2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
pink neler neler denedik yok gunduz uyumuyorlar .gece 12 1 gibi yatip sabah 8 9 da kalkiyorlar.nasil dayaniyorlar hayretle bakiyorum
Benimki uykusu iyi degil ama uykusu geldimi saati gectimi dunyayo dar ediyo valla cok uzuldum cok yorucu ikizlerin gunduz uykusu olmamasi is guc daginiklik gunun her saati dolu dolu yardim eden birileri varmi bari vallahi gelip bi isin ucundan tutasim geldi

pink neler neler denedik yok gunduz uyumuyorlar .gece 12 1 gibi yatip sabah 8 9 da kalkiyorlar.nasil dayaniyorlar hayretle bakiyorum
Çok nadir duydum çevremden böylesini.Hadi uyumaz akşam 8 gibi yatarlar.Gece yarılarına kadar nasıl duruyorlarBence bilimin konusu olmalı.Çok yorulsalar bile mi.Çok şaşırdım.Dün eşim bizim oğlanı bir saat küvette oynattı sıcak suda.Çıktığında her yeri kıpkırmızıydıAkşam 7.30 hop uyudu.Sabah 6 da kalktı en son.Tabi sabaha kadar birkaç kere kalktık o ayrı.Sabah 7.30-8.30 arası uyudu yine.Öğlen uykusunu da uyudu.Benimki uykuyu seviyor sıkıntısı olunca kalkıyor.

Evet çok zor ya Allah güç kuvvet versin.Benimki uyusa bile gündüz sürekli kalkıp meme istiyor yine dalıyor.Doğru dürüst iş hak getire.Annem geliyor gün aşırı sağolsun ev işi dışarı işi öyle halledebiliyorum.Yoksa çok zor.

saol valla canim ya .bakici aradik ama kimse benim ikizlere bakmak istemiyor simdi annemden rica ettim o da olamzsa yemek temizlik icin kadin gelcek gibi .valla cok garip ama ben de boyleymisim ondan oldu sanirim

ya beni dogdugum mahallenin hepsi sabaha kadar oturan kiz diye hatirliyor bana cektiler sanirim.ilk zamanlar boyle dayanamazlar ya diye konusuyorduk bir ay oldu sanirim bu duzende .yeni eve geldik parktan koltuk tepesindeler daha

Benim ammem cok yakin oturuyor ama hic oyle yardima cagirmiyorum , gelimce elindurmaz hemen mutfagi veya camasir varsa katlar falan ama duzenime gore yapmiyor kendi bildigi gibi kendi evindeki gibi yapmak istiyor soyleyince bazen uzuluyo yada kiziyo bana bir ara esim biseyin yeri degisince annen gelmis heralde diyodu ,bide vakitsiz gelir cocugu uyutmama yemek yapmama engel olur 2saat telefonla konusur bagira bagira böğünde doon gunu iyiki dogdun anacum . Bem hic birakmadim daha cinari gecen 5 dk markete gittimde kasadayken esim aradi aglama sesinden konusamadik sira bende olmasa aldiklarimi birakirdim oyle feryat ediyordu

Biz annemle bir süre beraber oturduk oğlum alışkın anneme.Eşim bile onun kadar oyalayamaz.Evimin düzenini bilir ona göre yapar yapacağını.Bilemediğini de sorar sağolsun.Bir de arkadaşlarının çoğu başka yerlere taşındı.Biz hariç tanıdığı kimse yok buralarda.Evde olunca kendini dinliyor hasta oluyor.Ben çoğu zaman işim var diye gel diyorum da yalnız kalmasın diye.Babam kahveye gidiyor evde olsa anlaşamıyorlar zaten.Benim komşularımı çevremi de tanıyor burada mutlu.Bahçede oyalanıyor bir yandan çocuk gezdiriyor bir yandan komşularla galan iki laf ediyor hoşuna gidiyor.Tabi benim de işime geliyor sağolsun her konuda destek.Beni benden iyi tanır aklımı okur suratım inse nedenini bilir.Hem annem hem sırdaşım.Ortak zevklerimiz düşüncelerimiz çok.Muhabbetimiz de güzel oluyor hergün görüşsek bile konuşacak birşeyler buluruz.

Ne guzel,ben anneme bir sorunumuda yansitamam hemen benim gordugumden daha kotusunu gorur dusunur benide daha kotu etkiler , ananem geldi 2ay kaldi annemde annanemi elestirdigi her konuda kendiside oyle ,bizde kizkardesimle konusunca insallah bizde oyle olmayiz vs diyoruz . Tabiki annemi cok seviyorum hakkini odeyemem ama her insan ayni degil 4 4'luk degil tahammul seviyesi ayni degil bende annemi oyle kabul ettim oule seviyorum yani idare etmem gerekiyorsa idare ediyorum napayim cani sagolsun annelik cok zor ne zorlukla zahmetle bir cocuk meydana geliyor hakkini odeyemem hic bir sekilde ,bazen ona kizinca sakinleyi ce uzuluyorum oyle dusundugum icin. Bazisi icin anasinin kizi derlerya hani biz oyle degiliz huyumuz suyumuz hayattan zevk aldigimiz seyler baska. Kac gundur yoklar koye gittiler ozledim bak . Benim babda emekliydi ama calismaya devam ediyordu 2.5ay oldu isten cikti artik calismak istemedi annem babamida darliyo cogu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…