gayet makul. Ama sana söylenen hiç makul değil.
Aklıma estikçe bebe yağına benzer bişi aldım sürünüyorumBu arada çatlak kremlerini ve yağlarını kullanmaya başlayan oldu mu ben önümüzdeki haftadan itibaren kullanmayı düşünüyorum var mı Öner’iniz ben internetten buldum bir şeyler ama
Teşekkür ederim canımZaten dr lar 12. Haftadan sonra mide bulantınız birden kesilir sabah bir bakmışsınız bulantı olmaz diyorlar. Sizinde öyle olmuştur inşallah ☺
Ay çok heyecanlı
Hindistan cevizi yağı sürüyordum ama biraz sallayarak, çok önemsememiştim. Bundan sonra her gece
Ay çok heyecanlı
Insallah iyi gelir gobegimiz büyüdüğü icinde oluyor tabiki ☺
Hasatzamani aloverayi nasil kullaniyorsun zor mu yetistirmesi dogum sonrası catlaklarada iyi geldigini gormustum
Kesinlikle. Boşu boşuna moraliniz bozulmuş. Zaten sırf bebek, plasenta, rahim ağırlığı, sıvı, kese 10 kilodan fazla geliyor.Bence de kilo almayan hamile daha hiç duymadım. Sizi guness rekorlar kitabına yazdıracaklar heralde. Obezlerde bile 5-6 kilo alınmalı diyor ki sizin dehşet kilonuz yok
Ay çok heyecanlı
Hindistan cevizi yağı sürüyordum ama biraz sallayarak, çok önemsememiştim. Bundan sonra her gece
Simdiki kizmi varmi yine tuylenme
Bence kız :)bayanlar doktordan simdi geldim 11+6 gunluguz doktor iyi dedi ikili test icin baktiginda ama yine de kan testi istedi anlamadim sebebini
bebeğin boyu 5.38 cm
ense kalinligi 1.18 / 1.40 / 1.92 cikti
ultrasonda burunu ben gorebiliyorum ama sizden rica etsem hem bakip hemde cinsiyet icin tahminde bulunabilir misiniz cunku erken diye hicbir tahminde bulunmadi
Eki Görüntüle 2303822 Eki Görüntüle 2303823
Lazere gitmismiydin canım.Dogumda lazerden giden tuyler tekrar cikar diye birsey duydum.Benimde tuylenme arttı.Hatta eşim fark etti tuylenmissin dedi :)
Benim randevuma daha 3 gun var persembe gunu. Valla zaman gecmiyor sankivucudumun her yeri ayri telden caliyor. Bugun seminerde cok oturdum sandalyede geldim geleli kuyruk sokumum agriyor
Kızlar normalde kilolu olup hamilelikte diyet önerileniniz var mi acaba? İki doktor da benden diyet yapmamı istedi. Hatta devlet hastanesinde diyetisyene yönlendirdiler beni. Diyetisyen gebeliğim boyunca hiç kilo almamam gerektiğini söyledi. Liste verdi iki hafta sonra kontrole çağırdı. 82 kiloyum boyum 173. Çok abartılı bir kilom yok aslında. Tabi bana göre. Millet 95 kilo 160 boyla hamile kalıyor. Anlamadım gitti.
Bu arada çatlak kremlerini ve yağlarını kullanmaya başlayan oldu mu ben önümüzdeki haftadan itibaren kullanmayı düşünüyorum var mı Öner’iniz ben internetten buldum bir şeyler ama
Senin cinsiyet bellimi gercekten erkektemi oluyo acaba merak ettimEver genital koltuk altı bacak gidiyordum hiç gitmemiş gibi çıkıyor ve göbek çevresi de siyah belirgin oldu
Evet benimde alt karnım dolu dolu hissediyorum, tarifi zor :))Iyi aksamlar kizlar ,alt karninizda yururken yatarken hissediyormusunuz,hareketten bahsetmiyorum ama,sislik gibi
Ben bu hafta başladım duştan sonra b oil diye bir çatlak yağı aldım onu sürüyorum birde bebek yağı aldım dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum.Bu arada çatlak kremlerini ve yağlarını kullanmaya başlayan oldu mu ben önümüzdeki haftadan itibaren kullanmayı düşünüyorum var mı Öner’iniz ben internetten buldum bir şeyler ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?