2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Tekrar sağol canım bilmiyordum karanfili alıcam marketten hemen

tam tohum mu ismi bilmiyordum bunun ozellikle tomurcuk kismi cok etkili dogal uyusturucu ozelligi ile ozellikle iyice yumusayinca orayi isir patlat tohumlar orada zaten onlar baya etkili sabah aksam yap birer tane
Tamam canım

Tatlim Ben sporcuyum kilo olarak degil yaglanma olarak bakiyor Dr.lar kas oraninda zayifsa hamilelik zor gecer ve birde busurec icerisinde takipettiriyorki gereksiz kilo alimin olmasin... bence diyetisyen iyi olur hatta Ben bile dusunuyorum 50kg ile hamile kaldim 9haftaligim cogul gebelik 1kilo aldim normal gidiyor suan bakalim

Tekrar sağol canım bilmiyordum karanfili alıcam marketten hemen
Karanfili suda bekletip onun suyuyla da gargara yaparsan hem antibiyotik etkisi var boğaz ağrısına bağdemciğe iyi gelir hemde ağız kokusuna bire bir canım aklında olsun

Kızlar bugün rüyamda bebişimi gördüm yaaa nasıl bir duygu bu böyle. Emziriyodum süt gelmiyordu ağlaya ağlaya göğsümü sıka sıka sağıyodum herkes delirme canın çok yanar diyodu olsun sıkın nolur canım yansın ama oğlum doysun aç kalmasın nolur diye ağlıyodum.

Kusum zaten dikkat ediyorum. Bizim eve aburcubur girmez mesela. Asitli gıdalar tüketmiyorum. Sadece ekmek tüketiyorum. Cay içmem, gunde 1 tane şekersiz kahve içiyorum. Anlayacağınız 7 24 homini gırtlak biri değilim. Hareketsiz yaşamım var. Evimiz mahrumiyet bölgesinde gibi. En yakın market araba mesafesinde. Bakkal zaten yok. Nereye gitsem arabayla gidiyorum. Of of

Su an perinatolog icin hastanedeyim. Bir kadın gördüm dogjmu yaklaşmış en az 120 kilo ceker hadi bunun 10 kilosu hatta 15 kilosu bebekle geldi diyelim. Kalanı neci? Anlamadığım şey bu. Ha elbette beni ve bebisin sağlığını düşünüyorlar. Ona lafım yok. Ama Öner’i ayrı hiç kilo almayacaksın demek ayrı.

Benim bir arkadaşım var her doğumunda kilo veriyor. Ama onun kilosu 100 üstü. Hamileliği boyunca şekerden dolayı dikkat etmesi gerekiyor. Sonuç eksi kilolarda bitiriyor. Sizin kilonuz çok değil . Alt sınırda kilo almak tabi ki iyi olur hepimiz için

Karanfili suda bekletip onun suyuyla da gargara yaparsan hem antibiyotik etkisi var boğaz ağrısına bağdemciğe iyi gelir hemde ağız kokusuna bire bir canım aklında olsun
Tamam canım çok sağol yapıcam bugün ne çektim aftan bitkisel herseyi yapabılırım

Ben baya seyahat ettim uçakla hamileyken. Her seferinde söyledim. Elle aradılar.

Hanımlar günaydın mesajları okudum da güvenlik bir abim var çantalarımızı koyduğumuz cihaz var ya o cihaz cok zararlıymış bebeğe yedirilen yiyecekler ve hamileyken yediğimiz yiyecekler varken çantamızı oraya koymamamız gerekiyormuş besinler direk çekiyormuş kötü Işınları çantanın içinden yiyecekleri çıkarıp göstererek geçin. Bizim geçtiğimiz cihazdan daha çok zarar veriyormuş bilginiz olsun

Yok malesef kapıdan geçiriyorlardı, benim oğlumda karnım da büyüktü çok ısrar ettim geçmemek için mecburen kapıdan geçtim. Ama Banu Çiftçi’nin videolarında kapı metal dedektörü x ray ışını yok hamileler geçebilir diyor.

Ya bende araştırdım zararı yok diyorlar ama bana güven vermiyor. Sonuçta bir ışın var orada

Aslında öyleymiş evet. Bunu hamile kalmadan önce çok dile getirirdim ama hamile kalınca pimpiriklilik seviyesi 10823292 katına çıkıyor

İşte o b oil yağda içiriğindeki ilk öadde petrol ürünü diyor arkadışım. Dr ne dedi bende onu sürüyorum
Dr a sormadım ailemizdeki bir hamile gecen sene onu kullanmıştı. Çatlak kremleri içerisinde en çok ondan memnun kaldı onun tavsiyesi ile aldım. Doğal yağ olarak da zeytin yağı sürüyordu ama kokulara hassas olduğum için süremiyorum zeytinyağı

İşte o b oil yağda içiriğindeki ilk öadde petrol ürünü diyor arkadışım. Dr ne dedi bende onu sürüyorum
Bir de dr banu çiftçinin kitabını aldım vücut losyanları yağlarınızı sürmeye devam edin bebeğe zararı olmaz onların yazıyordu.

Aslında öyleymiş evet. Bunu hamile kalmadan önce çok dile getirirdim ama hamile kalınca pimpiriklilik seviyesi 10823292 katına çıkıyor

Size yine izin vermişler ben oğlumda yalvarmama rağmen izin vermediler. Ankara’da oldu. Bana küçük bebekleri de buradan geçiriyoruz dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…