2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Böyle sürekli mutlu huzurlu olduğunu gösteren paylaşımlar nisbet yapar gibi doğruluk payı olduğunu sanmıyorum tam tersi hatta mutsuzluktan yapılıyor diye düşünüyorum sizce de öyle midir

Böyle sürekli mutlu huzurlu olduğunu gösteren paylaşımlar nisbet yapar gibi doğruluk payı olduğunu sanmıyorum tam tersi hatta mutsuzluktan yapılıyor diye düşünüyorum sizce de öyle midir
Psikologlara göre aynı senin dediğin gibi.Sosyal medyada her yaptığını paylaşanlar genelde mutsuz kişiler.Ben paylaşmam yediğimi,gittiğim yerleri.

ben paylasmiyorum cok ama katilmiyorum.mutluluk insanin kendisi ile alakali bir olay.benim yakin arkadasim tam sosyal medyaci her yerde foto atar .ama kiz gercekten de mutlu .ayni olayi yasasak ben bir hafta takarim o iki saate unutur eglenir

Kismen katiliyorum buna, bazisi mutlulugunu paylasip dahada mutlu oluyo bazisinada mutlugunu paylassa nazara geliyo . Banada sey komik geliyo sene boyu paylasim yapmayip 3gunluk tatile gidince stori delisi olan tayfa ,cocuklarimi arada paylasiyorum ama esimle foto nadir paylasirim esim hic paylasmaz cok karsi herseyi paylasmaya gosterise kiziyor begenmez bile paylastiklarimi ben girip begeniyorum

Okullarin acilmasini 4gozle bekliyorum kizimla birlikte benimde hayatim degiscek baska bir sosyal hayat olucak hunde 2 defa evden cikmak bile benim icin bir sorumluluk bir heyecan olacak cinar icinde oyle belki yorulup gunu daha bitirecek belki gece uyuyacak . Suan o kdar saldimki sicaktan canimdan bezdim kendimede bakmiyorum bi ara ne guzel yuz kremi goz kremi sıkılastirici suruyordum sporumu yapiyordum diyet yapiyordum kendimi guclu iyi ve guzel hissediyordum simdi ise tam tersi silkelenmem lazim ama enerjim yok tatile gidicez gelince zaten okulda acilcak o zaman herseye ceki duzen vericem.

İnanır mısın bugün kuaföre gittim saçlarımı açamadılar yıkayıp topluyordum taramaya vakit yok anca öğle uykusunda yarım saat 1 saat kendime vakit ayırıyorum

Ben de özledim sosyal olmayıBu pandemiden dolayı bütün etkinlikler yavaşladı çevremde de geri kalmıyorum çok neyse ki.

ben de ise donmeyi bekliyorum baska turlu ikizlerle cikamam ben .dolaba bakiyorum full elbise simdi iki cocukla kim ugraacak diyip kapatiyorum . okul size iyi gelir ama bence en azindan defne enerjisini atar

Ben de özledim sosyal olmayıBu pandemiden dolayı bütün etkinlikler yavaşladı çevremde de geri kalmıyorum çok neyse ki.
ya benim arkadaslar is cikisi atlayip denize gidiyorlar kiz kiza ve surekli bu moddalar .ee onlar atcak tabi mutlu fotografi ben evden foto atsam capslere konu olurum . odada yurumek icin ziplamak gerekiyor oyuncaklardan

İnanır mısın bugün kuaföre gittim saçlarımı açamadılar yıkayıp topluyordum taramaya vakit yok anca öğle uykusunda yarım saat 1 saat kendime vakit ayırıyorum
Ayy canim o kdarda yapma kendine dunyanin saci dokulmustur uzuldum, hadi ben kuafore gelmisim diyorum spreyi sıkiyorum bi tarak birine bi tarakda birine yola yola tariyolar

ben de ise donmeyi bekliyorum baska turlu ikizlerle cikamam ben .dolaba bakiyorum full elbise simdi iki cocukla kim ugraacak diyip kapatiyorum . okul size iyi gelir ama bence en azindan defne enerjisini atar
Cok haklisin cok yorucu hersey ama en guzelini yapip kendin buyutuyorsun sana ihtiyaci olan donemde yanlarindasin . Bence bu herseye deger en guzel en buyuk fedakarlik

Kizlar cinar yataktan dustu yaa cok uzuldum cunki uykusunda dustu hic hatirlamiyorum babasi koymis demekki,seslenmeden cikmis aglama ve patt sesine uyandim aklim cikti yaa ,komidine kafasini carpmis bide, Rabbim korumus hic cizik yok cok sukur defmed euzuldu o uyanmis gormus yanimda yattigini tuh insallallak dusmes anmem nie yere yatirmamis demistim dio nasil uzuldu kivircik kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…