- 7 Ağustos 2016
- 1.056
- 1.936
- 133
- 34
Tamam canımtam tohum mu ismi bilmiyordum bunun ozellikle tomurcuk kismi cok etkili dogal uyusturucu ozelligi ile ozellikle iyice yumusayinca orayi isir patlat tohumlar orada zaten onlar baya etkili sabah aksam yap birer tane
Tatlim Ben sporcuyum kilo olarak degil yaglanma olarak bakiyor Dr.lar kas oraninda zayifsa hamilelik zor gecer ve birde busurec icerisinde takipettiriyorki gereksiz kilo alimin olmasin... bence diyetisyen iyi olur hatta Ben bile dusunuyorum 50kg ile hamile kaldim 9haftaligim cogul gebelik 1kilo aldim normal gidiyor suan bakalimKızlar normalde kilolu olup hamilelikte diyet önerileniniz var mi acaba? İki doktor da benden diyet yapmamı istedi. Hatta devlet hastanesinde diyetisyene yönlendirdiler beni. Diyetisyen gebeliğim boyunca hiç kilo almamam gerektiğini söyledi. Liste verdi iki hafta sonra kontrole çağırdı. 82 kiloyum boyum 173. Çok abartılı bir kilom yok aslında. Tabi bana göre. Millet 95 kilo 160 boyla hamile kalıyor. Anlamadım gitti.
Karanfili suda bekletip onun suyuyla da gargara yaparsan hem antibiyotik etkisi var boğaz ağrısına bağdemciğe iyi gelir hemde ağız kokusuna bire bir canım aklında olsunTekrar sağol canım bilmiyordum karanfili alıcam marketten hemen
Canım muhtemelen doktorun senin yağ alımın anlamında hiç kilo almamalısın demek istemiştir. Yani bebeğin için zaten kilo almak şart. Nasıl desem sen dengeli kilo alırsan, doktorun da bebeğin güzel gelişiyor ama sen yağlanmıyorsun der. Bunun için kilonu şu anda düşünme. Sadece sana ve bebeğine faydası olmayan, boş kalorili gıdalardan uzak durmaya çalış. Ama alman gereken besinleri de mümkün olduğunca almaya çalış.
Tatlim Ben sporcuyum kilo olarak degil yaglanma olarak bakiyor Dr.lar kas oraninda zayifsa hamilelik zor gecer ve birde busurec icerisinde takipettiriyorki gereksiz kilo alimin olmasin... bence diyetisyen iyi olur hatta Ben bile dusunuyorum 50kg ile hamile kaldim 9haftaligim cogul gebelik 1kilo aldim normal gidiyor suan bakalim
Benim bir arkadaşım var her doğumunda kilo veriyor. Ama onun kilosu 100 üstü. Hamileliği boyunca şekerden dolayı dikkat etmesi gerekiyor. Sonuç eksi kilolarda bitiriyor. Sizin kilonuz çok değil . Alt sınırda kilo almak tabi ki iyi olur hepimiz içinBenim de anlamadığım bu zaten. Kilon var az alacaksın dese mantıklı gelecek de hiç almaman gerekiyor demesi bana çok saçma geldi. Daha önce kilo sorunum yoktu. Çocuklarımı 6 7 kilo alarak doğuruyordum. Ama bozamam yas da gençti sigara da içiyordum. Simdi kilo sorunu başladı veremiyorum zaten. Ben de istemem alayım fazla ama hiç almayın demek çok saçma geldi
Sizin kilonuz benim kadar korunduğunda değil. Sadece başlangıçta almanız biraz kötü olmuş.
Tamam canım çok sağol yapıcam bugün ne çektim aftan bitkisel herseyi yapabılırımKaranfili suda bekletip onun suyuyla da gargara yaparsan hem antibiyotik etkisi var boğaz ağrısına bağdemciğe iyi gelir hemde ağız kokusuna bire bir canım aklında olsun
Ben baya seyahat ettim uçakla hamileyken. Her seferinde söyledim. Elle aradılar.Uçağa binerken o x ray taramalarından geçecek misiniz? Avm lerde ben yandan geçiyorum. Uçağa binerken izin vermezler. Bende uçak yolculuğu yapıcam da merak ettim. Hamilelere özel bir anlayışları var mıdır. Bilen var mı
Yok malesef kapıdan geçiriyorlardı, benim oğlumda karnım da büyüktü çok ısrar ettim geçmemek için mecburen kapıdan geçtim. Ama Banu Çiftçi’nin videolarında kapı metal dedektörü x ray ışını yok hamileler geçebilir diyor.Uçağa binerken o x ray taramalarından geçecek misiniz? Avm lerde ben yandan geçiyorum. Uçağa binerken izin vermezler. Bende uçak yolculuğu yapıcam da merak ettim. Hamilelere özel bir anlayışları var mıdır. Bilen var mı
Çok sevindim paylaşım için tşk ederimBen baya seyahat ettim uçakla hamileyken. Her seferinde söyledim. Elle aradılar.
Ya bende araştırdım zararı yok diyorlar ama bana güven vermiyor. Sonuçta bir ışın var oradaYok malesef kapıdan geçiriyorlardı, benim oğlumda karnım da büyüktü çok ısrar ettim geçmemek için mecburen kapıdan geçtim. Ama Banu Çiftçi’nin videolarında kapı metal dedektörü x ray ışını yok hamileler geçebilir diyor.
Aslında öyleymiş evet. Bunu hamile kalmadan önce çok dile getirirdim ama hamile kalınca pimpiriklilik seviyesi 10823292 katına çıkıyorYok malesef kapıdan geçiriyorlardı, benim oğlumda karnım da büyüktü çok ısrar ettim geçmemek için mecburen kapıdan geçtim. Ama Banu Çiftçi’nin videolarında kapı metal dedektörü x ray ışını yok hamileler geçebilir diyor.
Yani ben de geçmek istemiyorum AVM’lerde yandan geçiyorum.Ya bende araştırdım zararı yok diyorlar ama bana güven vermiyor. Sonuçta bir ışın var orada
Dr a sormadım ailemizdeki bir hamile gecen sene onu kullanmıştı. Çatlak kremleri içerisinde en çok ondan memnun kaldı onun tavsiyesi ile aldım. Doğal yağ olarak da zeytin yağı sürüyordu ama kokulara hassas olduğum için süremiyorum zeytinyağıİşte o b oil yağda içiriğindeki ilk öadde petrol ürünü diyor arkadışım. Dr ne dedi bende onu sürüyorum
Bir de dr banu çiftçinin kitabını aldım vücut losyanları yağlarınızı sürmeye devam edin bebeğe zararı olmaz onların yazıyordu.İşte o b oil yağda içiriğindeki ilk öadde petrol ürünü diyor arkadışım. Dr ne dedi bende onu sürüyorum
Aslında öyleymiş evet. Bunu hamile kalmadan önce çok dile getirirdim ama hamile kalınca pimpiriklilik seviyesi 10823292 katına çıkıyor
Avmlerdeki sadece metal sensörlü olduğu için zararı yokmuş vücuda.Bişey sorabilirmiyim avmden defalarca güvenlik kontrolü olan yerden geçtim hiç aklıma gelmedi bebeğime zarar vermişmidir ☹☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?