2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Yine 1 saat deliksiz uyumadik , meme su meme su 2kerede salladim kafam catliyo agridan gozum kapaniyo istemsiz , yedi bitirdi beni bu uyku meselesi
Sorma canım benimki de gece onikide kalktı dörde kadar yapmadığım kalmadı uyumadı dolandık durduk.Uykusuz olunca bütün gün berbat geçiyor elimde değil ne iş yapasım hevesim falan kalmıyor hiç birşeye.Seni çok iyi anlıyorum geçecek diye teselli veriyorum kendime.Annem şu iyi geceler çocuklar çayı gibi birşey kullan diyor ona bakıcam.

Benim kız da durmuyor ama bi şekilde durması gerekiyor koltuğunu da alalım durmazsa ön koltuğa koyarız ben arkaya geçerim zaten diye düşündük
Bir müddet oturuyo sonra meme diye kucak istiyor uyuyup kalıyor sonra kucakta.İlk aldık ne güzel oturdu uyudu dedim ne rahatmışSonra hiç durmadı

Aynem cnm katiliyorum ,benim esimde dayanamiyo aglatma cocugu yazik al dio mesela . Gecenlerde bensiz koye goturmustu yime durmamis cok zorlanmis gidip gelirken . Ne diyim Allah kaza bela vermesin kimseye biraz laftan anlayimca daha kolay oturur defnede oyleydi bizim Ayy canim ben onu hepten unuttum artik buyuduler deneyebiliriz yaa evet iyi fikir . Cok kotu tabi tum gununu etkiliyor benimki valla uyirsa haftada 1gun iyi uyuyor iyo dedigimde 4kere emiyor daliyor uyanmadan yani iyi olan kismi o dusun halimi.... bu arada canim kizimda dun bizim odada yatti oglana yer yatagi yaptim kac zamandir ogle uykusunda orda yatiriyordum bir kac gundurde gecede yerde yatirdim done done daha serin yatsin diye defne kiskaniyodu sabaha kdar kolacan ediyo nerde yatti besikteyse hen o yatiyodu yere dun onada yaptim bizim odaya camimiz acikti soguk almis oksuruyor kopek oksurugunderlerya boguk boguk senin sabun tarifi geldi aklima onu yaptim sabunu surerken tozunu yutmusjm bemide gicik tuttu bu sicakda sana bunu kim soyledi anne dio havlu koydum diye

Buyuyunce hic guvenemiyorum ben canim ya surekli elleri is derdinde ,oturtsam kemerle bile mutlaka kalkar babasina filan deger diye korkuyorum oglanin yerini bile degistirdik ins. Cinarda defnos gibi akillanirda seni uzmez
Nasil oldu canim defne cok munoksuruyor

Valla cnm defne 2yasindan so ra biraz oturmaya baslamisti tam akilkica oturdugu 3 yasti kardesi doguncada puset koyucaz die cikarmistik simdide sulaniyo ben otursam diye napcaz bakalim rabbim kaza bela vermesinde tek oturmasinlar rahat etmeyeyim onemli degil... canim sana dedimya uyuyakalmis die 2saat uyudu daha uyuyodu ben uyandirdim iyiydi aslinda yayinca oksuruk tuttu zor daldi aferin plus verdim bide havlu koydum agape anlatmisti bakalim ins sifa olur, sesi kisik istahsiz ama yaramazlikta sikintisi yok kapiya tirmaniyo

Oyle tek onlar iyi olsun yeterki ,yorugun düşmüştür canim ondan uyumak istiyorsa normalde uyumasalarda hastayken uyuyup iyice hasta oluyorlar ona hicvsuphem yok birazcik guclenseler hen ziplamaya kosarlar evet bende denemistim sagolsun iyigeliyordu sicak ihlamur bitkiler kesr belki

Benim eşim bi kere eczaneye gitmiş adam bu çay sayesinde uyudu bizim ki demiş humana iyi geceler çayı alırken dün e bebekte gördüm 40 tl idi ama almadım belki içmez diye

İyi gelir İnşallah canım defneciğeBenim kızda işe yarıyordu oğlana denemedim daha çok şükür gerek olmadı daha.Benim kız da ne zaman beraber yatıcaz deyip duruyor da oğlan rahatlık vermez ki.Kızım sıkışıp kalıyor kıyamıyorum.

Çaya gidiyoruz pikniğe kahvaltıya gidiyoruz bi rahat yok yaa bi daha ki yaz sanırım biraz daha rahatlarız demi diye umut ediyorum 2.5 yaş olacaklar inşallah bi daha ki yaz çok şükür

Çaya gidiyoruz pikniğe kahvaltıya gidiyoruz bi rahat yok yaa bi daha ki yaz sanırım biraz daha rahatlarız demi diye umut ediyorum 2.5 yaş olacaklar inşallah bi daha ki yaz çok şükür
Önünüzdeki yaz değilde bir sonraki yaz inşallah

Kızlar merhaba aşı olan var mı biz emziriyoruz ya bir sıkıntı olur mu
Ben oldum şimdilik bir sıkıntı yaşamadım.Çocuğa antikorlar geçerse geçer diye düşünüyorum.Ağır geçirip yatmayacağımızın garantisi yok.Öyle birşey olursa çocuklarım ne yapar?düşüncesi baskın geldi.Emzirme bitince yaptıracaktım ama vazgeçtim ikisini de oldumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…