2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352

Sizin kilonuz normalmiş kendi isteğinizle mi gittiniz? Yoksa şeker vs. durumu yüzünden doktor mu yönlendirdi merak ettim.

Bu arada çatlak kremlerini ve yağlarını kullanmaya başlayan oldu mu ben önümüzdeki haftadan itibaren kullanmayı düşünüyorum var mı Öner’iniz ben internetten buldum bir şeyler ama
Ben daha öncede hep bebe yağı kullanırdım her duş sonrası hala devam ediyorum ek olarak sabahları da badem yağ sürüyorum. Benim göbüş çıktı ve geriliyor o yüzden erken başladım

Bebek yağı erken doğumu tetikliyormuş diye duydum, doktorunuza danışın isterseniz.
Alla alla hiç duymadım daha önce bunu aksine doktorum da bebek yağı dedi en doğalı bebe yağları ve doğal yağlar dedi

Herkes yazmis bende yazayim 1.72 boy 61 kiloyla basladim su anda 60 kiloyum kendime 10 kilo sınir koydum.

Bence de kilo almayan hamile daha hiç duymadım. Sizi guness rekorlar kitabına yazdıracaklar heralde. Obezlerde bile 5-6 kilo alınmalı diyor ki sizin dehşet kilonuz yok
Benim de anlamadığım bu zaten. Kilon var az alacaksın dese mantıklı gelecek de hiç almaman gerekiyor demesi bana çok saçma geldi. Daha önce kilo sorunum yoktu. Çocuklarımı 6 7 kilo alarak doğuruyordum. Ama bozamam yas da gençti sigara da içiyordum. Simdi kilo sorunu başladı veremiyorum zaten. Ben de istemem alayım fazla ama hiç almayın demek çok saçma geldi
Sizin kilonuz benim kadar korunduğunda değil. Sadece başlangıçta almanız biraz kötü olmuş.

Kızlar sizde de kustuktan sonra boğazınıza bi şey takılmış gibi oluyor mu su da icsem gecmiyo epey bi kaliyo yutkunurken falan hissediyorum

Gobek gerildigi icin kasiniyor krem sur mutlaka.
İkincisi bende oyle hissediyorum ama kesinlikle psikolojik

Ben kg veriyodum. Suan devam etmiyorum. Az kg almak hedeflenir vermek degil..

Inanir misin oglumda benimde ogleydi hele gobegim niyeyse orasi cok koyu renk tuylenmisti utanıyordum doktora giderken hadi bakalim bi dahaki randevuda netlesir ama bmce erkek gibi
Bendd utaniyorum ya hatta aliyorum ama ertesi gun kil kokleri siyah nokta nokta ve sert
Saglikli olsunda herseyin hayirlisi canim

Sizlerden uzak olsun, kızım okuldan hastalığı taşıdı Cuma onunla uğraştım şimdi ben şifayı kapmışım boğazım, başım müthiş ağrıyor uyuyamıyorum ılık su, ılık süt fayda etmiyor. Dinlenemiyorum da Perşembe günü de uçak yolculuğu yapacağız acil iyileşmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…