1.75 boyum 78 79 kiloyum
75le hamile kaldım .
Diyetisyen e gittim özel de nerdeyse 4.aya geçmişsin bu vakitte n sonra kilo verdiren diyet yapamayız ama sabit kalması için uğraşalım dedi bundan sonra en fazla 6kilo ile bitir dedi
Ama afedersin iki gün tuvalet e çıkmayınca bi kilo alıyorum
Bebek yağı erken doğumu tetikliyormuş diye duydum, doktorunuza danışın isterseniz.Ben bu hafta başladım duştan sonra b oil diye bir çatlak yağı aldım onu sürüyorum birde bebek yağı aldım dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum.
Ben daha öncede hep bebe yağı kullanırdım her duş sonrası hala devam ediyorum ek olarak sabahları da badem yağ sürüyorum. Benim göbüş çıktı ve geriliyor o yüzden erken başladımBu arada çatlak kremlerini ve yağlarını kullanmaya başlayan oldu mu ben önümüzdeki haftadan itibaren kullanmayı düşünüyorum var mı Öner’iniz ben internetten buldum bir şeyler ama
Evet artık bir ağırlık hissediyorum orda. Ve sağıma dönüp yattığımda çok rahatsız oluyorum.Iyi aksamlar kizlar ,alt karninizda yururken yatarken hissediyormusunuz,hareketten bahsetmiyorum ama,sislik gibi
Alla alla hiç duymadım daha önce bunu aksine doktorum da bebek yağı dedi en doğalı bebe yağları ve doğal yağlar dediBebek yağı erken doğumu tetikliyormuş diye duydum, doktorunuza danışın isterseniz.
Aa öyle mi hiç duymamıştım soracağım teşekkürlerBebek yağı erken doğumu tetikliyormuş diye duydum, doktorunuza danışın isterseniz.
Sakın kaşımayın göbüşleri her kaşıma yırtılma demek bol bol nemlendirinInsallah iyi gelir tabi gobusler buyudugu icinde kasiniyoruz ☺
Bende soluma yatinca rahat edemiyorum bugun uzandigimda sag tarafim da belirginlik gordumEvet artık bir ağırlık hissediyorum orda. Ve sağıma dönüp yattığımda çok rahatsız oluyorum.
Aa çok şaşırdım şu an. Ben de kiloluyum, hatta sana göre daha abartı sayılabilecek bir kilom var ama bana kimse ‘kilo almayacaksın’ demedi. Herkes kontrollü kilo al diyor. Doktorum beni de diyetisyene yönlendirdi. ‘Hamileliğin boyunca max 10 kilo alabilirsin’ dedi, ki gayet makul. Ama sana söylenen hiç makul değil.
Benim de anlamadığım bu zaten. Kilon var az alacaksın dese mantıklı gelecek de hiç almaman gerekiyor demesi bana çok saçma geldi. Daha önce kilo sorunum yoktu. Çocuklarımı 6 7 kilo alarak doğuruyordum. Ama bozamam yas da gençti sigara da içiyordum. Simdi kilo sorunu başladı veremiyorum zaten. Ben de istemem alayım fazla ama hiç almayın demek çok saçma geldiBence de kilo almayan hamile daha hiç duymadım. Sizi guness rekorlar kitabına yazdıracaklar heralde. Obezlerde bile 5-6 kilo alınmalı diyor ki sizin dehşet kilonuz yok
Sizin kilonuz benim kadar korunduğunda değil. Sadece başlangıçta almanız biraz kötü olmuş.1.75 boyum 78 79 kiloyum
75le hamile kaldım .
Diyetisyen e gittim özel de nerdeyse 4.aya geçmişsin bu vakitte n sonra kilo verdiren diyet yapamayız ama sabit kalması için uğraşalım dedi bundan sonra en fazla 6kilo ile bitir dedi
Ama afedersin iki gün tuvalet e çıkmayınca bi kilo alıyorum
Ayni benimde oyle,rabbim korusun bebeklerimizi,Evet benimde alt karnım dolu dolu hissediyorum, tarifi zor :))
Çok tesekkur ederim oneriniz icinBen doğumdan sonra ortasında delik boşluk olan medikal oturma minderi almıştım dikişlerim rahatsız olmadan oturabilmek için.
Belki uzun süre oturmalarda işinize yarar
Gobek gerildigi icin kasiniyor krem sur mutlaka.Ben okuyana kadar 10 sayfa birikmiş, inanamadım.Normalde max 1 sayfada burada bitiyordum, işe başladığım nasıl da belli
Size iki sorum var birincisi göbeğim çok kaşınıyor, bu bir hamilelik belirtisi mi? Özelikle göbek deliğimin etrafı inanılmaz kaşınıyor.
İkincisi elimi karnıma koyduğum zaman sanki orada bebeğin yüzdüğünü, onunla iletişim kurduğumu hissediyorum.Psikolojik dimi bunlar?
Ben kg veriyodum. Suan devam etmiyorum. Az kg almak hedeflenir vermek degil..Kızlar normalde kilolu olup hamilelikte diyet önerileniniz var mi acaba? İki doktor da benden diyet yapmamı istedi. Hatta devlet hastanesinde diyetisyene yönlendirdiler beni. Diyetisyen gebeliğim boyunca hiç kilo almamam gerektiğini söyledi. Liste verdi iki hafta sonra kontrole çağırdı. 82 kiloyum boyum 173. Çok abartılı bir kilom yok aslında. Tabi bana göre. Millet 95 kilo 160 boyla hamile kalıyor. Anlamadım gitti.
Benkk yarkn sabahda var devletteyarın sabah ☺
Saglik olsun canim napalimSimdi ben yazicaktm erkek bebek killandirirmis derler. Cok az da olsa anne kanina testestoron gecermis gecsn hafta kagan kocatepenin di sanirim videosunda izlemistim☺
Insallah gerek de kalmaz canim amin insallah cok sagolBoşver herşeyi normalse bence de hiç gerek yok canım.. Sağlıkla büyüsün inşallah
Bendd utaniyorum ya hatta aliyorum ama ertesi gun kil kokleri siyah nokta nokta ve sertInanir misin oglumda benimde ogleydi hele gobegim niyeyse orasi cok koyu renk tuylenmisti utanıyordum doktora giderkenhadi bakalim bi dahaki randevuda netlesir ama bmce erkek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?