- 13 Ekim 2018
- 1.233
- 1.392
- 133
- 36
Geçmiş olsun canim. Bende de sanirim hep sol tarafima yatmaya calismaktan sol tarafim agriyor.Sizlerden uzak olsun, kızım okuldan hastalığı taşıdı Cuma onunla uğraştım şimdi ben şifayı kapmışım boğazım, başım müthiş ağrıyor uyuyamıyorumılık su, ılık süt fayda etmiyor. Dinlenemiyorum da Perşembe günü de uçak yolculuğu yapacağız acil iyileşmem lazım
Evet cnm , sende öyleysen bize katılabilirsin☺Bişeyi merak ettim burdaki hamişler mart ayınamı geliyo doğumu başlıktan öyle anladım
Evet canım nasip olursa bebişim mart 28 de doğumuEvet cnm , sende öyleysen bize katılabilirsin☺
Benim yağın içeriğinde de o petrol katkısı olan madde var. Kesinlikle kullanılmamalı mıymış ben kullanıyorumİlk gebeliğim de duştan sonra hep vazelin surerdim anaa şimdi vazelin de petrol katkı oluyormuş
Tabi yine çatladım iç basenler alt karın
Şimdi de daha kilolu kaldım yani daha çok gerilecek ve kilo alacağım bakalım bende kullansam iyi ama genetik de çok etkili
Mantıklı olan o evet. Ama ben de anlamadım gitti.Ben kg veriyodum. Suan devam etmiyorum. Az kg almak hedeflenir vermek degil..
İşte o b oil yağda içiriğindeki ilk öadde petrol ürünü diyor arkadışım. Dr ne dedi bende onu sürüyorumBen bu hafta başladım duştan sonra b oil diye bir çatlak yağı aldım onu sürüyorum birde bebek yağı aldım dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum.
Uçağa binerken o x ray taramalarından geçecek misiniz? Avm lerde ben yandan geçiyorum. Uçağa binerken izin vermezler. Bende uçak yolculuğu yapıcam da merak ettim. Hamilelere özel bir anlayışları var mıdır. Bilen var mıSizlerden uzak olsun, kızım okuldan hastalığı taşıdı Cuma onunla uğraştım şimdi ben şifayı kapmışım boğazım, başım müthiş ağrıyor uyuyamıyorumılık su, ılık süt fayda etmiyor. Dinlenemiyorum da Perşembe günü de uçak yolculuğu yapacağız acil iyileşmem lazım
Bişey sorabilirmiyim avmden defalarca güvenlik kontrolü olan yerden geçtim hiç aklıma gelmedi bebeğime zarar vermişmidir ☹☹Uçağa binerken o x ray taramalarından geçecek misiniz? Avm lerde ben yandan geçiyorum. Uçağa binerken izin vermezler. Bende uçak yolculuğu yapıcam da merak ettim. Hamilelere özel bir anlayışları var mıdır. Bilen var mı
Canım muhtemelen doktorun senin yağ alımın anlamında hiç kilo almamalısın demek istemiştir. Yani bebeğin için zaten kilo almak şart. Nasıl desem sen dengeli kilo alırsan, doktorun da bebeğin güzel gelişiyor ama sen yağlanmıyorsun der. Bunun için kilonu şu anda düşünme. Sadece sana ve bebeğine faydası olmayan, boş kalorili gıdalardan uzak durmaya çalış. Ama alman gereken besinleri de mümkün olduğunca almaya çalış.Mantıklı olan o evet. Ama ben de anlamadım gitti.
Kızlar normalde kilolu olup hamilelikte
gecmis olsun tantum pastil i en azindan aile hekiminize gidip danissaniz cok rahatlatiyorSizlerden uzak olsun, kızım okuldan hastalığı taşıdı Cuma onunla uğraştım şimdi ben şifayı kapmışım boğazım, başım müthiş ağrıyor uyuyamıyorumılık su, ılık süt fayda etmiyor. Dinlenemiyorum da Perşembe günü de uçak yolculuğu yapacağız acil iyileşmem lazım
Kızlar günaydın dilim de aft çıktı o kadar acıyor ki ne yapacağımı şaşırdım karadut karbonat sirke hepsini denedim yok geçmiyorbirde yirmilik dişimin agrısı yemek yemek işkence oldu
[/QUOT
Fesleğen yaprağı çiğneyebilirsin ama gebelikte bir zararı varmı bilgim yok
karanfil tohumunu agzinizda bekletin en azindan orayi yumusatir aciniz azalirKızlar günaydın dilim de aft çıktı o kadar acıyor ki ne yapacağımı şaşırdım karadut karbonat sirke hepsini denedim yok geçmiyorbirde yirmilik dişimin agrısı yemek yemek işkence oldu
Tamam canım sağol bir de onu deneyeyimkaranfil tohumunu agzinizda bekletin en azindan orayi yumusatir aciniz azalir
ben hamileyken muglaya gitmistim ankaradan gecmedim dr dan hamilelik icin yazi da almistim firma almamizi istemisti o zaman 18 haftalik hamileyfim karnim belli oluyorduUçağa binerken o x ray taramalarından geçecek misiniz? Avm lerde ben yandan geçiyorum. Uçağa binerken izin vermezler. Bende uçak yolculuğu yapıcam da merak ettim. Hamilelere özel bir anlayışları var mıdır. Bilen var mı
Kızlar günaydın dilim de aft çıktı o kadar acıyor ki ne yapacağımı şaşırdım karadut karbonat sirke hepsini denedim yok geçmiyorbirde yirmilik dişimin agrısı yemek yemek işkence oldu
tam tohum mu ismi bilmiyordum bunun ozellikle tomurcuk kismi cok etkili dogal uyusturucu ozelligi ile ozellikle iyice yumusayinca orayi isir patlat tohumlar orada zaten onlar baya etkili sabah aksam yap birer taneKızlar günaydın dilim de aft çıktı o kadar acıyor ki ne yapacağımı şaşırdım karadut karbonat sirke hepsini denedim yok geçmiyorbirde yirmilik dişimin agrısı yemek yemek işkence oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?