2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Canim yazamadim k.bkma. hemen gecmeyecek sanki cnm sesi boguk ses telerini usutmus gibi . Bu gecede havlu yapmayida unuttuk ,babasi simartiyo kizdim ikisinede apar topar yatirdim sinirden aklima gelmedi

Kızlar merhaba aşı olan var mı biz emziriyoruz ya bir sıkıntı olur mu
Ben sinovac oldum 2 doz, 3. Doz zamani gelince vakit kaybetmeden hemen olurum, 3. Dozu ister sinovac ister biontech olunuyomus ben yine sinovac tercih ederim, uzun vadede ne etki eder bilmiyorum ama her iki dozdada hafif cok hafif hassasiyet seklinde kol agrisi disinda birsey olmadi . Esimde ayni sekilde. Biz zaten hastaligida gecirdik die ben hafif olani tercih ettim. Evlerden irak agrisi sizisi ayri psikolojisi ayri cocuklarima biseymi olacak korkusu ayri agirlasirsam hast yatarsam cocuklarima kim balacak korkusu ayri memeden nasil ayri kalcak korkusu ayri cevrenden ilgi beklemen anlayis beklemen ama herkesin dusundugun gibi cikmamasi ayri ve dahasi asidan etkisinden cok cok kotu....

Ucunuzmu yatmak istiyo . Kiskanclik ne durumda duruldumu ? Bizim hic azalmiuor siddetle devam,onceden azcik babanmesigilde kalirdida bi mola gibi geliyordu simdi asla kalmiyor, okulada baslicak Allah izin verirse onuda istemiyor hebeslendircez die canla basla calisiyoruz

Aşı olanlar var aramızda bende olamadım ya üşeniyorum gitmeye korkuyorum da galiba . Olursam sinovac olacağım o net.
Kiz anam nettin daha yeaaa hala olayim dedin bebe askere gidecek yasa geldi bak bizim cocuklarin dugunu derneginde korona olursun karismam dunusum ol asini

Çaya gidiyoruz pikniğe kahvaltıya gidiyoruz bi rahat yok yaa bi daha ki yaz sanırım biraz daha rahatlarız demi diye umut ediyorum 2.5 yaş olacaklar inşallah bi daha ki yaz çok şükür
2.5 yasda hic rahat degil bence daha hiperaktif hatta kafa tutacaklar simdikinin 5misli yani , 2 yas sendromlu kendini yerlere atip tepinen grup , hic biseyden zevk alinmiyo valla pesinde dolanacak adam lazim

Agladi emzirdim kucagimdan inerken obur memenin kokusunu aldi onuda emdi hatri kalir malir Allah muhafaza azcik uyanikti optum sevdim hadi yat annecim dedim atti kendini yere pit die uyudu sasirdim beklemiyodum emin olamadim bekledim gulmeye basladi uykusunda epey kahkaha atti kanim kaynadi optum bi tane somra oturma odasina gittim krem surcektim koluma bi aglama sesi suan o mirildaniyo ben salliyorum . Bitermi cile

P
annesş sen istemişsin biraz sanki

Canim yazamadim k.bkma. hemen gecmeyecek sanki cnm sesi boguk ses telerini usutmus gibi . Bu gecede havlu yapmayida unuttuk ,babasi simartiyo kizdim ikisinede apar topar yatirdim sinirden aklima gelmedi
ahhh babalar yavas yavasmevsim geciside baslar simdi jkisini bir atlatmis olur canim

Sifa olsun canim ,henuz bizde asili degiliz simdi 10gun karantinamiz var bitince vurulucaz.sinovac dediginiz burda hic yok yas geregiyle olabildigimiz 2asi var mecbur biontech olucaz oyle gorunuyor. Annem biz turkiyedeyken vuruldu cok sukur onunda hic yan tkisi olmadi ya halsizlesirse diye icim icimi yiyordu gozumun onundeyken vurulmus oldu ins. Hepimiz bu sureci iyi geciririz

Cnm sabah rengide soomustu dr a goturdum ibufenle katarin yazdi bakalim ins daha cabuk iyilesir . Asi konusuda canim biontech 2.dozu agir geliyormus benim annem 2gun yatti kalkamadi babamda iyle ates halsizlik sitma tuttu cok rahatsizlardi boyle baygin baygin duruyodu hep . Kayinpederimde biontecli oda 2.dozda yatti ates halsizlik benzer sikayetler ,kardesimgilde oyle hastalandilar . Insallah hafif gecirirsiniz canim 2.dozu nedense biraz rahatsizlik veriyormus.

Iyi yapmissin göstererek suresi uzamadan antibiyotge baslamissiniz
Gecmis olsun sizinkilere canim hepsindede yapmış aksi gibi 2.dozla normalde kucukte olsa covid gecirebilirsiniz diye bilgilendirme yapılmışti cok sukur annemin simdilik olmadi umarim bizdede olmaz cunku esimle beraber artiknmecbur vurulucaz aysonu tum kısıtlamalar basliyor. bana kalsa hala olmak istemiyorum cunku covid gecirmedim ,izolasyonuma guveniyorum bekleyebildigim kadar beklmek isterdim

Canim bende aksine hemen olmak istedim cunku surekli riske girdik hastaligida gecirdik ayda bir kerr temasli oldugumuzu duyuyorduk cok yorucu cidden. Bem evimden cikmiykrum bitek anmemgil ve kayinvakidemgilve kardesimgille gorustum hep riske girdik defalarca. Baska bir care olmadigi icin mecbur olduk oluyoruz olacagiz iste canim. Evet cnm yaa hemsirede uyarmis zaten 2. Dozun ya etkisi var diye . Kayinvalidede 3. Dozu oldu sinovac

Kıskançlık devam ama eskiden daha fazlaydı.Asıl ufaklık daha kıskanç.Geçen kızımla ayakta sarıldık birbirimize geldi oğlan da bacaklarımıza sarıldı bir de kafayı yukarı kaldırıp sırıtıyorKızımın saçını tararken benim üstüme çıkıyor aramıza girmeye çalışıyorÇevrenizde yaşıtı varsa tanıdığı arkadaşı aynı yere gönderebilseydin iyi olurdu.Gitmeye başlasın sever öğretmenini merak etme.Öğretmeniyle konuş başlarken durumunu ona göre davranır.Seçme şansın varsa en güler yüzlü öğretmeni seç.

Nazarımız değiyor bence.Hayret ne güzel uyudu kalkmadı diye bırak demeyi düşündüğümde bile pat kalkıyorEşim öl dediğin bir gün yaşar der bana

Hahaha kiyamam yaa cok sebekler kizimi sevecegim zaman bizimkide oyle saldirya geciyo ablasinida cok seviyor sabahlari odasina girip ayyy gidi gidi gidi die sirnasir muhakkak zor ama guzel kardeslik . Ayy insallah canim secme sansim vardi bu ogretmen daha iyi konuskan guler yuzlu dedikleri ogretmeni tercih ettim insallah guzel saglikli bir baslangic yapariz

Kizlar eylulde asilari var dimi yaa
Bizim bu ayin 17sinde ama istanbula dönünce yaptiririm artık.

Cok konu konusulmus bende dan diye dalivereyim

Aşı randevusu 2. Doz icin almistim. Dün olacaktim iptal ettim. Yusra 4 yaş aşılarını oldu. Birde bende yan etki olursa diye guvenemedim. İyiki olmamisim bugun yusra da ishal başladı, inşallah hastalanmaz. Donmemize 10 gün kaldi. Burda telasim hic bitmiyor. Teli elime resim çekmek icin alabiliyorum ancak..
Eslem burda iyice yapıştı bana. Surekli ama sürekli derdi meme ile. Sanki birazda yemek az yiyor gibi. Ama bakinca hepimizin derdi bu. Nasil birakacaklar memeyi?

Bir yandan yusra okula gitmek zorunda. Haftaya devlet anaokulunda kontenjan varmi belli olacak. Şimdilik belediyemizin baska semtteki okuluna da basvurduk ama o da ne olcak belirsiz. Okula baslarsa nasil olcak surec. Alisabilecek miyiz... Zorlanacak mi..

Eve varınca ev temizle, yerlestir anam aglicak zaten. Yanmisimmmm bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…