2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Aa çok şaşırdım şu an. Ben de kiloluyum, hatta sana göre daha abartı sayılabilecek bir kilom var ama bana kimse ‘kilo almayacaksın’ demedi. Herkes kontrollü kilo al diyor. Doktorum beni de diyetisyene yönlendirdi. ‘Hamileliğin boyunca max 10 kilo alabilirsin’ dedi, ki gayet makul. Ama sana söylenen hiç makul değil.

Bence de kilo almayan hamile daha hiç duymadım. Sizi guness rekorlar kitabına yazdıracaklar heralde. Obezlerde bile 5-6 kilo alınmalı diyor ki sizin dehşet kilonuz yok

Bu arada çatlak kremlerini ve yağlarını kullanmaya başlayan oldu mu ben önümüzdeki haftadan itibaren kullanmayı düşünüyorum var mı Öner’iniz ben internetten buldum bir şeyler ama
Aklıma estikçe bebe yağına benzer bişi aldım sürünüyorum

Bence de kilo almayan hamile daha hiç duymadım. Sizi guness rekorlar kitabına yazdıracaklar heralde. Obezlerde bile 5-6 kilo alınmalı diyor ki sizin dehşet kilonuz yok
Kesinlikle. Boşu boşuna moraliniz bozulmuş. Zaten sırf bebek, plasenta, rahim ağırlığı, sıvı, kese 10 kilodan fazla geliyor.

Bence kız :)

Yok canım hic zor degil annemin komsusunda vardi 1 ay once gittigimde kucuk bir saksiya ekti verdi 2 gunde 1 topragi nemli tutacak kadar suluyorum.gunesi sevmiyor ruzgari cok sevmiyor o yuzden kapi esigine aldim 1 ayda buyudu baya ucundan koparimca zaten daha kestigimde elime sıvılıgi geliyor.kabugunu soyup gobisine suruyorsun.istersen bazi yaglarla karistiripta surebiliyorsun boyle hem daha dogal hem kimyasal icermeden direk cildime degiyor.

Benim randevuma daha 3 gun var persembe gunu. Valla zaman gecmiyor sanki vucudumun her yeri ayri telden caliyor. Bugun seminerde cok oturdum sandalyede geldim geleli kuyruk sokumum agriyor

Ben doğumdan sonra ortasında delik boşluk olan medikal oturma minderi almıştım dikişlerim rahatsız olmadan oturabilmek için.
Belki uzun süre oturmalarda işinize yarar

1.75 boyum 78 79 kiloyum
75le hamile kaldım .
Diyetisyen e gittim özel de nerdeyse 4.aya geçmişsin bu vakitte n sonra kilo verdiren diyet yapamayız ama sabit kalması için uğraşalım dedi bundan sonra en fazla 6kilo ile bitir dedi
Ama afedersin iki gün tuvalet e çıkmayınca bi kilo alıyorum

Bu arada çatlak kremlerini ve yağlarını kullanmaya başlayan oldu mu ben önümüzdeki haftadan itibaren kullanmayı düşünüyorum var mı Öner’iniz ben internetten buldum bir şeyler ama

İlk gebeliğim de duştan sonra hep vazelin surerdim anaa şimdi vazelin de petrol katkı oluyormuş
Tabi yine çatladım iç basenler alt karın
Şimdi de daha kilolu kaldım yani daha çok gerilecek ve kilo alacağım bakalım bende kullansam iyi ama genetik de çok etkili

Ben bu hafta başladım duştan sonra b oil diye bir çatlak yağı aldım onu sürüyorum birde bebek yağı aldım dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…