2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
İçimden bi ses diyor ki oto koltuğunda durmayacak ve yine kucağına alacaksın bi de o kocaman oto koltuğu araba da boş yer kaplayacak

biz cok yakinimizin bebegini boyle kaybettik trafik kazasinda

insallah valla ben ikizlerle surune surune gittim dur kalk seklinde ama inadim inat indirmedim koltuktan.basa gelince cok aci oluyormud
Bi de ikizlerle diyorsun bizim yaşadığımızı sen çarpı 2 yaşıyorsun ama bi an da rahatlarsın inşallah büyüdüklerinde benim diğer kız büyük Allahtan

Bu aglasanda oturcaksin muhabbetinde ben cok gevsegim . Nasil duruyosunuz orda tepinirkenn sinir krizi gecirirken kucagima gelmek istiyor emmek istiyo kendini gerdiriyo sarkitiyor ön koltugu itekliyo ayaklariyla biz sofor koltugunun arkasina koyuyoruz ordan babasinin boynunu bogazina yakalamaya calisiyo elini aradam sokup vuruyor. Cocuk boyle olmadik seyler yaparken ben kucagima almaya mecbur hissediyorum onu sıkica tutucam die kol kaslarim gelisti valla,kizimda boyleydi sehir ici disi farketmez burnumuzdan getirirdi

Ben sofor tarafina koymuyorum. Mizirdaninca durmuyoruz. Ama iyice aglayip tepinirse durup gezdiriyoruz sakinlestiriyiruz. Bu yuzden 6 saatlik yol 8 saat sürüyor

Canim ortadan dalmis olucam ama bebeklikten alismak cok farkediyor sanirim ,6aya kadar sizin pouset dediginiz bebek arabasinin koltugu ondan sonrada normal araba koltugu mecbur bizde her zaman oturdugu icinde yadirgamiyor ama arada kucaklasam hic oturmak istemez mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…