Ayyy cok gecmis olsun canim ben bir donem cok oluyordum hepte kullandim .Kızlar ya geçen operasyon geçirdim dedim ya antibiyotik kullandım sonrasında.Ben çok nadir kullanırım öncesinde de doğum sonrası kullanmıştım 1,5 yıl olmuş.Ben ne zaman kullansam mantar oluyorum.Yine oldum sirke ile yıkadım o bölgeyi ama hala geçmedi.Fitil aldım prospektüsünü okudum emzirirken kullanmayın diyor.Netten araştırdım kimi doktor kullanın kimisi asla diyor.Ben de kullanamadım içime sinmedi.Şimdi daha iyi gibi ama geçmedi.Probiyotik alıyorum iyi gelirmiş İnşallah geçer kaşınmaktan mahvoldum.Başka ne yapabilirim yaşayan var mı?
Geldim geldimAy artik kimse girmiyo boyle olunca bende soguyorum. Amine Busra hep senin yuzunden koye gittin girmiyosun kimsede girmiyo
Canım cok geçmiş olsun mantar ilerleyince aynı idrar yolu enf gibi ağrı yapar ihmal etme bi ilaç kullan ama Bi sağlık ocağına doktora falan danış yine için rahat olsun. Antibiyotikler öldürüyor işte yararlı bakterileri de sonrası mantarKızlar ya geçen operasyon geçirdim dedim ya antibiyotik kullandım sonrasında.Ben çok nadir kullanırım öncesinde de doğum sonrası kullanmıştım 1,5 yıl olmuş.Ben ne zaman kullansam mantar oluyorum.Yine oldum sirke ile yıkadım o bölgeyi ama hala geçmedi.Fitil aldım prospektüsünü okudum emzirirken kullanmayın diyor.Netten araştırdım kimi doktor kullanın kimisi asla diyor.Ben de kullanamadım içime sinmedi.Şimdi daha iyi gibi ama geçmedi.Probiyotik alıyorum iyi gelirmiş İnşallah geçer kaşınmaktan mahvoldum.Başka ne yapabilirim yaşayan var mı?
Bence doktora gitmelisin. Ben eslem 4 aylikken doktora gittigimde bana fitil vermişti kullanmistim. Başka türlü gecmiyor ne yazikki.geçmiş olsunKızlar ya geçen operasyon geçirdim dedim ya antibiyotik kullandım sonrasında.Ben çok nadir kullanırım öncesinde de doğum sonrası kullanmıştım 1,5 yıl olmuş.Ben ne zaman kullansam mantar oluyorum.Yine oldum sirke ile yıkadım o bölgeyi ama hala geçmedi.Fitil aldım prospektüsünü okudum emzirirken kullanmayın diyor.Netten araştırdım kimi doktor kullanın kimisi asla diyor.Ben de kullanamadım içime sinmedi.Şimdi daha iyi gibi ama geçmedi.Probiyotik alıyorum iyi gelirmiş İnşallah geçer kaşınmaktan mahvoldum.Başka ne yapabilirim yaşayan var mı?
Geçmiş olsun canım git ihmal etme bence deSanirim bende doktora gidecegim. 4 5 gün önce şişlik farkettim hâlâ geçmedi
Arada tekrar edip duruyor hep sirkeli suyla halletmiştim.Şimdi probiyotik de alıyorum kaşıntılar kalmadı çok şükür.Bence doktora gitmelisin. Ben eslem 4 aylikken doktora gittigimde bana fitil vermişti kullanmistim. Başka türlü gecmiyor ne yazikki.geçmiş olsun
Netten araştırdım limi doktor fitil vermiş kimisi kullanma demiş kafam karıştı.Benim doktora sorsam o da vermez eminim.Ayyy cok gecmis olsun canim ben bir donem cok oluyordum hepte kullandim .
Krem pek işe yaramıyor fitil daha etkili gibi.Ama bu sefer kullanamadım içim rahat etmedi emzirdiğim için.Şu an doğal yollarla idare ediyorum kaşıntı kalmadı çok şükür.Probiyotik alıyorum iki gündür iyi geldi tavsiye ederim olursanız.Canım cok geçmiş olsun mantar ilerleyince aynı idrar yolu enf gibi ağrı yapar ihmal etme bi ilaç kullan ama Bi sağlık ocağına doktora falan danış yine için rahat olsun. Antibiyotikler öldürüyor işte yararlı bakterileri de sonrası mantarkrem kullandın mı fitil yerine ? Bende bayramdan sonra bademciklerden yana cok çektim iyileşemedim öksürükte başlayınca sağlık ocağına gittim antibiyotik verdi emziriyorum dedim agumentin kullanabilirsin dedi. Bi tanecik içtim içime sinmedi bıraktım Prospan aldım öksürük içinde gerçekten iyi geldi .
Geçmiş olsun canım git ihmal etme.Sanirim bende doktora gidecegim. 4 5 gün önce şişlik farkettim hâlâ geçmedi
Cok sikinti veriyordu bama o yizdrn bamada vernisti fitil ama cok uzun surw kullanamadim ara kanama oluyordu kanama olurken kullanilmiyomus ,benim mantar sebebi gunluk ped kullanmaktandi daha onceke basima gelmisti yine olduNetten araştırdım limi doktor fitil vermiş kimisi kullanma demiş kafam karıştı.Benim doktora sorsam o da vermez eminim.
Benimde cok isim var bide halilari verdik yikamaya is dahada artti gubur kirinti hic bitmez oldu camasir yika katla kaldir gunluk rutinÇamaşırlar bekliyor katlanmayı,ütülenmeyi.Çok bunaldım koşturmaktan.Oğlanı zar zor uyuttuk çok şükür.Çay içiyorum biter bitmez iş başına.Kimseler birşey yazmıyor ben yazayım dedim
Bu saşlar nedir arkadas masallah sana yakisikli oldugun o kda r bellikiBizim iki tane köpeğimiz var iki tane golden.Bizimki onlara yaklaşamıyor korkuyor.İleride rehabilitasyon merkezinin bahçesindeki köpeği seviyor.
Evet ya herşey bizi buluyor erkek olmak varmışCok sikinti veriyordu bama o yizdrn bamada vernisti fitil ama cok uzun surw kullanamadim ara kanama oluyordu kanama olurken kullanilmiyomus ,benim mantar sebebi gunluk ped kullanmaktandi daha onceke basima gelmisti yine olduayy suan iyiyim bir donemde prez. Alisamadim oyuzden kasinti yanma oluyordu ,kisacasi kadin olmak zor
Bariz erkek kıyafetleri giydirdiğim halde kız mı diye soranlar oluyorBu saşlar nedir arkadas masallah sana yakisikli oldugun o kda r belliki
Eslemin elini kedi isirdi yaBizim iki tane köpeğimiz var iki tane golden.Bizimki onlara yaklaşamıyor korkuyor.İleride rehabilitasyon merkezinin bahçesindeki köpeği seviyor.
Benim pembik giyimli tokali kızlarıma ikiside kız mı dediler düğündeBariz erkek kıyafetleri giydirdiğim halde kız mı diye soranlar oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?