- 25 Ekim 2016
- 17.025
- 31.310
- 598
- 34
Benimki uykusu iyi degil ama uykusu geldimi saati gectimi dunyayo dar ediyo vallapink neler neler denedik yok gunduz uyumuyorlar .gece 12 1 gibi yatip sabah 8 9 da kalkiyorlar.nasil dayaniyorlar hayretle bakiyorum
Çok nadir duydum çevremden böylesini.Hadi uyumaz akşam 8 gibi yatarlar.Gece yarılarına kadar nasıl duruyorlarpink neler neler denedik yok gunduz uyumuyorlar .gece 12 1 gibi yatip sabah 8 9 da kalkiyorlar.nasil dayaniyorlar hayretle bakiyorum
Evet çok zor ya Allah güç kuvvet versin.Benimki uyusa bile gündüz sürekli kalkıp meme istiyor yine dalıyor.Doğru dürüst iş hak getire.Annem geliyor gün aşırı sağolsun ev işi dışarı işi öyle halledebiliyorum.Yoksa çok zor.Benimki uykusu iyi degil ama uykusu geldimi saati gectimi dunyayo dar ediyo vallacok uzuldum cok yorucu ikizlerin gunduz uykusu olmamasi is guc daginiklik gunun her saati dolu dolu yardim eden birileri varmi bari vallahi gelip bi isin ucundan tutasim geldi
saol valla canim ya .bakici aradik ama kimse benim ikizlere bakmak istemiyorBenimki uykusu iyi degil ama uykusu geldimi saati gectimi dunyayo dar ediyo vallacok uzuldum cok yorucu ikizlerin gunduz uykusu olmamasi is guc daginiklik gunun her saati dolu dolu yardim eden birileri varmi bari vallahi gelip bi isin ucundan tutasim geldi
ya beni dogdugum mahallenin hepsi sabaha kadar oturan kiz diye hatirliyor bana cektiler sanirim.ilk zamanlar boyle dayanamazlar ya diye konusuyorduk bir ay oldu sanirim bu duzende .yeni eve geldik parktan koltuk tepesindeler dahaÇok nadir duydum çevremden böylesini.Hadi uyumaz akşam 8 gibi yatarlar.Gece yarılarına kadar nasıl duruyorlarBence bilimin konusu olmalı.Çok yorulsalar bile mi.Çok şaşırdım.Dün eşim bizim oğlanı bir saat küvette oynattı sıcak suda.Çıktığında her yeri kıpkırmızıydı Akşam 7.30 hop uyudu.Sabah 6 da kalktı en son.Tabi sabaha kadar birkaç kere kalktık o ayrı.Sabah 7.30-8.30 arası uyudu yine.Öğlen uykusunu da uyudu.Benimki uykuyu seviyor sıkıntısı olunca kalkıyor.
bence de cok erken valla ben hic hazir degildimHem geç yatıyorlar hem erken kalkıyorlar daha küçükler aslında gündüz uykusunu bırakmak için çok erken
Yaramaz ama akilli genin sahıbı srnsin demeksaol valla canim ya .bakici aradik ama kimse benim ikizlere bakmak istemiyorsimdi annemden rica ettim o da olamzsa yemek temizlik icin kadin gelcek gibi .valla cok garip ama ben de boyleymisim ondan oldu sanirim
Benim ammem cok yakin oturuyor ama hic oyle yardima cagirmiyorum , gelimce elindurmaz hemen mutfagi veya camasir varsa katlar falan ama duzenime gore yapmiyor kendi bildigi gibi kendi evindeki gibi yapmak istiyor soyleyince bazen uzuluyo yada kiziyo banaEvet çok zor ya Allah güç kuvvet versin.Benimki uyusa bile gündüz sürekli kalkıp meme istiyor yine dalıyor.Doğru dürüst iş hak getire.Annem geliyor gün aşırı sağolsun ev işi dışarı işi öyle halledebiliyorum.Yoksa çok zor.
Biz annemle bir süre beraber oturduk oğlum alışkın anneme.Eşim bile onun kadar oyalayamaz.Evimin düzenini bilir ona göre yapar yapacağını.Bilemediğini de sorar sağolsun.Bir de arkadaşlarının çoğu başka yerlere taşındı.Biz hariç tanıdığı kimse yok buralarda.Evde olunca kendini dinliyor hasta oluyor.Ben çoğu zaman işim var diye gel diyorum da yalnız kalmasın diye.Babam kahveye gidiyor evde olsa anlaşamıyorlar zaten.Benim komşularımı çevremi de tanıyor burada mutlu.Bahçede oyalanıyor bir yandan çocuk gezdiriyor bir yandan komşularla galan iki laf ediyor hoşuna gidiyor.Tabi benim de işime geliyor sağolsun her konuda destek.Beni benden iyi tanır aklımı okur suratım inse nedenini bilir.Hem annem hem sırdaşım.Ortak zevklerimiz düşüncelerimiz çok.Muhabbetimiz de güzel oluyor hergün görüşsek bile konuşacak birşeyler buluruz.Benim ammem cok yakin oturuyor ama hic oyle yardima cagirmiyorum , gelimce elindurmaz hemen mutfagi veya camasir varsa katlar falan ama duzenime gore yapmiyor kendi bildigi gibi kendi evindeki gibi yapmak istiyor soyleyince bazen uzuluyo yada kiziyo banabir ara esim biseyin yeri degisince annen gelmis heralde diyodu ,bide vakitsiz gelir cocugu uyutmama yemek yapmama engel olur 2saat telefonla konusur bagira bagira böğünde doon gunu iyiki dogdun anacum . Bem hic birakmadim daha cinari gecen 5 dk markete gittimde kasadayken esim aradi aglama sesinden konusamadik sira bende olmasa aldiklarimi birakirdim oyle feryat ediyordu
ahaha akila dair bir sey goremedim daha full yaramazlik geni varYaramaz ama akilli genin sahıbı srnsin demek
Yaramazlikda bir akillilik bence keşfetmenin tadini alan cocuk durmaz kurlamaya devam ederahaha akila dair bir sey goremedim daha full yaramazlik geni var
Ne guzel,ben anneme bir sorunumuda yansitamam hemen benim gordugumden daha kotusunu gorur dusunur benide daha kotu etkiler , ananem geldi 2ay kaldi annemde annanemi elestirdigi her konuda kendiside oyle ,bizde kizkardesimle konusunca insallah bizde oyle olmayiz vs diyoruz . Tabiki annemi cok seviyorum hakkini odeyemem ama her insan ayni degil 4 4'luk degil tahammul seviyesi ayni degil bende annemi oyle kabul ettim oule seviyorum yani idare etmem gerekiyorsa idare ediyorum napayim cani sagolsun annelik cok zor ne zorlukla zahmetle bir cocuk meydana geliyor hakkini odeyemem hic bir sekilde ,bazen ona kizinca sakinleyi ce uzuluyorum oyle dusundugum icin. Bazisi icin anasinin kizi derlerya hani biz oyle degiliz huyumuz suyumuz hayattan zevk aldigimiz seyler baska. Kac gundur yoklar koye gittiler ozledim bakBiz annemle bir süre beraber oturduk oğlum alışkın anneme.Eşim bile onun kadar oyalayamaz.Evimin düzenini bilir ona göre yapar yapacağını.Bilemediğini de sorar sağolsun.Bir de arkadaşlarının çoğu başka yerlere taşındı.Biz hariç tanıdığı kimse yok buralarda.Evde olunca kendini dinliyor hasta oluyor.Ben çoğu zaman işim var diye gel diyorum da yalnız kalmasın diye.Babam kahveye gidiyor evde olsa anlaşamıyorlar zaten.Benim komşularımı çevremi de tanıyor burada mutlu.Bahçede oyalanıyor bir yandan çocuk gezdiriyor bir yandan komşularla galan iki laf ediyor hoşuna gidiyor.Tabi benim de işime geliyor sağolsun her konuda destek.Beni benden iyi tanır aklımı okur suratım inse nedenini bilir.Hem annem hem sırdaşım.Ortak zevklerimiz düşüncelerimiz çok.Muhabbetimiz de güzel oluyor hergün görüşsek bile konuşacak birşeyler buluruz.
Dünüşüm ben sinsice okuyup kaçıyorumAy artik kimse girmiyo boyle olunca bende soguyorum. Amine Busra hep senin yuzunden koye gittin girmiyosun kimsede girmiyo
En guzeli dunusumDünüşüm ben sinsice okuyup kaçıyorum
Kız yazcak bişey bulamıyorum herkes aynı dertlerden muzdaripEn guzeli dunusumbundan sonra bende oyle devamkee
Bende okuyup çıkıyorum konu bitmiş oluyorEn guzeli dunusumbundan sonra bende oyle devamkee
Aynen dunus herkesin derdi benzerKız yazcak bişey bulamıyorum herkes aynı dertlerden muzdaripama yazacağım bi ara uzun uzun içimi dökeceğim
Evet ya kimse yok bu aralar.Ben ancak bu saatlere bazen zaman bulabiliyorum.Biraz oturayım iş yapıcamAy artik kimse girmiyo boyle olunca bende soguyorum. Amine Busra hep senin yuzunden koye gittin girmiyosun kimsede girmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?